מבלי לפגוע באף אחד

noamgk

New member
אם אחרי ההודעות האלה

היא עדיין לא תקלוט את המציאות, אני מצפה מכם להפסיק לשכנע אותה. אין טעם. הדעת שלה פשוט התעוותה לגמרי.

The Bugi

New member
אנשים שמפוצצים מקומות הומי אדם

הם חיות אדם, בהמות אם תרצה אפילו. אני לא בנאדם גזען אלא נאמן לעמי ולמולדתי. אם זה גזען בשבילך,זאת כבר לא בעיה שלי.

ThE uVa

New member
אמ.

אז רגע, הפלשתינאים הם חיות אדם ובהמות בגלל שלהם יש מחבלים ואנשים ששונאים אותנו, נכון? אז לנו יש את נוער כהנא, שאר ימין קיצוני ואנשים כמוך, ככה שכנראה גם אנחנו חיות אדם ובהמות, הלא כן?

noamgk

New member
בכלל לא נכון.

קודם כל, הימין הקיצוני לא מתפוצץ במקומות הומי אדם, קרי: לא עושה טרור. ואצלם, אולי לא כולם מתפוצצים, אבל כן - כולם מעודדים טרור, כולם שונאים יהודים (אולי חוץ ממיעוט מצומצם מאוד) וכולם חלאות. יש הודעה עם פירוט על אזרחים ערביים שכתבתי לסאטלן לפני כמה שבועות. הם לא תמימים כמו שאתה חושב, וכולם שם היו שמחים לתלות את הכבד שלך על עמוד ולרקוד סביבו. ולא, זה לא בגלל ה"כיבוש".

The Bugi

New member
דיברת על מיעוט מצומצם שהוא בסדר

מעניין איפה אותו מיעוט התחבא כאשר אספסוף ערבי מיהר לרקוד עם חלקי הגופות של חמשת חיילי צה"ל שהתפוצצו בנגמ"ש בציר פילדלפי לפני מספר חודשים.

noamgk

New member
תראה,

ברור שיש כמה שלא, למרות שאני אישית לא מאמין בזה ממש. לא חסרים סיפורים על אזרחים "תמימים" שאף היו חברים של יהודים ולכאורה לא שנאו אותם בכלל, ובוקר בהיר אחד הם הצטרפו למקהלה וזרקו אבנים, ירו וכו'. אז בעיקר אמרתי את זה כדי ששמאלנים לא יתחילו לצעוק. למרות שכאן אני מתכוון שכן צריך להכליל כי זה מיעוט מצומצם מאוד כנראה.

ThE uVa

New member
איפה?

יש כמה אפשרויות. יכול להיות שהוא היה בדיוק בהלוויה של איזו ילדה שנהרגה מאש צה"ל כשהיא הלכה לקנות מסטיק. יכול להיות שהם היו עסוקים בלסבול התעללות במחסום. ויכול להיות שהם פשוט התחבאו, מפחד. תבחר את המועדף עלייך.

KatyRose

New member
אני לא מאמינה שאת מחפשת תירוצים

בשבילם! את מצדיקה אותם! אני בשוק! גם אם הוא היה בהלוויה של מישהי שנהרגה כשהלכה לקנות מסטיק (כמובן אחרי שהוא רקד עם הגופה שלה ברחובות ושרף דגלי ישראל, את הדגל שלי ושלך! בעצם, אולי שלך לא. בטח את גם שרפת אותו באיזו הפגנה עם חבר שלך אחמד) זה לא מצדיק לרצוח! ! ! ! היה לה שם קראו לה שלהבת פס והיא נהרגה מצלף פלשתיני. לא אכפת לי מה הייתה הבעיה הנפשית שלו שהוא הלך לרצוח אותה מטווח אפס (הוא היה צלף) . היא לא עשתה לו כלום. היא לא עשתה לאיש כלום. היא אפילו לא ידעה מה זה "כיבוש". היא לא עברה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, אבא שלה לא עשה פיגוע, השכנים שלה לא בדיוק היו במסיבת "רצחנו 8 חיילים" שומדבר לא מצדיק זאת. ואין לנו ארץ אחרת.

ThE uVa

New member
באמת?

ואיך אתה יודע את זה, אם מותר לי לשאול? אז אני שמחה לשמוע שאתה חושב שהם כולם שונאים אותנו [ועוד יותר שמחה לשמוע שאתה חושב שהם הם שונאים אותנו, מותר לנו לטבוח בהם], אבל אין לך שום מושג מה הם חושבים. ושתהיה בעניין, אם אתה היית מהצד השני, אתה בהחלט היית מאלה שרוקדים מסביב לכבד של אנשים, וכן, בגלל הכיבוש. אז יש אנשים ששונאים אותנו ורוצים להרוג את כולנו. אולי הרבה. אבל להגיד שכולם? זו סתם התחמקות מהתמודדות עם מצפון מטונף. [ומה זה, אם לא שנאה ועידוד טרור?]

noamgk

New member
גם אם 500 מהם לא רוצים להרוג אותנו,

זה עדיין נחשב ל"כולם", כמו שנוער כהנא (שיבורכו) לא נחשב ל"כל היהודים". במקרה, הם גם לא נחשבים לטרוריסטים. הם שונאים, ברור, וגם אני שונא. גם את שונאת אותי, אז מה? טרור - הם לא עושים. הם רוצים להרוג ערבים, ולא כי הם חפים מפשע. אם הערבים לא היו רוצחים הם לא היו רוצים להרוג אותם. סלקציה, כמובן, לא באה בחשבון. גם בשלום לא.

Saatlan

New member
לצערי noamkg צודק,

הפלשתנים הוכיחו שהשמנאה שלהם לא נובעת בגלל הכיבוש, אחרת איך יהיה אפשר להסביר את כל הטבחים שביצעו כנגדינו עוד לפני הכיבוש?

Saatlan

New member
ואיך בדיוק אפשר

לדאוג שלא יתפתחו בשטחים בתי ספר לטרור בהתחשב בעובדה שאיראן מזרימה כספים לטרוריסטים על כל פיגוע? אם צה"ל יהיה מחוץ לתמונה ותאפשר לערבים להתארגן באופן חופשי, נטול פיקוח ומחסומים, ללא נוכחות צבאית מרתיעה באיזור, מה ימנע מהם להפוך את יש"ע לבסיס טרור אחד גדול? הם כבר הוכיחו שוב ושוב ושוב שברגע שהם מקבלים הקלות הם משתמשים בהן כדי להעביר פצצות ומטענים. תאר לך מה יקרה שהם יקבלו הקלה מוחלטת? אתה באמת חושב שברגע שלא יהיה כיבוש הטרור יפסיק? סימן שאין לך מושג בהסטוריה, או אפילו יותר מזה - סימן שאין לך מושג מה הקונספט המנחה את מרבית ארגוני הטרור ולמה הם קוראים בהמוניהם. אני גם נגד הכיבוש, אבל כמו שכבר ציינתי פה, אני מבין את הסכנה בלשחרר את הצבוע נגוע הכלבת הזה מן הרצועה.

למעלה