מבחן אמריקאי

מבחן אמריקאי

האם באוניברסיטה הפתוחה יש מבחנים אמריקאיים, כלומר מבחנים עם ארבע תשובות אפשריות. מעניין אם יש את זה בסוציולוגיה ופסיכולוגיה? כי עדיין לא נתקלתי בזה באו"פ. בבר-אילן למשל 80% מהמבחנים הם אמריקאיים. וזה קל יותר לדעתי.

Salt Lake City

New member
מבחנים אמריקאים

הסיבה לכך במקומות רבים היא מכיוון שזה חוסך בעלויות הבדיקה.

י ו ג ה 25

New member
יש מעט מבחנים עם שאלות אמריקאיות

במבוא לפסיכולוגיה רוב המבחן. פסיכופתולוגיה, פיזיולוגית ומבחנים פסיכולוגים בחלק מהמבחן. גם אני חושבת שמבחנים אמריקאים יותר קלים לי, אבל אני מכירה לא מעט אנשים שמעדיפים שאלות פתוחות. בשאלות פתוחות יש אפשרות לקבל חלק מהנקודות, גם אם אינך יודע את התשובה, להבדיל מאמריקאיות. הממצא המעניין הוא שדווקא במבוא לפסיכולוגיה שרוב המבחן 80% ממנו מורכב משאלות אמרחקאיות הוא בעל ממוצע מאוד מאוד נמוך...

bsagi

New member
אבל זה לא מבחן אמריקאי רגיל

כי אם טועים בשאלה אמריקאית אז בודקים גם את הדרך ואפשר לקבל עליה נקודות רבות..

kimpatsu

New member
אני נוטה יותר

להשמיט את המילה "רבות" מהניסוח שלך, אבל שיהיה ...

syifat5

New member
גם בהתפתחותית יש שאלות סגורות

בקוגניטיבית ובפיזיולוגית (ובמבוא לפס') רב המבחן הוא שאלות סגורות נראה לי 80% מהציון במבחן

niro2003

New member
למבחנים אמריקאים יש יתרון ויש חסרון מבחינת

נקודת מבט צוות הקורס: יתרון - יותר קל לבדיקה. חסרון - טוהר בחינות בעייתי יותר.

תחיחוטי

New member
מימון מבחן אמריקאי. אני אסתכן ואומר, שאם תשאל

את כל הסטודנטים שלמדו אי פעם את הקורס הנ"ל הם יאמרו לך שמבחן זה בין הקשים ביותר אם לא הכי קשה. למרות שלפעמים נותנים ציון על הדרך. כך שהתאוריה שלך על מבחן אמריקאי שהוא קל יותר, לא ממש תופסת במקרה הזה...

maymeital2

New member
לא מסכימה

הקורס עצמו הוא בין הקשים ולא בגלל החומר אלא בגלל כ מ ו ת ה ח ו מ ר אבל הבחינה? לא קשה נסה תורת המחירים ותבין ...

SaGreen

New member
רוב הקורסים בכלכלה

כ-80% מהמבחן הוא שאלות אמריקאיות. לפי דעתי, הרבה יותר קל להוציא ציון טוב במבחן בלי שאלות אמריקאיות מאשר במבחן עם שאלות אמריקאיות, לפחות בכלכלה.

generala

New member
פחחחחח ע נ ק !!

אם באמת נראה לך שזה יותר קל אז סבבה לך. עשיתי רק קורס אחד בו היה לי מבחן אמריקאי וזה חרא ברמות ! מה שקל לבדיקה קשה לקבלת ציון ! זה חוק ותכירי אותו עוד בעתיד. לפי התיאוריה שלך כל אחד שמתקבל לטכניון צריך לסיים בהצלחה יתרה, כי שם כל הבחינת הן אמריקאיות. חחחחחחחחח

למעלה