מבחני מבד"ק לקצונה

Lanni

New member
מבחני מבד"ק לקצונה

אפשר לדעת מה הם כוללים וטיפים לקראתם? ד"א ביררתי עם הכחולים בפורום, זה לא מסווג
מראש

אודי23

New member
אני עברתי מבדקים!!

המבדקים לקצונה כוללים מספר שלבים. בהתחלה נותנים לך כל מיני שרטוטים ואתה צריך להעתיק אותם על דף, אחר כך לוקחים לך את הדפים ואומרים לך לשרטט שוב את כל השרטוטים שאתה זוכר!! אחר כך נותנים לך התחלות של משפטים ואתה צריך להשלים את המשפטים לדוגמא:" אני רוצה..... להצליח", זה נותן להם מידע על האופי שלך, אם אתה שאפתן, עוזר לאחרים וכו'....אחר כך נותנים לך אלבום עם תמונות ואתה צריך להמציא סיפור לכל תמונה. עצה שנתנו לי: כל סיפור צריך להיות עם סוף טוב!!! אח"כ נותנים לך לכתוב קורות חיים: אירועים משמעותיים בחייך, אנשים שהשפיעו על חייך, מה עברת.... ובסוף פגישה עם פסיכולוגית, שמדברת איתך

Lanni

New member
עזרת תודה! .. שמעתי גם שאומרים

לך לצייר כל מיני דברים.. לא?

אודי23

New member
כן

כן, צריך לצייר גם עץ, בן אדם ובית בשביל הפסיכולוגית. היא מנתחת את זה

SimplyMe1

New member
ממה ששמעתי-

כשאתה מצייר עץ תצייר לו גם שורשים והרבה ענפים. זה מעיד על זה שלבנאדם יש שורשים,היסטוריה,סביבה קרובה. בית-תצייר חלון עם בנאדם שמציץ ממנו. עצים,סביבה,דשא,גדר(מעיד על זה שלבנאדם יש מסגרת כלשהי..מקום קבוע שהוא נמצא בו..). מה עוד? אני אנסה לברר עבורך מה עוד צריך לצייר.

Lanni

New member
חח תודה זה יספיק ../images/Emo13.gif

כן זה מה שאומרים באמת לצייר עץ עם שורשים וכל זה אבל תאכלס, בינינו? מי לעזאזל מצייר עץ עם שורשים? רק מי שאמרו לו מראש לצייר עץ עם שורשים

SimplyMe1

New member
עובדה שהמידע עזר לעבור את המבדקים:)

ואומנם אני לא חושבת שבגלל פרט מסוים בציור שאתה מפספס-ייפסלו אותך,אבל כדאי להוסיף לציור פרטים כאלו. שיהיה בהצלחה,

Lanni

New member
תודה! זה בעוד כמה שעות ../images/Emo122.gif

אז לילה טוב...

מדויק

New member
ומה אתה אומר את זה? תתבייש!!

אתה ג'ובניק? כן אתה ג'ובניק כל יום בבית גם כן לי קצין

ככה זה בכל חיל../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

אני בחל"ג, ודיברתי עם מישהי שהייתה במבדקים והיא סיפרה לי שהייתה לה שיחה עם קצין, אח"כ חילקו אותם לקבוצות ונתנו להם דילמה, והם הצטרכו לדון על זה. ונתנו להם לבנות גשר שהאורך שלו צריך להיות פי 2 מהגובה, ולכל אחד היה מותר לנגוע בצבע אחד... ועוד דבר, זה נכון שכשמסיימים קק"צ אפשר לשנות חיל
כלומר, אם אני עכשיו בחל"ג ואני רוצה לעבור אח"כ לחיל הים, אני יכולה

יניב100

New member
חילות

כן ולא. לגבי חיל הים והאויר לא תוכלי להגיע לשם דרך קצונה רגילה אך ורק מתוך החיל או דרך קצונה יעודית. לשאר החילות ניתן לעבור כמובן שהכל תלוי היכן יש תקן לק.

למעלה