מבחנים לחגורה

לילד בן 6 לגבות כסף

איפה האירגון של שיטה? איפה ההגינות של מורה כלפי ההורים? איפה מידת בצע מסתיימת אחרי דמי חבר או מידת תשלום חודשי שמשלמים לו כול חודש?

אם יש מפעל אחד

לסחיטת כסף,ב- ה' הידיעה, בכל תחום שהוא,זה "עולם הילדים". ברוך - הבא.

אין צדיקים

כנראה בעולם של..... מותר הכול. פילוסופיה של ניצול(ועוד בעריות פיתוח). אין מוסריות של בין פרנסה לעישוק מישפחות. נכון צריך אדם להתפרנס אבל כנראה באירגון על הזה מידות טוהר אחרות. עולם הזה כנראה פיתח מידות מוסר שונות. שאין הבדל בין נכון ללא מוסרי

רמאות

אם גברת אומרת שהוא מעניק תעודת דרגה בלי אישור פדרציה. זה כבר אומר דרשני. לפנות דחוף לפדרציה ולבדוק אם אותו מורה עובד תחת קורת גג שלהם. אני עומד מאחורי מילותי קשות. כי יש ניצול ילד ואמא למטרות רווחיות. אם במעגל סחיטה של רגשות ילד לגבי ממעמדו בקבוצת האימון. כי גם יכול להיות שפדרציה לא תקבל את דרגה הזו אם יעבירו את ילד למכון של פדרציה. אני ממאמין שיש כללים לכול ארגון על, של אומניות לחימה. ולקחת כסף בשביל דרגה נמוכה ועוד ילד.

שיזנדו

New member
למי בדיוק עצות אלו

למה הלוחמנות והוצאת הדברים מהקשרם 1-הגברת אמרה שהמאמן אומר שהתעודה היא מהפדרציה ושאלה כיצד ניתן לבדוק זאת. משום מה אתה קובע שהיא ציינה שהתעודה לא מוכרת(בדוק את מה שהיא כתבה) ממה שכתבה האמא עד למה שאתה מציין"במעגל סחיטה של רגשות ילד לגבי ממעמדו בקבוצת האימון." לאיזה כיוון אתה הולך בדיוק, נכון גם לדעתי כל נושא הדירוג בגיל הזה קצת מוקדם,אבל בשביל לענות צריך לדעת קצת יותר,דרך אגב האמא המשיכה בדרכה אפילו לא טרחה להתייחס לדברים שנאמרו והלכה הלאה גם זה אומר משהו?אתה לא חושב שקצת קרדיט צריך לתת פה למורה? שלא היתה לו האפשרות אפילו להגיב ומן הסתם אינו מודע לדיון הזה,כדאי שנזהר בדברנו לפני שאנו יוצאים למתקפה. חג שמח אמנון

Pyongwon

New member
כסף עבור מבחנים...

אני מדברת רק מטאקוונד, לא משיטות אחרות. למבחני דרגה יש כאלה שלוקחים כסף, ואחרים שלא לוקחים כסף. מה שכן, מבחנים לחגורה שחורה, שהם רשומים בקוקיוון, כן לוקחים כסף. וזה מטעם ההתאחדות. בלי התעודה מהקוקיואן אינך יכול להשתתף בשום תחרות רשמית. אז כן, כאן זה מבחן ארצי וכולם יכולים לגשת. בדר"כ מכשילים כ-50%. לגבי הדנים הגבוהים יותר, כך עולה כמות הכסף. אבל עם כל הכבוד, 180 ש"ח זה מעט מוגזם, לעניות דעתי... ג'ס. אלא אם כן הוא מביא איתו איזה מסטר ממדינה אחרת ועל זה צריך לשלם את הכרטיס טיסה שלו וכו'...

עדין סחטנות לשמה

אם לא רוצים לראות את אמת. זו בחירתה. למרות זו המשך דבריה בנושא רק מחזק את דברי. וזו לא היו עצות. פדרציה שנותנת יד בדבר (ואני מקווה שאתה לא חלק ממנה) בעברית יפה חבל אל מתאמני שיטה שבראשה עומדים.........

