מביט תמונתו

מביט תמונתו

שלום , לצורך הבנת העניין יש רק תמונה של עבר עבור תודעת ההווה כאשר השינויים היחסיים תלויים בעשיה וחוזר חלילה בצורה הפוכה כעתיד , וההיבטים השונים של בחירות העבר היחסי מאפיינים את חווית העתיד , למרות שרק קיים הווה , וכך יש חיבור היבטים הנקרא קידוש , שהיבטיו : זכרון - מתן תורה בהר סיני , הראיה מנקודת האור - מתן תורה באוהל מועד , והנצחיות - מתן תורה בערבות מואב , כאשר היבטי הכיסופים והרצונות השונים באים לידי אפיון העתיד , וכאמור אם היבט נפגע עלולים להיפגע כהיבט אישי וכללי , הגישה האישית יכולה להיות דרך חוויה כדרך המסלול המקיף את הווית התודעה המאוחדת , ונמצא כהליכה רגלית וכואבת המלווה את שינויים היחסיים ונקראת אשכנז , ולעומתה צעידה במישור הפנימי הנקראת ספרד , וכך החיבור לאחדות יכול להעשות כחוויות החול שמנותקת מהמקור וזו אף הגדרת המוות , ויכולה להעשות כתלמוד תורה שהוא כנגד כולם . ולכן האדם שכיסופיו גשמיים ועושרו גדול הוא משול למת , סירחון הכסף כריח המוות . וכל שאר התיאוריות הרוחניות כולם שטויות , כי הם נגזרות הנמצאות במרחבי המוות , והמלחמה שעומדת להתרחש היא שאלה של מי המתעלה במודעותו לרמה של בורא - שבדורינו בעיקר שמירת שבת , ומי שמגיע למצב זה נכלל ברבים יקומו . והשאר משולים למתים , והחיבור לרייקי הילינג וכו` כולם משולים לגזרת כרת וחיבור למוות , והריסת החיבור לבורא . דוד

אוטיס

New member
אני לא מבין...

אתה באמת מאמין לזה? נראה לך הגיוניי שמתנת האלוהות תהרוס הקשר עימה??? יום נפלא שיהיה... :)

אם בחוקתי

משמע ההורס הוא אתה בעצמך בבחירותיך , רד לעולם פעם אחת קרי חייך ובפעם השניה היחס הוא הפוך , מה שעשית יעשה לך , עד שתצא מהאחיזה בגשמיות השקרית , ותחזור אל בחוקותי , דוד

אלדר

New member
זה שפה גבוהה...

כאילו משתמשים במילים האלה רק בשפה הגבוהה ואין הרבה מעוד שמדברים בה כי הרוב מדברים ``סלנג`` אבל אני מדבר שפה גבוהה אז אני יודע מה הן המילים ומקווה שתבין.... אור ואהבה לכולם...

יופיאל

New member
לא מובן

כל מי שחושב שרק הדרך שלו נכונה - טועה. אתה מדבר על הרבה דברים , אך לא מסביר כלום. זה לא חוכמה רק לצבור ידע , אם אתה לא יודע איך להסביר אותו לאחרים. ואי אפשר להבין כלום ממה שאתה רושם , כי אתה תקוע בדרך שלך , ואתה לא מוכן לפתוח את עיניך כדי לראות איפה נמצאים אחרים. באור ואהבה , יופיאל המלאך

אלדר

New member
``אנג`ל`` למה לא מובן???

כאילו אני הבנתי את זה ונכון שאי אפשר להסביר את זה לאחרים במילים אחרות כי לא אמורים להסביר את זה אחרת צריך להראות את הקטע הזה לכולם וכל אחד יבין אחרת או אותו הדבר אבל יבין בדרכו לבדו ואם תנסה להסביר כזה דבר זה הרבה מאוד מילים וקשה להסבר... וזה יהיה ארוך מאוד כל הקטע של הסבר.... טוב מלאך אני אישית הבנתי את זה מצויין ואת מה שהוא רצה להעביר ויש לי שאלה לך למה הוא ``תקוע`` בדרך שלו ???? לפי דעתי זו לא דרכו האישית כי זו דרך ידועה... ושנית למה לפתוח את העיניים? למה צריך? והאם הוא צריך בכלל? ועוד דבר אתה אומר לו לפתוח עיניים אבל לא אומר לאן... כאילו תתן לו דרך אחרת שבא הוא יוכל לאמין אם ירצה ואז הוא יפתח את העיניים שלו אולי... אבל תתן דרך לפתיחת העיניים.... יש לי עוד דברים להגיד אבל אין זמן אז אם אני ימצא אני ימשיך.... בה ביי לכולם ויום טוב... אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

למעלה