תגידי לו בעצמך כשתביאי את הדג
W wish2 New member 29/1/13 #71 פששששש איזה שנינות ג'ייק. יצא לסוניה גפילטאיכס טוב הערב אה? יותר טוב מזה והיית מקבל מציצה.
ס סוקרטס פה New member 28/1/13 #42 בואנה ג'ייק מולך אני תמיד רואה דירה עם תריסים זזים ויש שם כוסיות ומוזיקה מה הולך שם, יש על מה להתחבר איתך ולבוא להציץ בשותף ? או שזה סתם הרבה רעש וקצת אקשן ?
בואנה ג'ייק מולך אני תמיד רואה דירה עם תריסים זזים ויש שם כוסיות ומוזיקה מה הולך שם, יש על מה להתחבר איתך ולבוא להציץ בשותף ? או שזה סתם הרבה רעש וקצת אקשן ?
J Jake Speed New member 29/1/13 #88 וואללה, וויש הייתי משכיר את הבית שלי לקלוב כשהייתי צעיר מאד ולא אחראי. הייתי משלם שכירות חודשית משני לילות בחודש. ומקבל אקסטרא בשביל להביא סיגריות לשחקנים. היום, כשבגרתי, ואני אחראי אני לא עושה את זה יותר (וגם אין לי קונקשן למי שיקח את הדירה שלי)
וואללה, וויש הייתי משכיר את הבית שלי לקלוב כשהייתי צעיר מאד ולא אחראי. הייתי משלם שכירות חודשית משני לילות בחודש. ומקבל אקסטרא בשביל להביא סיגריות לשחקנים. היום, כשבגרתי, ואני אחראי אני לא עושה את זה יותר (וגם אין לי קונקשן למי שיקח את הדירה שלי)
צ צ ע ד New member 28/1/13 #43 הנוף הוא נחמה... אבל הכי חשוב זה עם מי חולקים את הנוף ואז הנוף כבר פחות משנה. אין באמת נופים. הכל נמצא בתוכנו. זו אשליה.
הנוף הוא נחמה... אבל הכי חשוב זה עם מי חולקים את הנוף ואז הנוף כבר פחות משנה. אין באמת נופים. הכל נמצא בתוכנו. זו אשליה.