מבחנים

rottem

New member
מבחנים

שלום ! קוראים לי רותם וברצוני לשאול לגבי תקופת מבחנים .אני סטודנטית בתקופת מבחנים ותקופה זו היא לחוצה בחיי נולדתי בתאריך ה- 20.03.78 בת מזל דגים.אודה על תשובה לגבי האם התקופה תעבור לי בקלות ?

Tal_Ya_Tal

New member
היי רותם,B-)

ראשית, אינני נוהגת לענות בפורום זה על שאלות אישיות באסטרולוגיה. מהטעם היחיד, שבדיקת מפת לידה, עורכת זמן ויש להתייחס לנתונים באופן מדויק. לזה יש לי אתר נפרד ובו קבוצת דיון. אבל אל תרוצי לשם, כי המדור עמוס.. יחד עם זאת, להגיד לאנשים מה יקרה בעתיד, זאת אחריות, המעמיסה על הקארמה של האצטגנין. זוהי לקיחת אחריות על חייו של השואל. כי האצטגנין יוצר כאן מציאות. הוא יוצר `נבואה שמגשימה את עצמה. שנית, על מנת שאוכל לענות לך, אני זקוקה לשעת לידה מדויקת ומקום לידה. מה שאפשר לראות מהנתונים שנתת לי, זה שכרגע, ישנו בלבול רגשי (יתכן שכבר עבר, כי קשה לדעת את המיקום המדויק של הירח שלך ללא השעה), צורך עז לאמץ את המחשבה, הגורם לדאגות רבות, אך גם להבנות מעמיקות ובעיקר תחושה שהחיים הולכים לקראת שינוי עכשיו. כאשר יש צורך להפעיל את כל המשמעת העצמית שלך. וזה לא קל. לפי הנתונים שמסרת לי, יש רושם שתהייה הצלחה. אולם בשל חוסר הדיוק, איני יכולה לאמת זאת. אך למרות זאת, אנצל הזדמנות זאת על מנת להבהיר דבר אחד. ולו רק בגלל ששאלת. `הצלחה` כמו `טוב ורע` הם עניין של השקפה. לעתים, משהו שנראה כ`הצלחה` הגדולה ביותר בחיינו, גורם לנו בעצם את הסבל הרב ביותר ואילו דבר מה, שמצטייר אפילו ככישלון, יכול להיות ההצלחה הגדולה ביותר של חיינו. כך ש… מכירה את השיר ? ‘QUE SERA, SERA’ (מה שיהיה, יהיה.) ,WILL BE WHAT EVER WILL BE S NOT OURS TO SEE` THE FUTURE ‘QUE SERA, SERA’ L&L TALYA

למעלה