מבט שאול

מולוקו

New member
מבט שאול

אקח ממך את המבט , ודי ים כחול סוער של סתיו עלים של שלכת נושרים קימעה כסות אביוני ברוח המקפיא. כמה גאות של אושר אחושה בתוך מבט סוער של סתיו. בים כחול נרעד , ספינה ממתינה נשוטה יחד בצל הזכרון. ואת כזו יושבה , שותקת. מילה אחר מילה תופרת בסתר במבט חטוף מתבוננת מתקנת מבט אל מבט מחברת חרש.

שמים1

New member
אל תיקח את המבט ../images/Emo79.gif

אל תיקח ממני את המבט את החיוך החיוור שמקשט שפתותיך. השאר חלון קטן פתוח בימי סערה דרכו אראה ברקים בעינייך נר תמיד קטן בליבך. אני שותקת מילותי נמוגו ברוח, כמו עלי השלכת שפינו מקומם לפריחות של אביב. השאר לי ריחותך עטוף אותי בחיבוק חם בטרם תפליג לצללים.

מולוקו

New member
סהר

אתעטף במבטך הרך חיוכך לי סהר לבנבן נתלה בזוית השפתיים נים לא נים, עצלתיים.

ריקי די

New member
מביטה

מביטה בשעון כל דקה יודעת שהוא מאוהב, בדרך אל הלילה איתה עוד כוס קפה, מחליקה דמעותיה אל חום המיטה כמה זמן יביט בה הרחוב מהחלון, כמה זמן יהנהן לה הסהר בעודה מתכסה עד כתפיה והקור שבה כמה. בחצות הוא מביט ביופיה יודע שהוא מאוהב, מסיר את ריחות הסביבה בקצות אצבעות נוגע בה קל חוצץ בין הסהר ולובן בשרה והחום שבו עורג לה.

מולוקו

New member
מחוג שבור

כך עומד לו הזמן מלכת ואיתו אהבה בגבעון דום וירח סח לו בינו לבין עצמו בתוך עולם משלו עומד מלכת. מחוג שבור של היקום אין זמן ואין תנועה הכל הווה בו במקום אהבה לא מתהווה רק הווה.

למעלה