ZLUKA

New member
כסף למבחן

שלום לכולם וחג אביב שמח! תודה רבה על כל התגובות והסברים שקיבלתי כאן. אני רוצה קצת להבהיר את המצב. קודם כל אנחנו מאוד מרוצים מהמאמן ושיטות האימון שלו, אחרת לא היה צורך בשאלות על הכסף. אני כן רוצה שהילד שלי ימשיך באימונים. אנחנו משלמים 180 ש"ח לחודש עבור פעמיים בשבוע בקבוצת גיל שלו ו120 ש"ח לחודש עבור יום נוסף שהאימון ממשיך 2.5 שעות ומתאמנים ביחד כל הגילאים(מדובר בעיירת פיתוח ולא על הרצליה פתוח). המבחנים מתנהלים בצורה כזאת: ההכנה למבחן בימי האימון הרגילים והמבחן עצמו נערך בזמן ימי אימון רגילים בלי שום תוספת זמן. המאמן נותן בסוף המבחן חגורה ותעודה החתומה על ידו בטקס שנערך בסוף האימון. אני רוצה לחזור ולהגיד שבשאלות שלי אני בשום פנים ואופן לא רוצה להאשים במשהו את המורה אלא לדעת האם זה מקובל. שוב תודה לכולם וחג שמח!

בקיצור

יש מקומות/שיטות/בתי ספר שמאוד מקובל לקחת סכומים כאלה. יש מקומות שזה יהיה חריג עד קיצוני. כיון שאין מחיר לדברים האלה,השאלה לדעתי היא:האם אתם מרגישים שקיבלתם תמורה לכספכם? מהניסוח אני מבין שכן,כך שהמחיר לא רלוונטי. יהיו כאן כאלה שיקפצו כפי שקפצו קודם ויזעקו על המחיר. דעתי ,כיון שאי אפשר לתמחר או אף לכמת את התמורה שמקבלים מא"ל. לא רלוונטי,נכון או אף צודק כלפי המורה להשוות מחירים. יש מקומות שסדנה של יומיים תעלה 400 שח,ומקומות שתמורת אותם שעות ועלויות נוספות ידרשו מעל אלף שח. א"ל זה בחירה.כל אחד צריך לחיות עם ההחלטות שלו ולהיות מרוצה מהם. מחיר הוא רק פרמטר אחד מרבים אחרים. לו יכולתי הייתי משלם למוריי סכומים הגבוהים פי עשר ממה שאני משלם,ועדיין אני חושב שאני מרוויח מהעסקה. חג שמח

שיזנדו

New member
כל דבר בעצם הוא מקובל..............

ברגע 2 הצדדים הסכימו עליו הרי הדבר הופך להיות מקובל........לפחות ע"י שתי הצדדים שהסכימו בדבר, היתר זה ספקולציות,שיהיה לך חג שמח ולבנך הצלחה במעשיו, מאמין אני שגם המורה עושה עבודתו נאמנה, אז שוב חג שמח אמנון.

floppy disk

New member
דברים מאוד לא ברורים

עוד 120 שקל על אימון אחד של שעתיים וחצי???? זה מופרך לחלוטין. עכשיו, אם המבחנים לא נערכים ביום מיוחד על בזמן האימונים, אין שום סיבה לקחת סכומי עתק כאלה. 180 שקל זה הרבה כסף במושגים של מבחן לחגורה.

eladי

New member
אני חושב שזה אימון שבועי נוסף

(כלומר 120 תוספת עבור יום נוסף בשבוע).

floppy disk

New member
גם במקרה כזה

ברגע שאני משלם במכון אחר 200 שקל לחודש על ארבעה אימונים בשבוע כשאחד מהם שעתיים וכל השאר שעה עד שעה וחצי, 120 שקל על אימון נוסף של שעתיים וחצי זה הרבה כסף. יש מאמנים שפשוט מרשים לעצמם יותר מדי.

eladי

New member
ולך כמתאמן יש הזכות לוותר

על התענוג... יש אנשים שמתפרנסים מזה - אסור לשכוח (לא שחלילה אני מצדיק את עינהם הגדולות של מאמנים כאלו ואחרים).

אונתן

New member
לדעתי זה מוגזם...אבל

וזה חתיחת אבל ....אין ממש מה לעשות יש עינין של מונופול כי המורה הוא יחיד והוא כמו שאת מציינת מורה טוב אז גם אם זה מחיר מוגזם שלדעתי זה כן אז רק אם הילד מעוניין להשאר חגורה תמידית (שאני עשיתי שנתיים מסיבות דומות)או לפרוש מהאימון אין לו ברירה אלה לשלם

למעלה