מבצע חדש

מבצע חדש ../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

לא, אנחנו (עדיין) לא מחלקים כרטיסים להופעה של לוריין היל, אבל אנחנו כן מחליטים להקשיח קצת את הקו בפורום כי עד עכשיו נהגנו במספר אנשים בכפפות של משי. אני בטוח ששמתם לב שבזמן האחרון היו יותר מדי מריבות וקללות בפורום, מה שגרם ללא מעט אנשים לפנות אליי ולהגיד שזה ממש מוציא את החשק לגלוש כאן. החלטנו (כל שלושת המנהלים) שהיות ואתם לא נרגעים בעצמכם, אולי כדאי שנצנן אתכם ולכן כל מי *שיקלל/יתלכלך על גולש אחר - יורחק לתקופה לא מוגדרת מהפורום . כמובן שתגובות של ילדים בגן כגון "הוא התחיל" לא יתקבלו, תשאירו את הריבים שלכם למקומות אחרים, לא פה. אנחנו נחדד אפילו עוד טיפה כדי שלא יישארו איזורים אפורים - גם רמיזות ללא איזכור של שם מפורש יובילו להרחקה. ולא, זה לא משנה כמה זמן אתם כותבים כאן, ההבהרה הזאת היא עבור גולשים חדשים כישנים בפורום. אנחנו בסך הכל מנסים לשמור על תרבות דיון פה, תפסיקו לקחת דברים ללב, אני בטוח שאם היו אומרים לכם את אותן השטויות על כוס קפה הייתם מחליקים ואפילו צוחקים מזה. בזמן האחרון אנחנו מרגישים שאיפה שהוא אנחנו שוכחים שזו קהילה. הרעיון שלה הוא גם שאנשים יהנו אחד מהשני וגם יתרמו אחד לשני. אז בואו נמשיך לכתוב על מוסיקה, לספר מה אנחנו שומעים, נפרגן ונבקר בטוב טעם. זו במה חשובה להיפ הופ, ואתם צריכים לעזור לה, לא סתם להתנגח אחד בשני. *כמובן שזה לא כולל הלצות ודאחקות בין חברים בפורום - סופרים ותומאס, אתם מוזמנים להמשיך.

volatile

New member
החלטה נבונה

אם כי אני משוכנע שתוריד את כמות הפעילות בפורום בצורה ניכרת. והסתירות הפנימיות במה שכתבתם פה הם ענקיים. הלצות ודאחקות בין חברי הפורום, מזה משתמע שזה נעשה בהסכמה של 2 הצדדים. אני כבר לפני שבוע, שבועיים ציינתי שאני לא נהנה מאותם הלצות ועקיצות, שהם מפריעות לי ומציקות לי. תקראו לי יבש, חסר חוש הומור (מה שבפירוש לא נכון אבל באמת שאני לא שם על מה שאנשים חושבים בגדול) אבל אני חושב שדאחקות יכולות לבוא בין חברים או אנשים שמעריכים אחד את השני וזה לא משקף את המציאות עם ניר. גם תומאס לא חבר שלי כבר מספר שנים ועיקר התקשורת שלנו פה נובעת מזה שהוא חייב להגיב ולעקוץ אותי. אם פתחתם את זה כבר. אני לא מוכן למרות שלרוב אני לא מתלכלך פה לצורך התלכלכות גרידא. לעמוד בחוקים האלה כל עוד אתם נותנים אסמכתא לעקיצות המציקות האלה של תומאס וניר. זו דעתי. וצר לי אם היא לא פופולארית או מקובלת עליכם המנהלים (ששלושתיכם יודעים שאני מכבד אותכם). פלג.

DJ$upreme

New member
אם כך כנראה שתורחק בקרוב...../images/Emo7.gif

האם זה יהיה לפני או אחרי שתפרוש מהפורום? מחכה בדריכות.

ק ר ח

New member
יש גבול לעד כמה אתה לא מצחיק לפעמים מר בחור.

מזל טוב על היומולדת אבל.

volatile

New member
והנה מתחתי דוגמא לגנון

שלוש עקיצות בהודעה קצרה אחת. לפרוש אני לא אפרוש. ירחיקו אז ירחיקו. לי יש חיים ובידור מחוץ לפורומים. אני פה כדי להתדיין על מוזיקה. ואם הייתה לי אופצייה לא לראות בכלל הודעות שלך ולהתעלם מקיומך טוטאלית הייתי עושה את זה.

TeeAnTee

New member
חבר'ה חבר'ה

למה לריב? איפה הימים של הכוסית ג'יימסון חינם בג'י ספוט? מספיק ודי

DJ$upreme

New member
אני בעד, תמיד הייתי בעד, לרבות מחיקות

והרחקות. היי, זה עושה את הכל הרבה יותר מעניין. ישר כוח.

RESTO

New member
רבאק אתה כבר

בן 30! מספיק! ולא לא צריך שיהיה 1000 הודעות בפורום מידי יום צריך שיהיה 100 איכותיות ועניניות!

יופי לכם להקטין ראש ולחשוב שהכל ינוח על מקומו

אתם באמת מאמינים שההוקוס פוקוס הזה יגרום לאפס מריבות? אם כך ידידי, אתה חי בכוכב אחר. חבל שאתם לא יודעים על ההודעות הפרטיות והמסרים שאני מקבל מאותם האנשים שטוענים שהם לא ארגון פשע למרות שהם הכי מתנהגים ככה ופועלים בדיוק כמו אחד כזה (ואגב אותו בחור שאמר זאת הוא בעצמו חלק מהם) זה פשוט מעורר בי גיחוח ואף בושה לדעת שאין יותר יביטחון ושהמנהלים מחליטים להעלים עין ולהמשיך הלאה בהצהרות קשוחות בזמן שערסים קטנים שרק קיבלו אתמול מחשב ממשיכים לאיים על חיי ומזמינים אותי למפגשים לצורך סגירת חשבונות וכדומה..................

במסרים שיעשו מה שרוצים!

בפורום, שידברו על מוסיקה. דברים אחרים? בשביל זה יש שרשור Off בכל עמוד. למה אני צריך להכנס לפורום ולראות עשרות הודעות על "הוא עשה לי..." ושאר ירקות, במקום להכנס ולראות עוד ביקורת על דיסק או איזה קטע שאנשים העלו? תכלס, אתם לא מבינים כמה כח ואיכות יש בפורום, אנשים לא בזין שלהם לכתוב כי הם רואים שיש העדפה להתעסק בשיט מאשר להגיב לאוסף שהם השקיעו ועשו. בסופו של דבר גם האנשים האיכותיים נגררים לתוך השיט. משתמשים, תחשבו טוב. מנהלים שחקו אותה.

מה אתה רוצה?

שאני ארביץ להם? שאני אלך למשטרה? מצידי תיפגשו אתה וטראפ1 ותעשו סולחה/תדקרו אחד את השני בכל מקרה זה יהווה דוגמא לעד איפה ביף בפורומים יכול להדרדר... הנה, אפילו בשרשור הזה שלחתם עקיצות הדדיות (ואפילו הספקת להסתכסך עם ESVEE, שבחיים לא כתב מילה רעה בפורום הזה). ראו בזאת אזהרה אחרונה לפני חסימה . שלא תגידו שלא יצאתי לארג', הייתי צריך לחסום את שניכם בלי להזהיר.

למעלה