מבצע חדש

Trap1

New member
מה אתה רוצה ממני שוב ?

אני אמרתי משהו רע פה ? מה יש לך ממני שאתה שוב נופל עלי בחייאת נתי .. אמרתי לך אני הבנתי איפה הטעויות והם לא יחזרו.. אבל להזכיר את השם שלי עכשיו שוב זה לא תורם בכלל.. אתה רוצה לראות את ההודעות איומים שלי ואז תבין למה אני תוקף אותו בחזרה ? אתה אומר הייתי צריך לחסום את שניכם בלי להזהיר.. אחרי שכבר כתבתי הודעה לפניך בשירשור הזה ואמרתי את שלי.. תכבד את זה..אני מכבד אותך..אל תצא עלי סתם ללא סיבה ..באמת..

volatile

New member
די להיות רגשי

כל דיון במהלך השבועיים האחרונים בפורום אתה חייב להגיב לו. הרבה פעמים אתה סתם מתווכח ומתלכלך עם אנשים. זה לא צריך להפתיע אותך.

Trap1

New member
אני מסכים במאה אחוז

וכמו שאמרתי ..מי שלא מקלל אותי אני לא מקלל אותו אני לא פתחתי סתם על אף אחד ללא סיבה מי שקילל אותי ופתח את הג'ורה שלו עלי קיבל אותו דבר אני מכבד את כולם פה..את רובכם אני מכיר.. אבל יש אנשים שלא מבינים מזה להפסיק טוב שיש מסר אישיים כדי להוכיח למשל יוחנן..סיכמנו שלא יהיה עוד מחלוקות בינינו ואני הפסקתי מאתמול בלילה להגיב לך.. ואתה על הבוקר תקפת אותי שוב בפרטי..לא הבנת את העיקרון של הפסקת אש ? ואתה עוד מאיים עלי שאותי יעיפו מהפורום ?.. אתה זה ששוב יוצא פה על אנשים בשירשור הזה.. לטיפול המנהלים.. אני למדתי את שלי..יום טוב שיהיה לכם..

kapoya

New member
כל הכבוד על היוזמה!!

אל תדאג, כל קללה שתעלם מעיניך אני אשלח לך קישור. אוהב אותך, תמשיך בניהול המצויין של הפורום.

12356

New member
אל תבלבל לי בביצים יא טמבל...

אמרה התרנגולת לכובע טמבל של הלולן

Coldplayplay

New member
להרחיק את סופרים לאלתר!

סתם סתם.. בעיקר נמאס ממספר אנשים שחושבים שהם ציניים... זה מגעיל ודוחה ופתטי..וזה בא בעיקר מהחבר'ה הוותיקים! החדשים איכשהוא מתנהגים טבעי הישנים באים בפוזה מלוקקים וציניים בשקל.. התגובה שלך שווה לכל תגובה של כל נער ילד או בוגר יש להתייחס באותה מידה

דמותו של...

הציניקן הייתה הזאת ששלטה שנים רבות בפורום הזה. כנראה עכשיו מתחילה מהפכה של דור חדש בפורום, מטומטם יותר אבל חדש.

Coldplayplay

New member
מטומטם זה..

שאתה רואה את עצמך חכם יותר מהאחר רק בגלל שדעותיך וותיקיותך או מחשבותיך שונות משלו ציניקן חמוד שכמותך

../images/Emo45.gif

אגב, זה ידוע שבסוף המאה שעברה וכבר בתחילת המאה הזו, האנשים נעשים יותר ויותר מטומטמים בגלל ה"טכנולוגיה לעצלנים" שכל כך נגישה.

Da Judge

New member
ונניח שאתה מרחיק מישהו

ואותו המורחק המדובר מתנצל בצורה ממש מעוררת רחמים?

למעלה