מבנה אגס

pegasus2

New member
מבנה אגס

שלום לכולם,
אולי תוכלו לעזור. שאלה קצת מוזר.
יש לי מבנה אגסי, האגן שלי רחב יחסית למותניים. זה תמיד היה ככה אבל אחרי הריון ולידה התרחב עוד יותר. זה לא נראה כל-כך לעין אבל עדיין מידת המכנס עלתה מ-36 ל-42! רק בגלל שהאגן רחב והמכנסיים לא נסגרים למרות שאני למראית עין די רזה.
מעבר למציאת מכנסיים מתאימים, (קונה סטרץ' או לובשת מכנסי הריון) יש לי בעיה מאוווווד מרגיזה עם חולצות. כשאני קונה חולצה שהיא במידה שלי ומתאימה לחלק העליון היחסית צר שלי וקטן, אני צריכה למתוח אותה באיזור האגן. זה תמיד תמיד עולה למעלה אחרי דקה!! מרגיז!! וקר! אני כל הזמן עסוקה בלהוריד את החולצה כלפי מטה. אז כן אפשר להכניס למכנסיים אבל זה לא תמיד יפה- אם זו גופייה, או אפילו אם זו גופייה מתחת לחולצה שאני רוצה שיהיה במראה שכבות ושיראו את הגופייה מתחת.
הבעיה היא שלא מייצרים חולצות שהן שונות בחלק התחתון מהעליון והפיתרון היחיד זה טוניקות טוניקות וגם הגופיות צריכות להיות ממש ארוכות בחלק התחתון ואז זה מסורבל וגם אז זז כל הזמן. אוף יש פיתרון?

rasmus girl1

New member
או טוניקה

או חולצת עטלף (רחבה)
או חולצה עם גומי מתחת לחזה
או חולצה עם גומי למטה

pegasus2

New member
אני אוהבת את כל אלה

אבל קשה למצוא.
ועדיין הגופייה מתחת עולה כל הזמן.
תודה.

rasmus girl1

New member
גופיה מתחת

את צריכה לקנות מניילון או משהו סטרץ' ככה שתוכלי למתוח אותה מתחת למכנסיים ואז הסגירה של המכנס מחזיקה אותה..

hilastyling

New member
אז ככה

אני הייתי ממליצה על חולצות נשפכות, יפות ונשיות. כאלו שאין צורך למתוח אותן, באורך שיעבור את קו האגן (לא בהכרח טוניקה), שלא תהיינה צמודות מידי, אך גם לא רחבות מידי.
ככל שהבגד ישב עליך בצורה יותר נוחה, כך גם תרגישי ותשדרי לסביבה תחושה נינוחה יותר :)
אשמח לייעץ ולענות לשאלות נוספות.

בהצלחה!

הילה.

fashion bubble

New member
מבנה אגס

היי,
אכן בעייה מרגיזה. יש לי רעיון נוסף בשבילך, חולצת אריג- כלומר חולצה שהיא לא סריג,
מבד שאינו נמתח ויושב בנוחות על הגוף (חולצת כפתורים למשל). עכשיו זה גם מאוד טרנדי ללכת עם חולצת אריג ומעל סוודר.
ראי לינק לדוגמא.
אפשרות נוספת היא ללכת עם חולצה מבד "סינגל" טריקו. זה הבד שמצד אחד הוא נראה שונה מהצד השני, הרכב הבד שלו ללא חוט אלסטי.
הבד הזה פחות נמתח ולכן במידה וקנית מידה נכונה ישב בנוחות על הגוף ולא "יעלה" כול הזמן.
שבוע נפלא
קרן

קבלי מדריך במתנה
http://fashionbubble.ravpage.co.il/hamadrich

pegasus2

New member
אני אוהבת כאלה, הבעיה שהמידה שמתאימה

לי בחלק העילון לא ממש מתאימה בחלק התחתון. אם אקח חולצה מעט גדולה יותר זה פשוט לא יושב טוב בחזה ובכתפיים.
וכמובן יש את בעית ההזעה בבדים לא נושמים... אז ביומיום זה קצת טירוף.

סינגל טריקו לא חושבת שאני מכירה...

fashion bubble

New member
הכול טמון בבחירה

של הבד הנכון, המפתח הוא בד רך ונשפך ולא כזה שיעמוד כמו "ברזנט".
חולצה מבד רך ונשפך יכולה להיות גדולה יותר בחזה או בכתפיים וזה עדיין יראה טוב ואופנתי.
בחולצה מכופתרת יש יתרון באפשרות לפתוח כפתור בחלק התחתון ואז הרווחנו עוד כמה סנטימטרים לנשום ולא צריך לקחת מידה גדולה יותר.
לגבי בד "סינגל" שציינתי, מה שנקרא בד "טריקו", אבל הייחודיות שלו שהוא פחות מתיח ונצמד.

את מוזמנת לסשן סטיילינג אם תרצי ממש לפתור את זה 8)
קצת קשה בשלט רחוק..

יום מעולה
FASHION BUBBLE

מבנה אגס...

גם אני באותה סירה ונתקלת באותן בעיות.
בד"כ אני עם שמלות/ חצאיות בגזרת A שמחמיאות מאד לגזרת האגס, ואם בוחרת מכנסים אז אני מצוותת להם חולצות קצת יותר צמודות או לחילופין טוניקות.
(ובגלל שתמונה אחת שווה אלף מילים, מזמינה אותך אלי לבלוג/ פייס. קישורים בחתימה).

למעלה