מבלים בחופש!!!!

בטח חלקכם שואל את עצמו

מה מורן עשה היום.(ואל תגידו שלא...זה סתם ייבאס...) היחום לאחותי הגדולה הייתה יומולדת, ובתור מתנה אבא ואמא החליטו להגשים לה חלום- ולקחת אותה לצניחה חופשית... כמובן שכל המשפחה התגייסה למאמץ ה"מלחמתי" והכנו לה שלטים כדי שהיא תראה אותם מהאוויר(בד, גועש וכו'...) בקיצור כשהגענו לשם קראו לי למשרד, והסתבר שהמשפחה שלי הזמינו צניחה גם בשיבלי(אימאל'ה...) המשפחה שלי קנו לי "מתנת פרידה"... אז לכל מי שחשה שאני לא אקפוץ,צדקת. נראה לכם??? בטח שקפצתי, ויש לי את זהנ מתועד בסרט וידאיו ותמונות רגילות(קפץ לידי צלם שהנציח הכל!!!) אז היום היה ממש חוויתי, ומפתיע, ועכשיו אני מוכן לצבא...(רק שיחכה לי ולא ייברח...) נכון שאתם שמחים בשבילי?

אשליקו

New member
../images/Emo23.gifלילה טוב נסעתי לצמח עם חבר'ה מה

ביי חברה ביומים הקרובים לא הייה פה אני בצמח עם עוד חבר'ה מהתנועה מפסיד מי שלא בא יום אהבה פורח ורמנטי נ.ב שאלה: למה לא מעדכנים את האתר כל יום יומים מקסימום שלושה למה פע בחודש

מצטער שאני לא משרשר...

כי אין לי לאן.. אבל אם תכרתו לי את האצבעות לא אכפת לי כי זה יהיה שווה את החוויה שעברתי אתמול.......! סוף סוף הייתי בהופעה של משינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה פשוט ענק!!! אין לכם מושג עד כמה נהניתי!!!! קדם גם אחיך היה......! היה פשוט מעולה הייתי בטירוף!!

fresh mishmesh

New member
../images/Emo32.gifההופעה של כוורת אתמול בניצנים

איזה הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווו... היה אדיר
כיף של החיים
מדהים מדהים מדהים....
אין... הם נתנו הופעה כזאת מעולה!!
וגם פגשנו מלאאאא אנשנושים מהמש"צים, ואז התחלנו לעשות מורל של התנועה כמו מפגרים אחרי ההופעה...
אני הגעתי לשם עם שני אנשים מכחל מהמש"צים (איתן, אור) ואז פגשנו שם את עדידו, ואת שי, ואהוד ונאור ועינב ויסמין וליטל ונופר ושיר והיה כ"כ טוב
אשכרה עשינו איחוד מש"צים
איזה משובח היה... איבדתי את הקול (כמובן), ורציתי לצעוק עם עדידו "גידי תעשה לי ילד!", אבל משום מה זה לא יצא לפועל...
ו... יואו... זה אחד הלילות היותר מדהימים שחוויתי בחיים שלי... (והרשימה מצומצמת למדי...) והייתי בטוחה שיהיה חם
אבל היה כ"כ קר בלילה!! קפאנו מקור
בקיצור- ההופעה הזאת, בפסטיבל הזה, עם האנשים האלה- פשוט אחת החוויות היותר טובות שהיו לי בחיים...
ואיך שהתגעגעתי לכולם (ורק אחרי 3 ימים! מה אני אעשה בהמשך
) תבואו כל יום...

just stav

New member
עוד כמה שעות ואני עם אשל ../images/Emo8.gif

יום אהבה שמח לכולם
תחגגו, תבלו, תהנו ואל תשכחו לספר חוויות!

kedeman

New member
היתה הופעה מצויינת!!!!

ולי לא היה קר.... התחיל להיות קר רק ב-5 בבוקר היה מצויין!!! הלכתי עם חולצה של המד"צים של השנה ובאו אלי כמה מסיימות ח מבאר טוביה והתחילו לדבר איתי (למרות שזה היה בהתחלה בגלל שהיה לי אוכל ביד ורק אחר כך הן ראו את החולצה...) מה באסה?? הגענו לשם וגילינו שבמקום 3 כרטיסים כמו שחשבנו שיש לנו היו לנו 4 (מור!!! אני ממש מצטער!!! ממש חבל שלא באת איתנו בסוף!) ועומר הוא מלך!!! רק בזכותו הייית שם! (וממש חבל שגם הוא לא היה..) היה מצויין!!!!!! אני בעד לעשות את המפגש פורום באיזה ארוע כזה ;)

rinani

New member
אוף זה לא פייר גם אני רציתי ללכת

כן שי אני מתכוונת אלייך אתה יודע למה תנסה להיזכר זה היה בהופעה של ניג'ה לא יכלת להודיע לי יותר מוקדם וחוץ מזה שזה ממש לא פייר שבכל המבצעים האלה אני לא יכולה להשתתף כל כך לא פייר!!!!

איזה חיים טובים!

גם אני הייתי במשינה אתמול.... היה פיצוץ! הלכתי לבד, ופגשתי כמה חבר'ה מהאזור שהסתובבתי איתם, והיה ממש כיף במשך ההופעה! (חוץ מהדפוקים שהחליטו לעשות פוגו באמצע שיר המכונה)..... וכסיומת מדהימה ליומולדת- הצלחתי בעזרת הרבה חיוכים להיות אחת מ5 ברות מזל שנכנסו מאחורי הקלעים, שלומי ברכה איחל לי מזל טוב, הביא לי חיבוק ענק ונשיקה (איזה חמוד!) ויובל בנאי חתם לי וגם איחל לי מזל"ט... וזה היה כל כך כיף!!! ואז כבר שיעמם לי מאחורי הקלעים אז יצאתי החוצה ונשארתי בחוף עד 9 בבוקר- היו שם מלא אנשים מדהימים, רובם מהמרכז, ויצא לי לדבר גם עם אנשים מהצוות סאונד של משינה.... (למשל אורי- שהופיע באחד השירים האחרונים של משינה) אז היה מדהים ונפלא ואני ממש מאושרת! כשמחייכים אל החיים הם מחייכים חזרה, אז תחייכו! יום טוב!

מה!?!??! מניאקית!!!

אני כל כך רציתי להכנס רק בשביל להשיג חתיכת פלסטיק קטנה שנקראת מפרט...!!!לא ממש הלך לי...!!! את הצלחת לפחות.....? לא נורא אולי ביום הולדת שלי עוד איזה חצי שנה תהיה הופעה טובה............!!!

רוצה לשמוע משהו שממש יעצבן אותך?

יכולתי להשיג מפרט, אבל פשוט שכחתי..... הדבר היחידי שאני מתחרטת עליו :| אבל לא נורא... בכל מקרה, גם רציתי לציין קבל עם ועדה, שיובל בנאי חתם לי עם עט של התנועה. כן כן, עט של התנועה!!!

זה יותר מתסכל מהמצב שאני הגעתי אליו

אני לא יכלתי להתקרב לשם... אבל את!? היית איתם ולא לקחת מפרט!??!?!

למעלה