מבולבל..

מבולבל..

אני אוהב לקבל בתחת אבל לא מסתדר עם התרבות הזאת ,כל הגאווה, והצבעוניות הזאת, ומגעיל אותי שרוצים לעשות את מצעד גאווה בירושלים, מישהו יכול להסביר לי? מישהו עבר את זה?

xLovExMexNoTx

New member
שמע,

רק בגלל שאתה הומו, או דו, או נמשך לגברים, לא הופך אותך ישר לחלק מהקהילה הזאת. זכותך להיות אתה ולא לאהוב את אלו שכן מסתובבים בוורוד, ומחציקנים את עצמם, ועושים את מה שהם עושים. תהייה מי שאתה, ותעשה מה שאתה רוצה. תיהנה עם זה, ואם אתה נגעל מאנשים שעושים כאלו דברים, אל תהייה כמוהם ותתנהג כמותם, אבל גם אל תשפוט אותם. [סליחה אם זה יצא ממש מגעיל, לא ניסיתי לצאת כזה.] מקווה שעזרתי, אור.

xX טאטי Xx

New member
../images/Emo23.gif נשמה.

זה שאתה הומו. לא עושה אותך חלק מן הקהילה. יש בך את האינדיבידואליות שבך. ואתה תמשיך להיות אתה. אז אתה לא אוהב את כל המוחצנות הזאת. אל תהיה כזה. יומנעים ^^

amit bit

New member
../images/Emo151.gif אתה לא היחיד

גם אני לא אוהב את המוחצנות הזו, אני לא בעד הדגלים והמצעדים אני חי את החיים שלי וכך תעשה גם אתה לאהוב גבר לא אומר להיות אוחצ'.

ראובן המלאך!

מת עליו

גם אני ככה...

להיות הומו ולהנות מזה...בלי כל הדהווין להסתובב ברחובות עם בגדים צמודים ונשיים כאלה....ולדבר כמו איזה צפוני...ושכל העולם ואישתו יראו אותי צועד ברחובות...את מי זה מעניין?.... אני הומו....לא נשי בכלל..שמתלבש כמו כולם...ואוהב את החיים שלי...אומנם אני בארון וקשה לי..אבל איכשהו שורדים...בקיצור כמו שאמרו קודמיי...תיהיה מי שאתה ואל תשים על אף אחד..לך אחרי הלב שלך... מה שניראה לך טוב לעשות..תעשה...מי יעצור אותך...אבל תמיד כשתיהיה לך בעיה....תוכל להיחעזר בנו....

מסכים עם כל מילה

לא צריך להיות מי שאתה לא ובייחוד אם זה לא מוצא חן בעיניך... להיות הומו לא אומר להיות מוחצן בלה בלה בלה (כמו שאמרו כל קודמי) תיהיה אתה וזהו.. רבים חיים בצורה מוקצנת.. ורבים אחרים לא.. כל אחד ואיך שהוא רוצה לחיות.. אין חוק שאומר שאם אתה הומו אתה חייב להיות מוקצן זה בסדר לגמריי.. אבל כמו שאמרו כאן קודם, אסור לך לשפוט את אלה שכן מוקצנים... כל אחד ודרך ההבעה שלו =] נועמ

alex newman

New member
תקף גם כלפי

גם אני הומו אבל כמו שאומרים כל כך יפה באנגלית "straight acting" אני גם לא כל כך בקטע הנשי...אבל אין לי שום בעייה עם אלא שכן(שלא תבינו לא נכון)

DxJx GADRIEL

New member
ררררררררררראובן המלאךךך

חחחחחחחח איזה כינוי לפניםםםם פחחחח תרבות? זה יותר עניין של לתבטא בלי צנזורה

למעלה