מבעד לעננים אפורים

יערית 1

New member
מבעד לעננים אפורים

בטרם תשקע אהבתי ובעוד דמעה על לחיי בדממה שותקת, אכאב לכתך. אזכור מבט ומילה מגע ולטיפה. מאווים אילמים חקוקים בי לעד. כואבת לכתך בין אגלי דמעות ודמותך מתרחקת מבעד לעננים אפורים.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מבעד לעננים האפורים מבעד לעננים האפורים ניבט זיכרון ימי התום. . לכי עתה אל השדה לקטי לך. הן חג לאביב עתה. חג לאהבה.

ענני עשן

מסתתרת מאוחורי עניני עשן נעלמת ואין מי שיבחין ויעשה עניין למדתי את עצמי להתעלם מכאבי מהפצע המדמדם שהשארת בליבי להדליק עוד סיגריה ולהמשיך בדרכי ובענני עשן לטשטש את דימעתי מסתתרת מאוחורי עניני עשן נעלמת ואין מי שיבחין ויעשה עניין

גדעון היחידי

New member
מנהל
מסתתרת כולנו מסתתרים מאחורי דבר מה מסך מחשב, טבעות עשן, ענני כבשים או נוצה. אך באופטימיות טבועה צריך להתנער ! לצאת לאוויר מתוך האפלה. תמיד !!! צריך לתת תקווה לאהבה.

כמו רקפת

מבין הסלעים צומחת לאיטה מסתתרת מתקופפת עד יעבור רגע המשבר שלה מסתתרת מתחפרת לא משנה איך נקרא "לתקופה" כל אחד בחיים שלו מתמודד עם רגעי משבר בצורה שונה להתנער
בבוא הזמן לא רגע לפני ולא רגע אח"כ להאמין
תמיד מאמינה אהבה
אני שחויתי מהיא אהבה יודעת למה אני מיחלת ומקווה בכל אופן
לך גדעון...

ריקי די

New member
האם

האם אליך כמהתי בעמדי כה חרישית ורחוקה, לא רואה פניך אך בת צחוקך מהדהדת מול ההרים המביטים אל פני ביופיו של הטבע. האם אתה הוא מחלום שהופעת וראשי הנפתי אל על ושפעת כוכבים עיטרו פניך כשחוקו של תלתל. לבי מכה בי גלים גלים את שירו שומע אתה מעל המיית הרוח נישא על גב השחר החיוור. לחשתי שמך ברטט שפתיים וסערה אחזה בקדחת געגועיי ורעם כבש את דממת המדבר התגלגל ונשבר, התנפץ למרגלותיי.

גדעון היחידי

New member
מנהל
האם הוי ריקי ריקי... משוררת נפלאה שכמותך. כל תגובה שלי גם אם תהייה מפאר יצירותי תחוויר ליד שירייך . ובכל זאת. . משאת נפשי, יקרה לי מאד. לו רק קמצוץ מכמיהתי אלייך לראותך מפזזת בין גלי הים כשניצנוצי המים משתברים בשערך, בשלל צבעים בקרני השמש האחרונות. לו רק שמץ מכסופי היה מפלס את דרכו ללבך היית הופכת עולמות ועושה כותרות כדי להשיגני. . אבל ומדוכדך שוב ושוב אני כורע ברך מצמיד את אוזני לקרקע לשמוע את הד צעדייך מתקרב והולך.

טאKילה

New member
מעל ענן לבן...../images/Emo79.gif

מעל ענן לבן ראיתי פס זוהר נושק לפאתי שחקים מתעתע בצבעים אין סוף הולם בי געגוע. , בשדות אהבה לוחשת הרוח נושאת בכנפיה מאוויי הנושרים הישר אל חיקך. , רציתי רק לילה אחד בו ארווה צימאוני בריקוד ענוג אתה ואני. , בין תאווה ותשוקה מאדים ונוגה עדים גם העולם יעצור עד יעלה השחר אור.

גדעון היחידי

New member
מנהל
בין תאווה לתשוקה כשהפרחת טבעות עשן לבן לשחקים נשאתי במעקב אחרייהן מבטי אל על שם, שביט נשק לכוכב בין אהבה לתשוקה שם בדיוק המקום בו אייחל להיות ברגע זה, אתך.

למעלה