מבלים בחופש!!!!

taltoolit

New member
זה מה שאני הכי רוצה לעשות בעולם!

אבל לא נראה לי שאני יעיז..... וגם אולי בנג'י אבל זה בטוח לא בארץ..... :)

פIלי

New member
פששש.. סחטיק!

אני לא הייתי קופץ כנראה... אגב, ווידאת שלא נחטת על איזה ט'ניקית בטעות?
(טחח מצטער... הייתי חייב)

kedeman

New member
מבלים בחופש!!!!

במקום שנפתח פה מליון שרשורי בילויים אתם מוזמנים לשרשר את כל הבילויים שלכם מהחופש לפה!!

אשליקו

New member
../images/Emo26.gifחזרנו מצמח היה טוב../images/Emo36.gif

חברה מי שלא בא לצמח הפסיד היה כל כך כיף אבל הראו את זה בשידור ישיר בערוץ 2 מ12 בלילה פישי פתח את הערב אביב גפן סגר טיפקס הקפיצו מסיבה וירמי קפלן הביא מעריצה כדי לנשק אותה הבדיקות הבטחוניות היו באסה כי חצי שעה על כל בן אדם ומי שחושב בקשר לברוכים הבאים למועדון האיידס הם לא היו חוץ מזה שההינו 2 ממטה אשר (באלגן) ו-2 נוו מאיפה את סתו?.? ומעיין לא זוכר מאיזה מועצה הם היו מהגולן גם חבר'ה אני מקווה שהייה שידור חוזר
בואו נצעד לחלום בלי גזע ולאום בואו ננסה עד שהייה טוב עד שהייה נקבור את הרובים ולא את הילדים....

just stav

New member
אשליקו יקירי../images/Emo70.gif (וכל השאר)

דבר ראשון: אני מ
השרון ומעיין ממבואות חרמון. דבר שני: היה כל כך כיף!!! וואו איזה פספוס לכל מי שלא בא! אני ממש שמחה ששכנעו אותי לבוא. אשל מתוק, תודה
ובין כל ההופעות אסור לשכוח את מוניקה סקס, הדג נחש ומוקי שהיה מדהים!!

נ ו ם

New member
דבר שלישי

יש פה שרשור "בילויים בחופש" או משהו ששי פתח בשביל כל ההודעות החביבות בסגנון הזה חבל שלא שרשרת לשם. זה לא שיש לי משהו נגד ההודעה הזאת שפתחת, להיפך דווקא שמחתי לשמוע שנהניתם וזה עשה לי התקף נוסטלגיה וגרם לי להרגיש זקנה כי פעם ראשונה שהייתי בצמח היה לפני.... 4 שנים!!!

just stav

New member
בהתחלה רציתי להוסיף הערה בקשר לזה

שהוא לא שרשר, אבל החלטתי לשמור את הכבוד לועדת "שרשר או אבד אצבע"...

אשליקו

New member
../images/Emo46.gifיפעת ההית בצמח?????.

שבוע לפני אני רושם בפורום מי בא לצמח ומי לא ואת סותמת את הפה יפה לך גם טוב שאת שומרת על קשר אני מעיין סיגל סתו ליטל הרבה ההינו מהתנועה ואת באת ולא אמרת אווקי תתקשרי

נ ו ם

New member
הייתי באחד המוקומות היפים ביותר

בארץ!!! זה לא פעם ראשונה שהייתי שם אבל הפעם החלטתי בליבי שכל מי שאני אוהב מאד אני אקח איתי לשם! אבא רצה שאני אתאמן בנהיגה אז נסענו ובדרך החלטנו שאין טעם ליסוע סתם אז שנעצור לטבילה בג'לבינה=בריכת הקצינים=מקום מקסים ליד גדות - הקיבוץ שגרנו פעם. הולכים בשביל, מתחת בזלת, מעל ובצדדים צמחיה ופטל ותאנה. מגיעים למקום עם אקוודוקט (מוביל מים) גבוה מקשתות בזלת. והוא כבר מתפרק אז בין השתות יוצאים קילוחים קפואים של מים וטפטופים וממש יפה וצל. ואז ממשיכים קצת בשביל ומגיעים לבריכה שהקצינים הסוריים בנו לעצמם מבטון או משהו. עם מים עמוקים וצלולים צלולים ודגים וקר ומלא דבורים ואבטיח.

למעלה