מבצע בml

מיכל1919

New member
מבצע בml

יש עכשיו מבצע בml 20% הנחה על כל קולקציית הקיץ לחברות מועדון ולמצטרפות למועדון

tali283

New member
אגב ML, שמעו באסה ../images/Emo10.gif

הייתי אתמול בחנות ML, ורציתי למדוד את השמלה מהפרסומת. בשמחה רבה מדדתי, אבל אז התברר שהיא מגיעה רק עד מידה L (יש להם קולקציה בה המידות הן במספרים וקולקציה אחרת, שהמידות בה הן באותיות, והמידות בד"כ יותר קטנות- יותר מידות ביניים כנראה). איזה באסה- השמלה מונחת מה זה יפה על הגוף, אבל הייתי צריכה מידה אחת יותר גדולה- הL יצא קצת צפוף מדי לטעמי. חבל!! אבל אל דאגה, פיציתי את עצמי בגופיה במקום...

police22

New member
הייתי היום במתאים לי ואכן רכשתי את

השמלה מדהימה לטעמי רכשתי אותה במידה L לשם ההשוואה אני מידה במכנס והיא הייתה מונחת יפה מאוד על הגוף יש גם מכנסיים מאוד יפים במחירי מבצע של 199 ש"ח

passioneta

New member
מעשה בחולצה

שקניתי בקיץ שעבר במתאים לי. היא היתה מקולקצית הסתיו שבדיוק הגיעה לחנויות (שרול ארוך) ועלתה יותר מ-200 ש"ח. לאחר כביסה ראשונה (ביד, במים קרים) היא לחלוטין אבדה את צורתה. הקמטוטים שהיו חלק חשוב מהעיצוב נשטפו עם המים. מאחר שזו היתה תקופה של לחץ מטורף בעבודה, לא ממש שמתי לב. ממילא עוד היה קיץ. הגיע הסתיו, לבשתי אותה למשרד. מעל גופיה היא עוד איכשהו נראתה סביר. תוך כמה שעות אחד השרוולים נקרע לאורכו, לא ברור למה (זו לא חולצה צמודה). מאז החולצה יושבת בשקית בבית. ללבוש אותה אי אפשר, אין לי לב לזרוק אותה, ומי בכלל יאמין לסיפור כל כך הזוי אם אנסה להחזיר אותה? והנה כך אבדו כ-250 ש"ח. וזו הסיבה שאני, במתאים לי, לא קונה.

rachel1234

New member
אם נהגת לפי הוראות הכביסה קחי אותה

לאחד הסניפים הקרוב אליך שתעבור בדיקה. מרגיז. אל תוותרי בקלות.

החורזת**

New member
פסיונטה, לי זה קרה עם סוודר.

במכירת סוף העונה של שנה שעברה קניתי סוודר שלאחר הנחת סוף עונה שילמתי עליו 189 ש"ח. כיוון שכאמור נקנה בסוף עונה, כבר לא יצא לי ללבוש אותו בעונה הקודמת. החורף בוקר אחד שמחה וטובת לב החלטתי להתחדש בו. הוא היה נראה מצויין, אבל מה תוך זמן קצר כולי נמלאתי במין כמו אבק בורדו שחדר לי אפילו פנימה בעת הנשימה, כל הרצפה של הבית כוסתה באותה שיכבה וכך כל רהיט עליו ישבתי. בקיצור הסוודר היה מאיכות איומה שהשיל סיבים בכמויות לא סבירות. לא התעצלתי ופניתי לחנות בה נקנה, כשראו שזה סוודר חדש שלא עבר רבע כביסה. הם אמרו לי שמצטערים, אבל אין אפשרות להתייחס לפריט שנקנה בשנה שעברה.

צפרדעית

New member
גם לי זה קרה עם חולצה שלהם

אחרי כביסה אחת (לפי הוראות היצרן) החולצה איבדה את צורתה ואת הצבע שלה. לא התעצלתי וניגשתי מיד לחנות שממנה רכשתי את החולצה. המוכרת האדיבה מילאה טופס מעבדה והבטיחה ליצור איתי קשר אחרי שבועיים. לאחר חודש ימים ניזכרתי בחולצה וניגשתי לחנות (הסניף בבת ים) התברר לי שעדין לא לקחו את החולצה למעבדה ושמנהלת האיזור החליטה שכיבסתי את החולצה לא נכון (מעניין , יש לאישה הזאת מסטר בכימיה?). התעקשתי לקבל זיכויי אך המוכרת (שכבר לא היתה אדיבה) אמרה שאין מה לעשות. טעות, היה מה לעשות! דרשתי את החולצה בחזרה עם פתק "המעבדה" ופניתי למנהלת שירות לקוחות שלהם. הסברתי לה שאני לא מתכוונת להניח לעיניין ואם יהיה צורך אני אפנה למעבדה פרטית וכמובן לבית המשפט. מנהלת שירות הלקוחות שקלה את הנושא והחליטה לתת לי זיכוי מלא בעבור החולצה. פסיונטה, אל תוותרי אנחנו צרכניות טובות ולא ראוי שנהפוך לפראייריות צפרדעית (שהשתמשה בזיכוי ואפילו הכפילה את הקניה שלה באותו מעמד)

יעל י

New member
גם אני קניתי במבצע...

2 מכנסיים ו 2 חולצות היו לי גם תלושי הנחה מהעיתון "לאישה" יצא לי 4 פריטים ב 600 ש"ח

ואני קיבלתי מהם היום תלושי הנחות

לחברות מועדון...חולצת פולו ב50 ש'ח...טישרטים 1+1(מוגבל לצמד)...30% הנחה על גינסים...וזהו נראה לי קניתי את החולצת פולו בצבע שחור והיא ממש מקסימה...מכנסיים לא מצאתי משהו שנראה לי...ה-1+1 גם לא מצאתי משהו מעניין...אבל לקחתי מין ווסט עם קפוצון וגופיה מקסימה מנומרת ב20% הנחה שניהם...3 פריטים ב250 שקלים

police22

New member
השמלה עולה 350 ש"ח אחרי 20% הנחה

שילמתי עליה 300 ש"ח ולגבי המידה אני מידה 50 בנמכנס

למעלה