מבחן אישיות

מבחן אישיות

יותר נכון, "מה מצב הרוח של היום?". נא לרשום פה תוצאות! ולא להיות מוגבלים כמוני ואם אפשר לתרגם גם חעח :) ליל"ט :]

אני :]

Authoritative or in a position of authority, but liable to feel that further progress is rendered problematical by existing difficulties. Perseveres despite opposition. מה שהצלחתי להבין.. בערך S: סמכותית או בעמדה סמכותית, אבל מתאפשרת להרגיש שהתקדמות הלאה עלולה להוות בעיה ע"י קיום קשיים. מתמידה למרות התנגדות. אוקיייייייי אין לי מושג אם תרגמי נכון אבל בכל מקרה... תהנו :)

אין דבר יותר

עצוב או מייבש מאדם שעונה לבד על מבחני אישיות :( יאללה לא לבאס! :]] ומי שלא עונה נוע"לניק P:

rliss

New member
האמת,

שהמצברוח שלי היום (ובכלל מאז שחזרו ללימודים) טוב מהרגיל אבל בכ"ז, אני אוהבת לעשות מבחנים כאלהD: Active, outgoing, and restless. Feels frustrated by the slowness with which events develop along the desired lines. This leads to irritability, changeability, and lack of persistence when pursuing a given objective. פעילה, יוצאת החוצה(?) וחסרת מנוחה. קיצר, אפשר לסכם ב3 מילים האלו רק כי אין לי כוח להסתבך עם מילים ארוכות כמו פרוסרייטד וג'נג'אביליטי
(היה לי מספיק בשיעור סוציולוגיה שהיה לפני פחות מ3 שעות
)

הדריק1

New member
אני:)

Existing Situation Uneasy and insecure in the existing situation. Needs greater security and a more affectionate environment, or a situation imposing less physical strain. יאיאייאייי אני מתלהבת:)

steila

New member
אני

Acts calmly, with the minimum of upset, in order to handle existing relationships. Likes to feel relaxed and at ease with her associates and those close to him משהו רגוע..כל כך אין לי כוח לאנגלית עכשיו. מתחילה היום שעה שלישית :)

למעלה