מבחן לשכה

מבחן לשכה

היי חברים אני לומדת לבחינת הלשכה בימים אלו ... ומחכים לי ועוד הרבה ימים כאלה.. אני מתעייפת מאוד מאוד מהר מהקריאה, קפה- לא מעיר אותי.. משקאות אנרגיה- ממש לא... מי מכיר משהו (חוקי) מעורר
, שיעזור לי עם הלימודים... אשמח לשמוע דניאלה

limorlim

New member
חומרים משלשלים

עובד 10! (רק תדאגי שחומר הלימוד יהיה זמין בשירותים...)

Anabol

New member
אולי זה יישמע קיצוני

אבל אני מניח שלילה של שינה טובה יכול לעזור

sacrament

New member
כל העניין של שינה הוא מאוד סובייקטיבי

אישית, ככל שאני ישנה יותר אני עייפה יותר כשאני קמה ובאופן כללי- השעות בהן רוב האנשים ישנים הן השעות הכי פרודוקטיביות שלי

Anabol

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים, גם אני ככה. אבל לרוב, שינה טובה מורידה את כמות הפיהוקים/התעפצויות באצע היום.

sacrament

New member
אותי קפה לרוב מרדים...

נסי לאכול פירות שיש בהם אחוז סוכרים גבוה...תאנים, תמרים, תפוזים, דברים כאלה...זה משהו שנשאר לאורך זמן. אפשר גם חמוציות (שהן אגב, די בריאות באופן כללי) ואגוזים (לא זוכרת את שמם, אבל עגולים וקטנים עם קליפה מאוד מאוד קשה ומאוד משמינים, אז לא לאכול הרבה). אגב, יש הומאופטים שמכינים תרכובות צמחים מיוחדים (וחוקיים לגמרי!) שמעוררים+ משפרים את הזיכרון והריכוז. לא יודעת מה האפקט של זה... מומלץ לעשות הפסקה פעם בכמה זמן, ופשוט לעצום עיניים לכמה דקות. אפשר גם לשמוע איזה מוזיקה שאת אוהבת במיוחד. לי אישית זה מאוד עוזר. אם הקריאה מעייפת אותך...אולי תעשי גם בדיקות עיניים. לפעמים העיניים פשוט מתאמצות מדי וזה משפיע על שאר הגוף...לי המליצו לשים טיפות נגד יובש בעיניים (דמעות מלאכותיות) אחרי קריאה מרובה וזה די שיפר לי את ההרגשה.

אולי תנסי ללמוד במקום אחר?

אולי העיפות שלך היא גם חלק מהשגרה וחוסר מוטיבציה מהחרישה. אם תלמדי במקום נעים- אפילו לא בהכרח ספריה אלא בית קפה שקט- זה יכול להיות חביב.. או נניח בחוץ, האויר יכול לעורר (כמובן לא ב12 בצהריים תחת השמש הקופחת.. אז בעצם באיזור ת"א זה לא ממש עצה טובה
באף זמן של היום לא נעים בחוץ לדעתי..)

תודה

על הצעות החמות.. אנסה את הדרך הטבעית.. לצאת ללמוד במקום אחר .. זה קשה קצת - אני צריכה לחזור באחת לקבל את שלושת הנינג'ות שלי, להכין צהריים וכו' וכו' וכו'.... בקיצורק לשבת על "תחת" וללמודדד בהצלחה לכולם דניאלה

Atenolol

New member
משהו חוקי מעורר

תוכלי לנסות משהו שנקרא "פוספטדיל סרין קומפלקס", שנמצא בין תוספי המזון בסופרפארם. לקחתי פעם אחד כזה כשהייתי עייף בערב, וזה השרה עלי עירנות שלווה עד אמצע הלילה (וחוסר יכולת להרדם מאמצע הלילה עד הבוקר).

Gameboy4

New member
קוקאין

זה חומר מעורר יפה, שורה אחת ואת ערנית ביותר...
אה וגם שכחתי, חוקי מאוד...

חומרים משלשלים, סמים מעוררים וטיפות עיניים...

רשמתי עוד משהו שאני צריכה לרשום בשביל להכין את עצמי לשנה של קריאת מסה של חומר? אני כבר קופצת לסופר פארם הקרוב.. אתם הסטודנטים "הותיקים יותר" ממש יודעים לעודד אותנו...

למעלה