מבט לעתיד

מבט לעתיד ../images/Emo40.gif

בעוד 15 שנה.. כשרובנו נעבור את גיל 30
|התקף לב|.. איפה אתם רואים את בריטני? מכל הבחינות - מוזיקלית, אישית, בכל תחום שאתם יכולים לחשוב עליו. תפרטו וכל זה

Shiri from the block

Active member
מממ אין לי כוח לפרט (סורי :X) אז פשוט בקצרה- בריטני תמשיך להיות כזאת מצליחה../images/Emo47.gif

Twisted Shadows

New member
מוכרת נקנקיה בלחמניה

סתם סתם... בטח היא תהיה מפיקה של אמנים צעירים..מתאים לה כזה...

../images/Emo221.gifעונה../images/Emo221.gif

מוזיקלית - עם עוד 5 דיסקים ככה... מופע חדש 5 סיבובי הופעות בעולם [וגם בארץ ב"ה
] עם עוד 25 קליפים חדשים מינימום! דיסק רמיקסים כפול ככה על הדרך
.
משפחתית - עוד ילד\ה נשואה באושר
שון כוכב בהתהוות ו"הבן של..." מככב בכל מדורי הרכילות וטוק שואו הילדה הקטנה ג'יימי לין 2
ג'יימי לין-שחורה כלילה מרוב סשנים של שיזוף
.
אישית - אחת הנשים הגדולות והמפורסמות במוזיקה העולמית מודל השראה לנערות שיפרצו בעוד 15 שנים... מוזכרת בספרי ההיסטוריה הבינלאומית של המוזיקה יכתב ספר על שמה ואולי ע"י בריטני עצמה חייה לה בעושר ואושר ומי יודע?! אם מדונה הצליחה להוציא דיסק בגיל 50... אולי גם בריטני|הלוואי||אמן|.
כלכלית - מיליארדרית... זה בתקווה שקווין לא יגמור לה ת'כסף על כל מיני דיסקים שבסוף יתגלו כ"בדיחה".
חיצונית - מדהימה עם החיוך הגדול והמושלם הזה
ג'סטין טימברלייק - הוא ישאר נחלת העבר
משהו שלעולם לא יישכח בהיסטוריה של בריטני אבל יישכח אצל בריטני עצמה עוד שלב בחיים שלימד את בריטני המון וחישל אותה.
כריסטינה אגילרה - בעיקרון בריטני לוקחת את כריסטינה בהכל אבל אני מקווה שכריס תתבגר ותבין שלרדת על אנשים ולנסות לעלות על גבם ולהתפרסם דרכם זאת לא הדרך הטובה
ושהן יזדקנו ביחד ויהפכו להיות חברות.
קווין פדרליין - טפיל ופתטי אך בעל אוהב ומסור שיאהב את בריטני הכי בעולם ואבא מסור לילדיו[המסכנים?!
] ושיתאפס על עצמו... שיבין שהוא גבר נשוי ולא ילד בן 6.
הילדים של בריטני וקווין - אנלי מושג ת'אמת מה יהיה איתם... אבל דבר אחד בטוח דלתות עולם המוזיקה פתוחות לפניהם. וזה מה שעולה לי כרגע

