מבחן מאה הגברים...

magic goldfish

New member
מבחן מאה הגברים...

באליפות העולם בקרטה דיבר הפרשן על מבחן מאה הגברים (הוא השתמש במילה אחרת ל"מבחן", משהו ביפנית, "מבחן" זו תוספת שלי). עד כמה שהבנתי, זהו מבחן שלוחם נכנס לחדר עם מאה גברים, ועליו להביס את כולם. מישהו יודע משהו על זה? להסביר לי קצת מה זה? תודה מראש

מבחן מאה הנשים נשמע לי יותר

אבל אם יש לוחם שרוצה לעבור מאה גברים... אין לי דעות קדומות בנושא.

nage

New member
אולי זה מבחן לנשים

הייתה איזה אחת שעברה משהו כמו 600 או 700 גברים, זה מבחן אמיתי!

avshalomat

New member
263

נדמה לי אבל הייתה בלונדינית מסולקנת שעברה אותה אחר כך.

שי רגב

New member
אני בחור חלש!

אותי משכיבה כבר הבחורה הראשונה...

Raffael

New member
רק 100 ??

אז הוא וודאי עם יד אחת קשורה או משהו כזה, נכון?

nage

New member
זה 72 וזה טעות בתרגום

מסתבר שהקוראן תורגם מארמית כורדית והתרגום הוא לא כ"כ מוצלח במקור כנראה מדובר על 72 ענבים הכי טובים שיש (כאלה בלי גרעינים והכל)

chinabird

New member
Hyaku Nin Kumite

יגעתי ומצאתי: מבחן בקיוקושין-קראטה (אם ראינו את אותה תוכנית, זו היתה אליפות העולם בסגנון המסוים הזה), שבו צריך הנבחן להילחם במאה יריבים, בסיבובים בני שתי דקות האחד. אם נפלת ולא קמת תוך 5 שניות, נכשלת. האגדות מספרות שרק 13 אנשים בכל העולם כולו עמדו במבחן, הנערך כעת חיה במהלך יום אחד ויחיד. ליתר דיוק, כל העוברים השלימו את המבחן בפחות מארבע שעות.

magic goldfish

New member
קטונתי....

תודה רבה. גם אני יגעתי אך לא מצאתי. ידעתי שפה יהיה המקום לשאול. וחוץ מזה, החבר'ה נהנו על חשבוני
נ.ב. מבחן מאה הגברים- המלצה נהדרת לאימון הפורום הבא. מבחן מאה הנשים- כנ"ל. ועם השני יהיה בר ביצוע, תסמכו עליי שתהיה תפוסה מלאה. כן, גם אני

CountDust

New member
נקודה תמוהה מתוך הקישור...

"In 1950, Mas Oyama began his famous battles with bulls; partly to test his strength and also to make the world sit up and notice the power of his karate. All together, Oyama fought 52 bulls, killing 3 instantly and taking the horns of 49 with knife-hand blows." ממש סיבה לגאווה...

למעלה