מבחנים של גוטליב

asher567

New member
מבחנים של גוטליב

חברה' אם יש לכם מבחנים שהועלו במתוקשב , אנא תעלו אותם לפורום כי אין לנו גישה למתוקשב משנה ג'. תודה!!!

אשר היקר

אני לא מצליח להבין את הגישה הזאת שלך שתתנו לנו את המבחנים שיש לכם רק בתנאי ש... ואחרי זה אתה עוד בא ומבקש שנעלה לכם מבחנים מהאתר המתוקשב... אנחנו לא באים פה אחד נגד השני המטרה של כולנו להצליח...תעלה בבקשה את המבחנים שיש לך וגם אנחנו נעלה את שלנו בהצלחה

marinaghost

New member
לגמרי...

לא ידעתי ששנה ג הם כאלה בכיינים.. אני מקווה שאנחנו לא נהיה כאלה..

maradona 10

New member
לרקדן בלט (טוען שהוא גמיש) ולמרינה

אני לא יודע מה בדיוק אשר רשם לכם קודם ואין לי מושג למה הוא התכוון עכשיו, אני ממש לא רוצה לדבר בשמו. אבל תעשו לי טובה ואל תלכלכו על שנה ג' כי אין שם אף אחד בכיין, רובנו משתדלים לעזור לכם כמה שאפשר, כמו שרובכם משתדלים לעזור לנו.. אז לא ללכלך בבקשה...! תודה!

עוד לא ראית אותי עושה פלייה...

ואף אחד לא לכלך על שנה ג...אל תקח את זה קשה... שיהיה לכם בהצלחה.. נתראה בנולד לרקוד/גריז או שקר כלשהו אחר.. טוו אווובבבב

maradona 10

New member
סבבה אחי.... רק למה אתה רואה את החרא הזה???

לא התכוונתי לארץ נהדרת..

אני ממש לא רואה את זה כי

באותה שעה משדרים את התכנית "הלילה יענקלה לאן" וזה מבריש לי תפאנלים משביח לי תגנים

marinaghost

New member
אוח..

עכשיו יש לנו גם מתבכיין וגם אחד שנעלב.. דיי.. אל תהיו כאלה.. בסך הכל כמה מילים אחד נגד השני (בלי זה היה משעמם).. אתם כל הזמן צוחקים עלינו בפורום שלכם.. גם לנו מותר.. הפורום שלנו, החוקים שלנו

maradona 10

New member
ממש לא נעלבתי

התכוונתי רק שלא תלכלכו על אנשים שאתם לא מכירים, תצחקו עלינו חופשי! תאמיני לי, יש על מה לצחוק... אבל להגיד "בכיינים" זה ממש להכפיש, המילה הזאת פשוט נשמעת רע! (זה כנראה טבוע בי עוד מהצבא) זהו, חוץ מזה הכל טוב? המבחנים בסדר? תשקיעי, אל תהיי כמונו, תקועים עד עכשיו עם המבחן הנורא הזה של גוטליב...

marinaghost

New member
אני מנסה..

אבל כל הזמן באים אנשים עם דרישות (לא רציתי להזכיר את המילה בכיינים שוב..) ומבזבזים לנו את הזמן.. איך אפשר ללמוד ככה? תגיד, מה הממוצע ציונים לקורס הדבילי הזה?

maradona 10

New member
בעקרון את צודקת

אבל אל תשכחי שגם אצלנו בפורום לא חסרים ליצנים משנה ב' וגם משנה א' שמבלבלים את המוח... אין מה לעשות, בכל מחלקה יש את הדבילים שאף אחד לא מבין מה הם רוצים... ממוצע ציונים של גוטליב? אין לי שמץ של מושג, אנשים רק רוצים לעבור את זה. לדעתי בתואר הזה - חוץ מהמכשולים הרגילים שזה מבואות מיקרו מקרו, אקו' א'+ב', מחירים א'+ב' וסמינריונים, יש עוד שני קורסים לא קשורים, מעצבנים, ואף אחד לא יודע ללמוד אליהם... הכוונה לחשבונאות למנע"ס של גוטליב ומחשבים משנה א'.

marinaghost

New member
ממש מעודד..

ועכשיו אני אמורה ללמוד לזה?!? ע-צ-ב-י-ם.. טוב.. פרשתי לטובת שינה נעימה לקראת יום חרישה לחשבונמות.. ורק שלא יהיו לי חלומות זוועה על מספרים וקול מונוטוני של גוטליב (שלמזלי שמעתי רק פעם-פעמיים)

למעלה