מבלי כאב-מה דעתכם?

• פותח הנושא caap
  • פורסם בתאריך

הורסמאן

New member
האיש מאוד מוכשר

אך הכותרת "מבלי כאב" מרמזת כאילו שב"שיטות" אחרות קיים כאב וזאת טענה שאיננה נכונה (אם כי יש גם שיטות עם) ונעשה בה שימוש פשוט ליחסי ציבור.

הורסמאן

New member
זה דמגוגיה בגרוש

כמו גם התמונות הנוספות שהבאת. מזכיר לי טענה שהובאה כאן בעבר על סוסים שמתעלפים.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמה הבעיה באוכף?

הוא רק עוזר אם כבר... כל האביזרי רכיבה יכולים לעזור, אם משתמשים בהם נכון, אתה נותן תמונות קיצוניות של שימוש לא נכון בציוד..

שירלי317

New member
אני חושבת שהכוונה הייתה

לפצעים מדורבנות (למרות שנעשים רק בשימוש לא נכון בדורבן, מתוך התאכזרות לשמה או מתוך חוסר ידע, דבר שהוא באמת פסול אך כנקודה מסויימת ולא ככלל)

Ontario R Z Y H

New member
מצטערת להודיע לכם...

שפצעים מדורבנות נעשים אפילו אם הסוס רגיש לדורבן... למשל הסוס שאני עושה עליו חצי עכשיו רגיש פילו לצא'פס חדש... אז.... פףף!? זה לא תמיד מהתעללות או משימוש לא נכון או מוגזם בדורבנות

lions queen

New member
|תןכי|../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

סץפם רציתי להפגין שאני מחוננת

PinkHorse

New member
הבנאדם נורא מוכשר

ובוודאות אפשר לומר שזה נראה הרבה יותר חופשי בלי הרסן. אך מה שבטוח זה שהוא עבר תהליך לפני שהוא עלה על הסוס ככה בלי רסן, ובטוח שאם הוא ילך לאיזה חווה אחרת הוא לא יעלה על הסוס ככה... זה עניין של עבודה, האופי של הסוס, המקום וכ'ו.. חוצמזה נסתפק לומר שבנאדם יודע רמות גבוהות של דרסג' ויש לו הרבה יותר שליטה על הסוס גם ברגליים.. לעומת אנשי הפורום שרובם לא מתחרים ברמות הגבוהות של הדרסג'. אני לא באמת חושבת שיהיה פה מישהו שיגיד "השיטה הזאת גרועה" אבל אין הרבה שיצליחו לממש אותה ועוד בארץ שהספורט הזה לא הכי מתקדם.. חוצמזה חלק מהתמונות ששמת ממש מוגזמות.

caap

New member
מדובר כאן בשיטה התנהגות

עם הסוס.באתר עליו נתתי קישור יש פילוסופיה של ממש איך לבנות יחסים עם סוס מבלי עונשים ו כאב.לטענת אותו אדם מוכשר (שמו אלקסנדר נבזורוב) וגם משתתפי הפורום שיטות המתוארות שם כל אחד יכול לנסות עם סוס שלו-הם ממליצים להתחיל עם 7 משחקים ואז להתקדם ....אני לא לקחתי את השיטה הזאת ברצינות כששמעתי לראשונה אבל לפני זמן מה קניתי איזה סוס מאוד בעייתי שגישות הקלסיות פשוט לא עבדו(הסוס סבל הרבה בחייו) וניסיתי לעבוד איתו לפי השיטה-ניסים ונפלאות-סוס שהיה ממש שונה בני אדם היום רץ לקראתי ומשחק...אז רציתי לשתף אותכם

למעלה