מבעד לשנים

שמים1

New member
מבעד לשנים ../images/Emo79.gif

מביטה בגופי מבעד לשנים עדיין טומן את להט נגיעותיך ליבי פועם פעימות מטורפות וכל כולי נפעמת אליך מבעד לשנים חוויתי אהבות נעטפתי בתשוקה סוערת אך גופי מתנגן לאותן שעות קסומות בהן ניגנתי מנגינה אחרת...

גדעון היחידי

New member
מנהל
הימים חולפים "הימים חולפים שנה עוברת אך המנגינה לעולם נשארת" כתב המשורר. הימים אינם חולפים לאוהבים. וכשאני מביט בך דרך משקפי האהבה את הולכת מיום ליום והופכת יותר ויותר יפה.

ריקי די

New member
את

אַת ידעת להיות לו את אשר אַווה, חושנית ומסעירה, רכה וענווה. היית מלטפת סערות בתוכו רוֹגשת,לוחשת חיוכים מטלטלת דממות בעיניו החומות קוֹצפת גלים אל חופים. ועתה הוא נח לו רוֹגֵע על סדיני אושר אפור, ואַת,את לבּוֹ מבקשת רק עוד פעם להדליק את האור.

שמים1

New member
את ../images/Emo79.gif

את היית לו שמש בימים מעוננים הירח והכוכבים האהבה שפיעמה בעורקיו את היית הרוח היפה בחייו את היית הניצוץ בעיניים ולחלוחית הדמעה שזלגה את היית החיוך שעל שפתיים היית לו אהובה.

טאKילה

New member
גורלך בגורלי...../images/Emo79.gif

נפגשנו במקרה במשעולי החיים ויש כאילה שיגידו מאחורינו נסקור דרכים. , בין עצי היער קשרנו חבלי לב בלב כמו בדים צונחים כי רך יהיה לנו ערש אהבתנו. , מאחורי כתפיך בלאט, סופגת הייתי ריח גורלך בגורלי, בצומת הדרכים בהיותך לי, ואני לך רוקמת, טווה, עורגת .

EishEsh

New member
למרות הכל ואף על פי כן

קשרת אותי בכבלים של משי בקשרים עדינים של אהבה זרועותי עגונות למיטת הכלולות לבית חובק למשפחה ענפה אסורה בכבלים של משי קשורה אליך מתוך בחירה.

שמים1

New member
עבותות של אהבה ../images/Emo79.gif

כשני חבלים שזורים , מחוברים בעבותות של אהבה לעיתים קצת לוחץ לי משחררת הקשירה.. מחוברת אליך בחוט עבות אל נבכי נשמתך אל החום שבעיניך אל התום שבליבך.. כשני חבלים , שזורים בעבותות של אהבה כיין שמשביח עם השנים אני אוהבת אותך!.

למעלה