מבחנים לחגורה

אני מחכה ../images/Emo6.gif

חוצמיזה מה כבר נשאר לי לעשות
האמת אין לי כבר מושג מתי הוא יקרה כמה עוד להתקרב אני יכול

יש מקומות בהם אין בכלל בחינות

רשמיות (אתה למעשה נבחן כל הזמן בכל אימון), וכתוצאה מכך אתה לא נדרש לשלם מעבר לעלות החודשים של האימון. כל מקום ושיטת התימחור שלו, כל מקום וצורת האימון שלו.

סליחה על הבוטות אבל היא מתבקשת

למה הישראלים עושים כל דבר ואח"כ לא מפסיקים לבכות ?!!! מה שלא מתאים , לא נראה ולא רצוי לא עושים . יש מספיק מאמנים , מספיק אגודות , מספיק שיטות שפועלות אחרת או בדומה למאמן בו לומד בנך . כל אחד רשאי וראוי שיעשה רק מה שנראה בעיניו כטוב וראוי . אם המאמן ביקש סכום כזה או אחר , או אם הכללים בסניף/שיטה/ארגון הם כאלה ולא אחרים כך זה בארגון וכך יש לנהוג . מרגע שאנו מתאמנים בארגון או כל גוף אנו מקבלים עלינו את התנאים והכללים באותו גוף ועלינו לקבלם בהבנה ונכונות לפעול על פיהם . כפי שאמרתי יש מספיק מקומות לפעול אחרת , זאת מבלי להביא את "הסיפור" כאן לפורום ולייצור "אוירה" לא נעימה בכל הקשור למאמן/שיטה שבטח לכולם כבר יש ספקולציות על "מי המנ...." שעושה כסף על מסכן ילד בן 6 . אגב , במקום אחד משלמים שכירות אולם ע"ס של כמה מאות דולרים ובמקום אחר של כמה אלפי דולרים , מישהו צריך לממן ולשלם את העלויות האלה , כדי שגם המאמן יוכל "להתפרנס" ( אם בכלל ניתן ברמות ההתחלתיות בתחום אומנויות הלחימה להתפרנס מכך בכבוד במיוחד לאלה המעוניינים להפוך את התחום כעיסוק מרכזי או לבעדי לחיים) . חג אביב שמח

ZLUKA

New member
סליח על הבוטות

שלום לך התגוננות רחוב כל מה שאמרת היה נכון אם היה ידוע לי מראש כאשר רשמתי את הילד לחוג. אך לא כך היה. מדובר היה על סכום חודשי וביטוח שנתי וזהו זה. עם הזמן מוסיפים כל מיני דברים שפתאום צריך לרכוש, ביגוד מיוחד, ציוד, מבחנים וכל זה לילד שאפילו לא הגיע לגיל התחרויות. וכדאי לקנות רק מהמאמן כי הוא יודע מה כן מתאים ואם אתה לא מתמצא בתחום ונוטה לאמין לבן אדם הזה אז עושים מה שצריך במיוחד כאשר רואים את התקדמות של הילד ובמיוחד ילד כזה קטן שהתחיל בגיל פחות מ-4 ולא ידע ימין שמאל ובעוד שנה אתה רואה אותו עושה קטות עם נונצ'קות, גשר ושפגט וקרבות כוח. הכוונה שלי הייתה רק לדעת איך זה בעולם שלכם ומצטערת אם פגעתי ברגשות של מישהו... מה שנוגע לבחירה גדולה של מאמנים ושיטות אצלנו לא כמו במרכז הארץ ואין בחירה כל כך רחבה בעיר. בכל זאת תודה על התגובה

למעלה