מבזק קצר 10.03

Puskas

New member
כי הוא מחרב משחקים

הוא ביותר מדי מקרים לא יודע את מקומו, הוא ממשיך לחשוב שהוא דוויין ווייד ליד לברון ולא מבין שהוא יותר בוש.
אי אפשר לסמוך עליו שינצח משחקים בימים פחות טובים KD, אי אפשר לסמוך עליו שידע לקבל את ההחלטה הנכונה במאני טיים,
הוא מרגיש כמו סופרסטאר ולא מבין שזו לא הקבוצה שלו אלא של שחקן טוב בהרבה ממנו.
הוא לא משתנה משנה לשנה ונשאר אותו השחקן בעייתי כבר כמה שנים וזה לא הגיוני כי דוראנט משתנה מעונה לעונה לחיוב.
אם לפני שנתיים זה היה פחות בולט אז השנה כשKD כל כך טוב וכשOKC נראו טוב מאוד בלעדיו, זה מתבלט יותר.
לא אוהב את השחקן הזה וכמו שאתה רואה, אני לא היחיד בפורום שסולד ממנו ומהסגנון שלו.
לא אמרתי שהוא סרטן בחדר הלבשה אלא סרטן בשיטה של OKC והוא בלתי נסבל פשוט.
כל שנה אני חשוב שהוא צריך לעוף בטרייד, גם תמורת שחקן פחות טוב אבל אחד שמבין את מקומו ומשפר אחרים.
ווסטברוק לא משפר אף אחד, לא משחק בשביל אף אחד אלא רק בשביל עצמו וזה מביא את העצבים.
הדבר היחיד שעומד בין KD לאליפות שכל כך מגיעה לו ושהוא משחק כל כך טוב בשבילה, הוא ווסטברוק.

אין לי מה להגיד מעבר לזה.

Anfield

New member
רק להוסיף

נראה שווסטברוק מקבל ביקורת על כל זריקה שהוא מחטיא, זה כאילו כשהוא קובר את הזריקה היא הייתה מוצדקת וכשהוא מחטיא הוא היה צריך לתת את זה לדוראנט. לפעמים הוא מגיע חם לדקות מכריעות, לוקח עליו את המשחק ואנשים מתעצבנים שהוא זרק. כשהוא מנצח את המשחקים (בד"כ זה מה שקורה) אז לא אומרים כלום.
אני לא מתפלא שהביקורת מגיע רק בפורומים ישראלים ולא באמריקאים, יש פה תרבות של אינסטנט ופזיזות, אנשים לא מבינים בכלל מה זה אוקלהומה, דורשים מהקבוצה הזאת אליפות בכל עונה, שכחתם שזה שוק מיניוטרי, שהמועדון הזה קיים בזכות הבחירות בול פגיעה בדוראנט ווסטברוק ואיבקה ושב3 השנים האחרונות הקבוצה מגיעה עד מרחק יריקה מהטבעת אם זה בדירוג הסופי של העונה הסדירה או בפלייאוף. במקום להעריך את הדרך, רק מחפשים איזה טרייד לעשות, מקום 1 במערב כבר לא מספיק לאף אחד. שבו בצד ואל תפריעו. ווסטברוק ימשיך לקחת זריקות מכריעות, כמו שצריך.

בן הNלך

New member
שימשיך לזרוק

ושתמשיכו לפספס אליפויות - אנחנו נשמח.
ושכחנו שרק אתה מבין אוקלהומה .. סליחה טעינו.

AllSports

New member
אוראל

לפי מה שקראתי באיזשהו אתר, פיל ג'קסון צפוי להיות בתפקיד כמו של לארי בירד באינדיאנה, president of basketball operations. לגבי מלו? בראיון לכלי תקשורת בניו יורק הוא אמר בסוג של אדישות שלא אמרו לו על זה כלום והוא עדיין לא יודע שום דבר. אני לא ממש חושב שהוא אוהב את המהלך הזה.

לדעתי אם ג'קסון מצטרף לניקס, בעוד שנה-שנתיים יש פוטנציאל לא רע שיחליט לחזור לאמן.

Puskas

New member
מה עובר על הבלייזרס??

הקבוצה הזו הפסידה הלילה שוב ובעקבות הניצחון של גולדן סטייט, ההפרש בין שתיהן הוא כעת רק 1.5 משחקים!
ההפרש ביניהן עמד בשיא על 5-6 משחקים לדעתי וזה לא היה כל כך מזמן.
אז מצד אחד אני שמח שהווריירס סוף סוף משחקים כפי שצופה מהם בתחילת העונה ואילו הבלייזרס אכן צנחו למקום החמישי ונעצרו כפי שחזיתי, אבל לא חשבתי שזה יהיה כל כך קיצוני.. למעשה יש סיכוי שתוך שבוע בערך הווריירס יהיו מקום 5 והבלייזרס יהיו 6!

