מבחנים בפילת

nati12342

New member
מבחנים בפילת

שלום לכולם! שלחו אותי מאמדוקס למבחנים בפילת ורציתי לברר אם יש כאן אנשים שעשו את המבחנים שם.אם כן אשמח שתגידו איך המבחנים.

אנדרי ז

New member
עשיתי לא מזמן

כל חברה והמבחנים שהיא מבקשת, לא יודע עד כמה אפשר להכליל. אם יש לך עדיין לפחות יום-יומיים עד למבחנים והמשרה הזאת חשובה לך - גש בזריזות לקורס הכנה (אני הלכתי למכון נועם, 1180 שקל, אולי אחת ההשקעות הכי טובות שלי עד היום)

אנדרי ז

New member
אני מניח שהכוונה לאנגלית ../images/Emo13.gif

מבחני הבנת הנקרא היו במקרה שלי באנגלית במקום בעברית. שוב, זאת דרישה של המעסיק. במכון נועם אתה יכול לעשות הכנה אקספרס של יום אחד בלבד. אני מציע שתשקול את זה, לדעתי כדאי.

ilan1998

New member
כדאי לך באמת - זה עוזר

מה אכפת לך תשקעי 1000 שקל כמו אנדרי אבל זה השתלם לו חבל"ז בהצלחה

itaym02

New member
חברה - זה אמדוקס

במבחנים שלי הם נתנו לקבוצה שאלה שלא היה לה פתרון - רק שעלינו על זה אחרי המבחן. נותנים לך צורה מצויירת והרבה חתיכות קרטון, אתה צריך לכסות את כל הצורה עם הקרטונים, בלי שקרטון יהיה מונח אחד על השני. בדיקה של דינמיקה קבוצתית פחחח. בכל מקרה הקרטונים כיסו את כל הצורה ועוד היו מונחים אחד על השני = אין פתרון. אם יהיה לך את זה - תצא כוכב.

אבי 8

New member
מבחנים בפילת דרך אמדוקס

במבחנים בפילת ( ל-QA )יש מספר חלקים : 1. אתה מול מחשב, נותנים לך רצף של תווים ( למשל AVB%#YT) וצריך למצוא רצף זהה מתוך 4 אפשרויות. זה משהו בסגנון מבחן ראייה. 2. מבחני צורות - נותנים לך סדרה של צורות עם חוקים מסוימים וצריך להשלים את הצורה החסרה. 3. מבחן באנגלית - השלמת משפטים , אנסין וכדומה. תחזור טוב על דקדוק! 4. דינמיקה קבוצתית- כפי שציינו, להשלים פזל. כל המבחן אינו קשה. הבעיה היא הזמן!! יש לך פחות מדקה לכל שאלה (משהו כמו 25 שאלות ל -25 דקות, כמו בפסיכומטרי ) ולכן אתה צריך ממש למהר. אין צורך במבחני הכנה. אם אתה עושה מבחנים לתכנות, אז יש לך חלק נוסף שבו נותנים לך תחביר וכללים של שפת תכנות כלשהי, צריך ללמוד אותה ולענות על שאלות הבודקות אם הבנת את השפה. בהצלחה!!

אבי 8

New member
אנגלית לא כל כך קשה

הבעיה זו הדקדוק שתמיד מתבלבלים בו למשל SHE HAS\HAVE\HAD......

avihil

New member
תגיד אתה רציני ?????

הדקדוק שם ברמה של תיכון מקסימום. להתבלבל בין has /have/had זה לא לדעת אנגלית.

ilan1998

New member
איזה מציקים המבחנים האלה

בחייאת דינאק דינמקה קבוצתית זה הכי דבילי בעולם

וגם יש שם

מבחן תכנות ארוך של אמדוקס- שאלות תכנות די בסיסיות (כמו מספרים מושלמים, פולינדרום, פיבונצ'י,swap) מבחן תרשימי זרימה ומבחן רמזורים- שניהם מבחני הגיון. אני דווקא לא חושבת שהכנה זה עוזר למבחנים שלהם.

thankful

New member
מה זה "מספרים מושלמים" ? סליחה על

הבורות . שמעתי על "מספרים משוכללים" , אך לא שמעתי על "מספרים מושלמים" ...

avihil

New member
אלו מספרים

שסכום הגורמים שלהם עולה לכדי אותו המספר. דוגמא: 6=1+2+3 28= 1+2+4+7+14 מכיון ששאלת, ממליץ על "המשפט האחרון של פרמה".

thankful

New member
וזה בדיוק מספרים משוכללים ... :)

ראה הגדרת "מספר משוכלל" בויקיפדיה . אותה גברת בשינוי אדרת :) את פרמה אני מכיר היטב ... (מאינפי I) - משפט פרמה המדבר על גזירות בנקודה (אבל זה לא המשפט האחרון של פרמה) . בכל אופן , ראיתי את הדוגמאות של המספרים 6 ו - 28 הן כמספרים מושלמים והן כמספרים משוכללים (וכפי שציינתי , אלה 2 הגדרות שקולות) .

noambe99

New member
פילת - כמה שאלות חשובות

אז גם עליי נפלה הצרה הזאת שנקראת יום מיונים בפילת מטעם אמדוקס ויש לי כמה שאלות (למי שהיה שם או מי שיודע במה מדובר): 1) האם כל האנשים שם מתמודדים על אותה משרה? 2) כמה עוברים מתוך כמה? 3)האם יש צורך בידע טכני על שפת תכנות מסויימת או שמדובר בשאלות אלגוריתמיות כלליות? 4)הכי חשוב - מי שזוכר שאלות מהראיון הפסיכולוגי ויכול לרשום אותם כאן יבורך. תודה...

תשובות (בהסתייגות) לא הייתי במיונים של אמדוקס אבל הייתי פעם במיונים כאלה מטעם חברה אחרת. התשובות, עד כמה שאני יודע: 1. לא. אמדוקס מגייסים בכמויות - אנשים שם מתמודדים על הרבה משרות. למעשה, יכול להיות שתיבחן ביחד עם מועמדים של חברות אחרות למשרות אחרות. 2. אי אפשר לדעת. זה לא עובד ככה. אמדוקס צריכים למלא כרגע נגיד 10 משרות, אז הם ימשיכו לבחון ולראיין עד שמועמדים טובים מספיק לטעמם ימלאו את המשרות. יכול להיות שביום מיונים אחד כולם יפסלו ובאחר כולם יעברו. 3. לא ולא. המבחנים הם מבחנים פסיכוטכניים - צורות, לוגיקה, מתמטיקה, חשיבה - דברים כאלה. בנוסף יש את חלק האבחון הפסיכולוגי ואולי גם דינמיקה קבוצתית (תלוי לאיזה סוג מיונים נשלחת). 4. ביקשו שאספר על התיכון, היסודי, הצבא. שאלו שאלות על קשרים רומנטיים, על יחסים אישיים, על חוויות חיוביות ושליליות שעברתי בחיים. אם מסקרן אותך לדעת, למזלי הרב המכון שבחן אותי הכשיל אותי (בחלק הפסיכולוגי) ובמקום ללכת למקום גדול מסואב ובירוקרטי (לא אמדוקס, משהו אחר) הלכתי לחברה צעירה דינמית וכיפית שלא שלחה לאיבחונים כאלה. היום, עשר שנים ושלושה מקומות עבודה מאוחר יותר אני יכול להגיד בדיעבד שזה היה הדבר הטוב ביותר שקרה לי. ואגב, כל מי שעבד איתי שסיפרתי לו על המקרה היה המום מעד כמה האבחון הפסיכולוגי היה שגוי לגבי...

למעלה