תשובות (בהסתייגות) לא הייתי במיונים של אמדוקס אבל הייתי פעם במיונים כאלה מטעם חברה אחרת. התשובות, עד כמה שאני יודע: 1. לא. אמדוקס מגייסים בכמויות - אנשים שם מתמודדים על הרבה משרות. למעשה, יכול להיות שתיבחן ביחד עם מועמדים של חברות אחרות למשרות אחרות. 2. אי אפשר לדעת. זה לא עובד ככה. אמדוקס צריכים למלא כרגע נגיד 10 משרות, אז הם ימשיכו לבחון ולראיין עד שמועמדים טובים מספיק לטעמם ימלאו את המשרות. יכול להיות שביום מיונים אחד כולם יפסלו ובאחר כולם יעברו. 3. לא ולא. המבחנים הם מבחנים פסיכוטכניים - צורות, לוגיקה, מתמטיקה, חשיבה - דברים כאלה. בנוסף יש את חלק האבחון הפסיכולוגי ואולי גם דינמיקה קבוצתית (תלוי לאיזה סוג מיונים נשלחת). 4. ביקשו שאספר על התיכון, היסודי, הצבא. שאלו שאלות על קשרים רומנטיים, על יחסים אישיים, על חוויות חיוביות ושליליות שעברתי בחיים. אם מסקרן אותך לדעת, למזלי הרב המכון שבחן אותי הכשיל אותי (בחלק הפסיכולוגי) ובמקום ללכת למקום גדול מסואב ובירוקרטי (לא אמדוקס, משהו אחר) הלכתי לחברה צעירה דינמית וכיפית שלא שלחה לאיבחונים כאלה. היום, עשר שנים ושלושה מקומות עבודה מאוחר יותר אני יכול להגיד בדיעבד שזה היה הדבר הטוב ביותר שקרה לי. ואגב, כל מי שעבד איתי שסיפרתי לו על המקרה היה המום מעד כמה האבחון הפסיכולוגי היה שגוי לגבי...