חוץ מבחורים... רווקים בני 30+ אולי.
צ צ ע ד New member 27/1/13 #1 מבט לפרונט... קצת עצוב לי כשאני חושבת שאני אחליף את הנוף הזה בדירת חדר מעופשת במרכז.
W wish2 New member 27/1/13 #2 מעופשת מעופשת.. אבל לא הייתי מחליפה את הנוף שלי בשום דבר. 2 המגדלים המושלמים שמולי. וכל החנויות שלמטה. אולי כשאני אתבגר אני ארצה לעשות את זה מול כמה עצים. מושב נראה לי מקום אידיאלי. לשבת בערב בשקט ולהדליק סיגריה. אבל היום. אני עירונית. לגמרי.
מעופשת מעופשת.. אבל לא הייתי מחליפה את הנוף שלי בשום דבר. 2 המגדלים המושלמים שמולי. וכל החנויות שלמטה. אולי כשאני אתבגר אני ארצה לעשות את זה מול כמה עצים. מושב נראה לי מקום אידיאלי. לשבת בערב בשקט ולהדליק סיגריה. אבל היום. אני עירונית. לגמרי.
צ צ ע ד New member 27/1/13 #4 אני גרה 5 דקות הליכה... מאחד המקומות הכי עירוניים שיש באזור הצפון. לא חסר פה כלום.
W wish2 New member 27/1/13 #6 וואלה אז למה את עוזבת את החווה הירוקה והקסומה שלך ועוברת לגור במקום מעופש?
פ פיתה פיצה ובירה New member 28/1/13 #15 נראה לי שכשתעברי לת"א/מרכז את, תתחילי לקטר ולבכות ולהתמרמר כאילו מה את חושבת שיקרה כשתעברי למרכז? מה ישתנה? אני אענה לך כ ל ו ם.
נראה לי שכשתעברי לת"א/מרכז את, תתחילי לקטר ולבכות ולהתמרמר כאילו מה את חושבת שיקרה כשתעברי למרכז? מה ישתנה? אני אענה לך כ ל ו ם.
צ צ ע ד New member 28/1/13 #18 בעיקר... בגלל שאני מחפשת עבודה והיצע העבודות פה עלוב. אין פה כמעט בכלל עבודות בתחום שלי. זאת הסיבה העיקרית. אבל זה לא סופי. עשיתי חושבים לאחרונה שבשביל לעבור למרכז אני צריכה למצוא עבודה ממש טובה אחרת זה זה לא שווה לי. נראה מה יהיה.
בעיקר... בגלל שאני מחפשת עבודה והיצע העבודות פה עלוב. אין פה כמעט בכלל עבודות בתחום שלי. זאת הסיבה העיקרית. אבל זה לא סופי. עשיתי חושבים לאחרונה שבשביל לעבור למרכז אני צריכה למצוא עבודה ממש טובה אחרת זה זה לא שווה לי. נראה מה יהיה.