ח חפ חפי חפיר חפירה

אוקיי אני אנסה להיות ריאלית.. לדעתי עוד 15 שנה בריטני תעבוד על אלבום הסטודיו השמיני או התשיעי שלה, היא בטח תנסה קצת סגנונות חדשים אבל היא לא תלך רחוק מדיי. אני די בטוחה שהיא תשמור על קו הפופ עם נגיעות של RNB ודאנס, אולי אפילו כמה שירי היפ-הופ, אולי קווין יפיק לה. מה שכן, מבחינה לירית אני חוזה שינוי מ-א-ו-ד גדול.. כלומר, היא בטח תמשיך עם שירים כמו Slave / MATM אבל לא יהיו יותר דברים כמו where you live, does your mama live there, we can hook up at the hotel.. יהיו דברים יותר עמוקים, על נישואין, אמהות וכו'.. ובטח כמה שירי התבכיינות
או שירים מסתוריים שיגיעו לכותרות עם פרשנויות של כל אחד שחש את עצמו מומחה לענייני בריטני ספירס. גם אלבום רוחני משהו, סטייל ROL של מדונה יגיע, אולי בסביבות גיל 30 ככה. בסופו של דבר היא תשמור על הסגנון שלה פלוס מינוס, אבל בכל אלבום היא תגיע עם תדמית חדשה, מראה חדש וכל מיני שערוריות חדשות. משפחתית אני דווקא מאמינה שלמרות הכל היא וקווין יהיו זוג לדי הרבה זמן. אני לא חושבת שלנצח, כי תשעה מכל עשרה זוגות נשואים גומרים גרושים, ועם אורח החיים המטורף של בריטני וקווין הסיכויים ממש מכפילים את עצמם. אבל עוד 8 עד 10 שנים בשקט. עוד ילד - ברור - אבל ייקח זמן עד אליו. מבחינת קריירה אני חושבת שקו ביגוד [למבוגרים] יגיע בקרוב, אולי גם קו תכשיטים. היא תהיה ממש מעצמה: בשמים, איפור, ביגוד לתינוקות, למבוגרים וכו'.. היא תשאר כוכבת ענקית ואולי אפילו תזכה בVMA מסכן [אבל תבריז מהטקס
]. היא תוכיח את עצמה שוב ושוב ותשאר בין השמות הגדולים - אם לא הגדולה ביותר, כי עד אז הרבה אמנים כמו מדונה, מאריה קארי, קיילי מינוג וכו' יפרשו. היא תזכה בפרס יהלום [כבר באלבום הבא בעז"ה], עד אז אולי אפילו פעמיים. המכירות אלבומים שלה יישארו בין הגבוהות בשוק, אבל הן ירדו באופן דרסטי יחסית לאלבומים הקודמים שלה.. בטח בעתיד משהו כמו מכירות של 5 מיליון עותקים תחשב הצלחה מסחררת. היא תצא למספר סיבובי הופעות כשכל פעם תגדיר את המושג פרפורמרית מחדש, ותגיע לשיאים חדשים של אפקטים, פעלולים וכד' על במה אחת. היא תוציא גם כמה DVDיז של סיבובי ההופעות.. אבל אחד מהם בטח יהיה משהו מבריטני למעריצים, שוב קצת התבכיינות על החיים שלה אבל בעיקר להראות את העובדות כמו שהן.. נראה לי שלה ולמדונה יהיה עוד שיתוף פעולה אחד, לאו דווקא בדואט. אולי איזו הופעה משותפת, ספיישל באופרה
משהו לכבוד הפרישה של מאדג' עוד כמה שנים. מבחינה אישית - נפשית - וואטאבר.. תהיה לה סוג של התמוטטות עצבים, שחלק לא קטן ממנה יהיה בגלל התקשורת, שעם הזמן בטח תתפרע יותר ויותר. זה לא הכי מזהיר, אבל לדעתי בעתיד החיים שלה יהיו בלתי נסבלים מבחינת פפראצי. ואז היא תקח הפסקה של שנתיים או שלוש, אבל בסופו של דבר תחזור. הכל יצא ממש מבולגן, אבל פאק איט, אני עייפה

BritneyHeart

New member
איזה חפירה ../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif

אבל נהנתי לקרוא
מהפה שלך לקב"ה

KoBi v2

New member
מבט לעתיד האשלייתי?

