מבינה אותך, אבל עדיין

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מבינה אותך, אבל עדיין

מבינה אותך שעברת קשרים לא הכי מוצלחים בעבר, אבל עדיין צריך לתת הזדמנויות לקשר. מבינה אותך שאתה רוצה להיות המוביל בקשר, להראות לי את הדרך ולהנחות אותי, אבל עדיין מוקדם מדיי לזה, ובכלל מי אמר שאני מעוניינת בכך? למה לא להתחיל את הקשר כשווים? מבינה אותך שאתה רוצה להיפגש וכשביטלתי נעלבת ונפגעת, אבל עדיין - קשר צריך לבנות על בסיס אמון ואם אין את זה, אז אין טעם להתחיל בכך. מבינה אותך שאתה ציני לפעמים, אבל עדיין לא אומר שאני צריכה להסכים לכך או לאהוב את זה, ובכל אופן לא לכל אחת זה מתאים, אז אולי כדאי שתבדוק קודם את השטח לפני שאתה יורה פנינים כאלו?
משתפת לגבי קשר שהיה יכול להיות ואולי טוב בעצם שהוא לא היה ולא התחיל ככה זה התחלות של קשרים קשרים שנהרסים בגלל דברים קטנים אותם דברים קטנים שהופכים את הקשר לקשר גדול ואיכותי אז... קטנים - לא כל כך ולא תמיד לפעמים כן ולפעמים זה דווקא ממש ההיפך

sh53

New member
לא היינו יחד, יותר SMS וטלפונים

מעין בירורים ראשוניים, אפילו פגישה I לא היתה, כי כל הזמן היו נזרקות "עקיצות" לאוויר ולא התייחסתי לכך, אבל היום החזרתי על כל עקיצה בעקיצה נוספת וכנראה זה לא מצא חן בעיניו שעונים לו, אולי הוא חשב שאני הטיפוס השותק.

sh53

New member
ביטלתי פעמיים פגישה

פעם I כי לא הרגשתי טוב. פעם II כי פתאום קיבלתי רגליים קרות. אז הוא אמר לי בלגלוג שאני ביטלתי פעמיים פגישות. אז עניתי לו שפעם ראשונה לא הרגשתי טוב ואם הוא לא מאמין לי - זכותו. אמרתי לו את האמת שפעם II קיבלתי רגליים קרות, פתאום נזכרתי בכל הפגישות הלא מוצלחות שהיו לי, שמשקיעים ואח"כ נפגעים, כאילו בניתי לי קיר הגנה מולי. הוא כל הזמן גם דיבר על כך שהוא מתגעגע לרגעים של ביחד - מתחת לפוך ביחד בחורף ויום אחד שלח לי הודעה בהומור שהוא קם עם בחורה בבוקר ורשם לי את הסימן XXX (סימן של סרטים פורנוגרפיים/כחולים) - וזה הוריד לי את החשק לגמרי ואפילו הגעיל אותי. עוד לא פגשתי אותך, עוד לא הכרתי אותך, מה זה הדבר הזה? מה אתה צריך אותי רק כדי להכניס אותי למטה וזהו? זה מה שאני מייצגת בשבילך סקס וזהו?

RossandRachel

New member
אממ בדרך- כלל

קשה יותר להבין מתי צוחקים ומתי לא כשמתכתבים וזו לא שיחה ממש....יכול להיות שהכל היה באמת ברוח טובה, ושאת סתם מפסידה...אויל שווה לנסות?מה אכפת לך?

sh53

New member
זה לא היה מקרה חד פעמי

כשאמרתי לו אם הוא ציני תמיד או רק לכבודי, הוא השיב שלפעמים צריך להיות ציניים (ואני לא אוהבת טיפוסים ציניים - שיאמרו מה שהם רוצים יפה).

sweetdreams

New member
מה, את לא אוהבת אותי?? ../images/Emo13.gif

תראי, גם אני צינית, ומודה שגם חוטאת מדי פעם בחוסר טאקט, אבל אני עושה את ההפרדה בין להיות ציני לבין להיות מגעיל. עובר בניהם קו מאוד דק, שמי שלא מבחין בו אז באמת חבל, כי הוא בעצם נותן לעצמו אשראי להתנהג בצורה גועלית את אנשים מתוך שכנוע עצמי שזו ציניות.. אז אולי זה גם המקרה של הבחור שלך.. או שבאמת מדובר באיזה חוש הומור חולני.. לשלוח הודעה עם תוכן פורנוגרפי בוטה למישהי שאתה מכיר פגישה אחת פלוס כמה טלפונים לא היה מצחיק אף אחת בעולם שאני חיה בו.. בכל מקרה, אתם נמצאים עוד רק בשלב הגישושים, שבו אתם לומדים להכיר אחד את השני, ולכן הפרטים הקטנים מקבלים כאן חשיבות כה גדולה.. כי כל פרט קטן מתחבר לתמונה גדולה יותר שאתם בונים לעצמכם לגבי הפרטנר.. זה ברור שאצל כל צד מתגלות נקודות טובות יותר ונקודות טובות פחות, מה לעשות שאנחנו לא מושלמים ובנוסף גם שונים זה מזה, כך שלא תמיד הכל מתחבר. וגם ברור שבשלב כה מוקדם אין מה לדבר בכלל על לנסות לשנות אותו.. אבל בסופו של יום כשאת חושבת עליו, אז תשימי לב מה עולה לך בראש קודם: הנקודות החזקות שלו שאת אוהבת, או אילו שאת פחות אוהבת או לא אוהבת בכלל? בהתאם לזה תדעי אם בכלל יש טעם לתת צ'אנס למרות השוני בניכם..

T A L is here

New member
אני מקווה שתעברו את זה, ואם לא

אז כנראה אתם לא נועדתם להיות ביחד, ותמיד יבואו אחרים :) יש הרבה דגים בים!

למעלה