מבחן ארוך מדי...

Betterfly

New member
הכוונה היא

שבהתחלה אתה מסונוור ולא רואה את הפגמים כי אתה עוד לא מכיר את האדם שמולך באמת, רק אוהב את הרעיון והפנטזיה שמאחוריו. אחרי כמה זמן סערת ההורמונים שוככת ואז אתה מגלה את החיבור הרגשי העמוק. זה ההבדל.

זאת אומרת ש...

זאת אומרת שהמונח "אהבה מסנוורת" לא מדבר אליך... ולדעתך גם אין דבר כזה "אהבה ממבט ראשון". זכותך כמובן, אבל את מבטלת מאות שנות ספרות במחי הודעה. לדעתי יש הסכמה מלאה בין כולם פה והויכוח הוא סמנטי בלבד.

Betterfly

New member
אתה זה שאמרת ש"הסמנטיקה לא חשובה"

אז אתה מביא לי ביטויים ספרותיים קלושים כטיעון?... אולי הגיע הזמן לספר לך שבספרים ובסרטים מקצינים בתיאור חוויות מהחיים.

נעים מאוד

אולי לא הייתי מודע לנתונים בשטח... יכול להיות שכזה אני.. לא מודע לדברים.. ואני זקוק לסטודנטית בת 27 שתלמד אותי
הספרים והסרטים לא הקצינו את החוויות שלי... אלו הן החוויות שלי. את יודעת... אנשים רושמים את חוויותיהם האישיות, ויש סיכוי שהם אומרים את האמת. אולי לא חווית אהבה ממבט ראשון... עדיין אני לא ממליץ לך לפסול על הסף דיווחים מאנשים שאומרים שהיא קיימת ובגדול!

Betterfly

New member
מודע לנתונים

הכוונה היא שלא כל הנתונים מתקבלים אצלנו באופן מודע ולא הכוונה היתה אצלך ספציפית. מצחיק שאתה זה שמזלזל, אגב. "סטודנטית?" "בת 27?" מאיפה אתה יודע מה ניסיון החיים שלי? ישר החלטת שאני איזה אחת שחזרה שלשום מהטיול בהודו וחולקת דירת רווקים עם שותפים? אולי אני דוקטורנטית? קשקוש בלבוש. אולי תצא קצת מהבועה הוורודה והפרוותית- הביטוי "אהבה ממבט ראשון" הוא רק אחד מהתיאורים להידלקות.

Goopie

New member
קצת מזדהה

כשהכרתי את החבר הראשון שלי, הוא יידע אותי שבתוך פרק זמן מאוד קצר (חודש-שלושה חודשים) הוא יטוס לחודש לחו"ל, וגם אני הסתכלתי עליו במבט של 'למה לעזאזל אתה מעלה את זה עכשיו?'. בסוף הוא באמת טס, אחרי שהיינו חודשיים ביחד, ובאמת כבר היה עצוב לי להיפרד ממנו לכ"כ הרבה זמן והתגעגעתי ורק רציתי שהוא יחזור. עכשיו, במהלך הזמן שהוא היה שם, דיברנו במיילים ותוכנות מסרים, באנגלית (כי לא הייתה שם עברית, מן הסתם), והוא, איך לומר - לא בדיוק הכי מבריק בכל הקשור לשפות, לא דובר אנגלית טובה כמו שלי וכותב אנגלית הרבה יותר גרועה משלי, ככה שהכתיבה ממש לא זרמה לו. ואני פשוט התחרפנתי. כ"כ ירד לי ממנו בכל פעם שדיברנו והוא היה כזה... סתם, וכ"כ חיפשתי אצלו איזו הוכחה לבחור החכם והמשעשע שחשבתי שהוא, ולא ממש ידעתי כבר אם אני באמת רוצה אותו או שאלה סתם היו חודשיים קסומים ובזה זה נגמר. הסוף? הוא חזר, אני חיכיתי לו בשדה התעופה והתרגשתי וחששתי נורא, הוא ראה אותי, חייך חיוך כ"כ שמח שקשה לשכוח אותו ונישק אותי, והספקות שלי התפוגגו. אז לא, אנחנו כבר לא ביחד, אבל היינו יחד עד שנתיים אחרי הטיסה המדוברת. אם זה לא אמר משהו? אני לא אגיד שלא, הפרידה שלנו בסוף נסבה גם סביב אותה הרגשה לא נוחה שהוא השרה עלי עוד אז, בשיחות באינטרנט, ולאט-לאט התחיל להשרות עלי בכל שיחה שהיא; ואם כשאת מדברת עם מישהו לא פנים-אל-פנים זה לא זורם, זה יכול להצביע על משהו שאולי יצוץ בעתיד. אבל אני לא חושבת שזה אמור לפסול אותו עכשיו, כשרוב הסיכויים הם שזה מפריע לך פשוט בגלל שזו צורת התקשורת היחידה שאפשרית לכם.

24 ברבלה

New member
מקסימה! ../images/Emo140.gif

תודה פשוט הבנת אותי!! וכן.. גם עודדת וכן .. אני בשלב הזה של המערבולת שהוא פתאום שוב, נורא שלי.. אבל טוב לדעת שאני לא סתם פסיכית או לפחות, לא הפסיכית היחידה

אייבורי

New member
אם תכנסי להיסטריה

זה יעבור בתוך 30 יום ואם תהיי רגועה זה יעבור בתוך חודש ימים.

G I R L P

New member
מקסימונת... ../images/Emo20.gif

אין לי הרבה מילים. אני חושבת תמיד שמעשים עדיפים על המילים. ואת... את תשרדי עוד חודש, והוא ינחת בשדה ויחבק אותך ואחרי שבוע {של סקס פרוע} תעלו שוב על המטוס שייקח אותכם למקום הפרטי שלכם
אז , תתרכזי בחזיון הזה, טוב? שניכם בחופשה הפרטית רק של שניכם. איזה קסם זה הא? מחייכים, שמחים, מדברים , שותים ביחד, שוחים, משתזפים... גן עדן פרטי.
ואת השאר, well כבר אומר לך בהזדמנות אחרת

למעלה