מבחנים

מבחנים

אני יודעת שיכולים לעשות שני מבחנים באותו יום, אבל אפשר שלושה? יש איזה הקלות עם זה?

מֵירַב

New member
אמורות להיות. אאל"ט את יכולה לגשת

למבחנים של הבוקר ושל אחה"צ - ולקבל מועד ב' וג' מיוחד למבחן של הצהריים. אבל עדיף לך לוודא בתקנון (הארווווווווך) שיש באתר מינהל תלמידים ו/או לשלוח מייל או להתקשר למזכירות החוג שלך.

אוקי

היום של ה 3 מבחנים זה כבר מועדי ב'- ואני אבררמה שאמרת. על שני מבחנים יום אין מה לדבר על קלות, נכון?

berta84

New member
עד כמה שאני זוכרת אם יש הפרש נמוך מ-4 שעות

בין סיום מבחן אחד עד תחילת השני, אז את זכאית לבחור מועד ג' באחד מהם

amitk80

New member
מה שאני יודע

שמקבלים מועד ג' אוטומטי. אבל חשוב לבדוק את זה. פרסמו כבר לוח מבחנים לסמסטר הזה?

אם הראשון מתחיל ב- 8:30 והשני ב- 12:30

אז אני די בטוחה שיש פחות ב- 4 שעות הפסקה ביניהם, ביום ראשון אני אתקשר למזכירות שלי, יש איזה גוף שהו מעל למזכירות החוג הספציפי שלי שכדאי לדבר איתו? ותודה לכולם על התשובות

amitk80

New member
דיקנט הסטודנטים

אם כי אני בספק אם הם יעשו משהו. שווה גם לדבר עם משרד אקדמאי באגודה. שירלי ואלינור ממש מנסות לעזור והן ממש חמודות.

berta84

New member
ב-4 שעות הפסקה הכוונה היא בין סיום המבחן

הראשון באותו לתחילת המבחן השני, אז כאן ברור שיש אני די בטוחה שזה תקף גם לגבי מועדי ב', הרעיון הוא שתוכלי לגשת בכל קורס לשני מועדים תוך כדי הקפדה על הכלל הנ"ל

אמממ...

איך כשמבחן מתחיל ב 8:30 יכולות להיו 4 שעות הפסקה עד 12:30? 4 שעות יכולות להיות רק בין המבחן הראשון לשלישי

berta84

New member
נכון אבל הרעיון במקרה של בחינות חופפות הוא

שתוכלי לבחור את הבחינה אליה תיגשי את צריכה לבחור בחינה אחת מתוך הראשונה והשנייה ביניהן ההפרש נמוך מ-4 שעות בנוסף, את צריכה לבחור בחינה אחת מתוך השנייה והשלישית שביניהן אני מניחה גם ההפרש נמוך מ-4 שעות בין הבחינה הראשונה לשלישית אין לך זכות בחירה נניח ובחרת את הבחינה השנייה, ואז בחרת את הבחינה השלישית- אז התנאי מתבטל וההפרש בין הבחינות שלך הוא נמוך מ-4 שעות

למעלה