או מה מיכל נשמה שלי?
סתם אהבתי

BRITNEY MY STAR

New member
שלי../images/Emo13.gif

אז ככה..מבחינה מוזיקלית אני רואה אותה מוציאה 7-9 אלבומים עד אז..שזוכים להצלחה רבה..בכל אלבום היא תשנה את התדמית שלה..היא תנסה תדמית רוקרית או קלאסית עם נגיעות של התדמית הפופית הקצבית שלה.. היא תשיר כמובן בלדות..ובע"ה אני מקווה מאוד שהיא תלך לפיתוח קול והיכולות הווקאליות המדהימות שהיו לה יחזרו
היא כמובן תנסה שוב להיכנס לתחום המשחק..הפעם בתפקידים רציניים..אולי גם קומדיות ואפילו אימה ואקשן(-: אולי היא אפילו תהפוך למפיקה במשך השנים ותגלה כשרונותD: בטח היא תנהל קו אופנה משלה.. ובתחום המשפחה..היא כמובן תוליד עוד ילדים ואני מקווה מאוד שהיחסים עם קווין ישתפרו ושיפסיק להיות כזה דביל
אני מקווה בשבילה שהפפראצי והתקשורת פחות יציקו לה\= פה ושם היא תחולל כמה שערוריות אבל עם הזמן היא תיחשב לאחת האומניות הכי מוצלחות בהיסטוריה, בקשר לריב המתוקשר עם כריסטינה- מי יודע אולי פעם הם יקליטו דואט

xtina 4 ever

New member
שאלה קשה../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

מוזיקלית- היא תוציא לפחות עוד 7-8 אלבומים, רובם יצליחו, אבל יהיו כמה כשלונות.. לא יהיו לה יותר שירים בסגנון "סלייב". האלבומים שלה יהיו יותר אישיים (כמו "סטריפד" של כריסטינה) והיא תכתוב את כל השירים ותלחין את רובם. אישית- היא תמשיך להיות בדיוק כמו שראינו אותה בקאוטיק, אבל תהיה קצת יותר בוגרת ורצינית. סגנון לבוש- מה שבטוח, היא תתלבש דיי צנוע ולא יהיו פוטושוטים חושפניים מדיי. קווין- יהיה להם לפחות עוד ילד אחד ואחר כך הם יתגרשו (הם יכחישו את זה הרבה זמן, אבל בסוף כולם ידעו את האמת). אולי היא תפרוש עוד כמה שנים לגמריי...מי יודע
מה שבטוח, את הבריטני הישנה לא נקבל בחזרה

Twisted Shadows

New member
יו....../images/Emo12.gif

"קווין- יהיה להם לפחות עוד ילד אחד ואחר כך הם יתגרשו " בהתחלה כקראתי את זה" יהיה להם פחות ילד אחד...." ולא הבנתי למה את אומרת את זה

אני חושבת...

מבחינה מוזיקלית בריטני תהיה מוכרת כדיוה... מלכת פופ בדיוק כמו מדונה היום.... יכירו אותה כסלב שהיה מעורב בהרבה שערוריות והיא תמשיך להפתיע את כולם.... מבחינה אישית אז היא תהיה אמא דואגת שאפילו תקדם את אחד ילדיה לתחום המוסיקה... לא נראה כל כך שהיא תמשיך להוציא אלבומים כי לבריטני מתאימה המוסיקה המקפיצה עם ריקודים וכיף... יכול להיות שכה למה מדונה בגיל 46 אני חושבת היא עכשיו עדיין מוציאה קליפים שהרוב צעירות עושות... את מילות השירים אצל מדונה הרוב בנות צעירות יכולות לשיר אבל זה יושב טוב מאוד על מדונה והיא מצליחה אז אין סיבה שבריט לא תצליח... מבחינת זוגיות אני חושבת שבריטני עדיין תהיה עם קווין... יהיו להם בעיות בזוגיות אבל אני מאמינה שהם יתגברו עליהם... אני יודעת שהרוב חושבים שהם יתגרשו אבל זה מה שאני מרגישה.. מבחינת הלבוש בריטני תתלבש בסגנון קלאסי... משהו הרבה שיתאים יותר לגיל שלה אבל שיעורר שערוריות.. בריטני ספירס---האחת והיחידה... בון ג'ובי---זו מוסיקה...

למעלה