מבחן אמיר/אמירם

VIVIAN3

New member
מבחן אמיר/אמירם

היי, אני סטודנטית שנה א' שבצער רב עוברת קורס אנגלית מתקדמים ב כי בפסיכומטרי קיבלתי כמה נקודות מתחת לפטור, הרבה אמרו לי לעשות מבחן אמיר אבל התעצלתי ועכשיו אני משלמת את המחיר
אני מאד סובלת בקורס הזה, הוא מאד לא מובן וגם המרצה מאד קשה ולא מובן.. והכי קשה לי זה שאיכשהוא הקורס הזה מוציא אותי יותר גרועה באנגלית משאני באמת, חוץ מזה שיש לי המון דברים לעשות בשנה הזאת ואני מרגישה שאני מבזבזת זמן מיותר שהיה אפשר לנצל אותו לדברים אחרים, מצד שני אני מפחדת שאני אגיע למצב שאני לא אעבור את המבחן אמיר ואז אני אצטרך להיסחב איתו גם לשנה ב' או במקרה הכי גרוע לעבור שוב פעם קורס אנגלית כי אני לא מצליחה לעבור את האמיר..

השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לי בכל זאת להמשיך עם הקורס מתקדמים או לבטל את הקורס הזה ובמקומו לעשות מבחן אמיר/אמירם (נגיד בקיץ כשנגמר הסמסטר)?

אשמח לעצות ותשובות להתלבטות הקשה

תודה

redsnowhite

New member
אני הייתי ממשיכה את הקורס.

כבר התחלת אותו, עברת שליש ממנו.. אין סיבה שהוא יוציא אותך פחות יודעת אנגלית ממה שאת יודעת. אני לא חושבת שעוד ניתן לבטל קורסים, עברו שבועיים מתחילת השנה.
בעברית לפחות כבר לא ניתן, ואני שאלתי בזמנו מה קורה אם אני לא משיגה פטור (גם לי חסרות רק 2 נקודות..) עד סוף שנה א', נאמר לי שאני לא יכולה לעבור לשנה ב', אז אם זה נכון - לא כדאי לקחת סיכון ולסיים עם החובות כמה שיותר כדי שבמידה וזה לא ילך בפעם הראשונה, תהיה אופציה לעשות שוב.

redsnowhite

New member
אגב, אני נרשמתי לאמי"ר של עוד חודש

וליתר ביטחון לקורס אנגלית של סמסטר ב'.

Optimistic Girl

New member
שני דברים

א.את כבר שילמת בקורס אז ממליצה להישאר בו.

ב.תעשי אמירם
הציון הגבוה הוא הקובע ככה שזה מצויין!

למעלה