ומה לגבי הסאנס? הדלק נגמר, הסגל הקצר משלם את המחיר והילדים לא מוצאים את הדרך הנכונה.. פיניקס יצאה מהטופ 8 והניצחון של הגריזליס הלילה הרחיק אותם משם עוד חצי משחק וזו צרה גדולה במערב הצפוף.. האם תמו סיכויי הסאנס לפלייאוף או שלילדים הללו ולסגל הקצר הזה יש עוד דלק במיכל לריצה קטנה אחרונה?

עוד יותר גרוע, הם נגד הספרס הערב

אמנם בבית ואחרי B2B לספרס, אבל גם הם בעצמם אחרי B2B.
יש מצב שהם יחטפו עכשיו 4 הפסדים רצופים, ואז המרחק ביניהם לג"ס בטור ההפסדים יהיה של הפסד בודד אחד... רע מאוד.

הקושי הוא מאז שאולדריג' נפצע, גם אחרי שהוא חזר אין להם את המומנטום שהיה להם בתחילה ובאמצע העונה.

Puskas

New member
הווריירס נגד הקליפרס הלילה

אז גם הם במצב טוב להפסיד.
בסופו של דבר אולי הבלייזרס ינצחו הלילה והווריירס יפסידו וזה שוב 2.5 משחקים.

Ori L88

New member
מתחילה להתפתח יריבות בין שתיהן

זכור לי הרבה מכות כבר , בוגוט וגריפין ועוד כמה.
צריך להית חם באמת.

לפיניקס יש לוח משחקים בזיוני בהמשך החודש

ובלדסו צפוי לחזור בכל רגע. דאלאס שירדו עכשיו למקום השמיני הם מועמדים בולטים לפספס את הפלייאוף בפעם השנייה ברציפות אחרי שלא פספסו אותו מאז שנת 2001.

הלוח של פיניקס במרץ - נגד קליבלנד, בבוסטון, בטורונטו, בברוקלין, נגד אורלנדו, נגד דטרויט, במינסוטה, באטלנטה, בוושינגטון, נגד ניו יורק, אצל הלייקרס.

אם לא יפיקו את המקסימום מהמשחקים האלה הם ייצטערו מאוד כי באפריל הם פוגשים את הקליפרס, פורטלנד, אוקלהומה, ס"א, דאלאס, ממפיס והמשחקים הקלים הם רק ניו אורלינס וסקרמנטו.

כמו להפסיד לקליבלנד בבית ?

בכל מקרה , אחרי המפגש הלא סימפטי מול אוקלהומה לדאלאס יש שמונה משחקי בית רצופים . 6:2 והיא בפלייאוף .

כמו שאמרתי
אם לא יפיקו מהלוח הקל

את מה שמגיע להם הם ייצטערו על זה. נכון, יש שם הרבה משחקי חוץ אבל זה משחקים שקבוצת פלייאוף מערבית צריכה לקחת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עכשיו זה רישמי

קובי לא יחזור לשחק העונה.
לי לא היה יותר מידי ספק בעניין ואני מניח שאני לא היחיד אבל עכשיו גם הלייקרס הודיעו על כך.

AllSports

New member
יהיה קשה, אבל...

קובי הולך לפרוש בסיום העונה. זה יהיה מאוד קשה מנטלית וכמובן פיזית, לפרוש כשהקבוצה שהעברת בה את כל הקריירה, מדשדשת בין מקום 13 ל-15 במערב, ואם לא פילדלפיה לא יודע איפה הלייקרס היו היום.

אם קובי פורש בסוף העונה, הלייקרס הולכים לrebuild שיכלול, כמובן, טרייד על פאו גאסול. בקיצור, יהיה קשה לראות אותם בעונה הבאה אבל הלייקרס זו הלייקרס. שיהיה בהצלחה.

הוא לא יפרוש

הוא פשוט לא חוזר העונה כי אין לו שום סיבה לחזור העונה.. זה הכל

N6W LBJ

New member
זה כבר לא משנה אם יחזור לעוד שנתיים או לא

יחזור
אפשר כבר לסכם את הקריירה שלו
עוד 2-3 עונות לא ישנו הרבה חוץ מעוד נקודות חסרות משמעות וחשבון הבנק.

למעלה