מבולבל לגמרי

lucas69

New member
מבולבל לגמרי

המליץ לי חבר סטרייט אחד ללכת לאיזה רב בבית דגן. החלתטי שאני באמת מעוניין לשמוע מה יש לו לומר לי. נסעתי אליו. הוא שאל איך קוראים לי ומה שם אמי. נתתי לו את כל הפרטים. הוא התחיל לקרוא אותי כמו ספר. ובסופו של דבר הוא אמר שעד כאן הכל בסדר אבל יש לך חסימה בקשר עם אישה. אני לא בן אדם דתי, אני בן אדם חלני שמאמין. ואז לעט, לעט הסברתי את עצמי מה עומד מאחורי הדבר. והוא אמר שהוא מבין אבל יש מה שנקרא גנטי ויש מה שניקרא טרנדי, אצלי זה טרנדי. הכוונה שלו הייתה שאני לא באמת הומו אבל אם אני יעבור את קו האדם יהיה לי קשה לחזור לעצמי. הוא רואה אותי בגיל 30 נשוי עם ילד. הוא שאל אותי אם בא לי לעשות את השינוי. חשבתי לעצמי. גם ככה אין לי אף אחד ואין לי זוגיות שאני כל כך רוצה שתיהיה אז בה בעצם יש לי להפסיד. עניתי לו כן אני רוצה. ואז הוא ענה לי. אתה לא יודע איך אתה משמח את המלאכים. אני אברך אותך. בירך אותי ונתן לי את ברכתו. לפני זה הוא אמר שהדרך היא קשה מאוד. האם אני מוכן לזה?! אמרתי לו שכן. טוב הדבר הראשון שאני צריך לעשות זה קודם כל לעבוד על המחשבה שלי, כי מחשבה נכנסת ללב וזה גורם ללרצות להיות בקרה מינית עם גבר. אתה צריך להפסיק לחשוב על גברים ולא להיות בשום פנים ואופן במגע מיני איתם. ואז שאלתי אותו ומה אז? תחזור אליי אחרי שלושה חודשים ותספקר לי מה אתה מרגיש, כך ענה. עוד לפני זה סיפרתי לו שהייתי אצל איזה קבלית והוא אמר לי שבעולם הזה מתגנים אותי על אש קטנה בקטע של ייסורים, זה בעצם התיקון שלי. הוא אמר בעולם הזה האש קטנה לעומת עולם הבא שהאש היא הרבה יותר שורפת חזק. אני מבולבל. אני מקבל את עצמי. אבל יש לי בעיה שאני באמת לא יודע מה לעשות העולם ההומוי קשה ואחזר. ואין לי כח להיתמודד עם זה יותר. אני מרגיש חולשה וממש רע לי. אשמח לקבל את תגובותיכם בנושא. תודה רבה!

אני ממליץ לך

אם כבר אז ללכת לרבנים `רגילים` ולהזהר כמו מאש מכל מיני קוסמי קסמים - חברי מלאכים שמספרים לך על אש הגהנום

אל תתבלבל

מצטרף באופן חד-משמעי לתגובתו של "בתוך היער" ואף ממליץ להיעזר באסף זהבי, טלפון: 050-7809585 או בזאב שביידל באתר הבא: http://forums.nana10.co.il/Forum/?ForumID=2367 או בד"ר צבי מוזס באתר הבא: http://www.kipa.co.il/experts/?text=%D7%98%D7%A7%D7%A1%D7%98+%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%99&org=8. שני האחרונים הם אנשי מקצוע. האחד - הומו מוצהר והשני - פסיכולוג קליני (סטרייט). משניהם תקבל יעוץ מקצועי בלתי תלוי בהתאם לרמת אישיותך ואילןו מאסף לבטח תקבל עוד כמה "טיפים" טובים. המטרה היא לא לשכנע אותך לא לכאן ולא לכאן אלא לכוון אותך בהתאם לשאיפותיך ולרצונותיך. בכל מקרה גם בפורום זה תמצא דעות שונות ומגוונות אולם אני בטוח, שיקל עליך להחליט על עתיד דרכך לאחר התייעצות עם שלושת הנ"ל. שיהיה לך בהצלחה רבה!

מכיר את התחושה...

גם לי קשה להתמודד עם זה, והרבה פעמים אני מרים ידיים, אבל אולי שווה לך לנסות 3 חודשים... חוץ מזה, יש משהו אחד שהפריע לי. הרי הוא אמר שזה או טרנדי או גנטי. אז אם אצל מישהו זה גנטי, מה הוא אמור לעשות?! (נק' למחשבה) בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה (ולא משנה במה שתבחר)

webguy

New member
../images/Emo70.gif חברי הפורום ..

תעזרו לו בנסיון שלכם ..אני סטרייט ...!! הבחור קיבל בפורום דתיים שטיפה ...שהנורא מכל מצפה לו .... ואפילו קיבל הפניה לפתרון הבעיה ע"י חזרה בתשובה ... אין בעיה אם זה ...אבל האם זה הפתרון ..? תודה ..!!!

גנימדס

New member
הי...

ראשית, סתם שאלה, מאיזה סבה הלכת לרב הזה? על מה אתה רצית לדבר איתו? שנית...מה אתך ? מה אתה רוצה? אתה נשמע מאוד מפוחד, וסביר להניח שלא קל לשמע דברים כאלה על אש שמטגנת אותך...זה באמת לא פשוט להקרע כך... ואני באפן אישי סולד מאיומי הפחדה כאלו

בורוך הבו!

אנחנו מוכרים מאיזשהו מקום. לא?! לצערי (או אולי אין זה צער כל כך גדול) כבר שכחתי את שם המשתמש שלי ב"נענע" ובפעמים הנדירות, שאני מבקר שם, כבר לא מצאתי אותך זמן רב. אני מקווה לדו-שיח פורה ומעניין, אם תישאר איתנו כאן. לעניין תגובתך אני מזדהה עם דבריך לחלוטין וקרא גם את תגובתי ל- webguy.

webguy

New member
"למבולבל " (חלק 1)

הי ..!! ראשית זה יהיה קצת ארוך .. אני אישית חילוני שלא מאמין באלוהים ובטח לא בגהנום או בגן עדן ... יכולתי לומר לך אחד הפתרונות הוא דווקא מכוון אחד להוכיח לך שאין דבר כזה גיהנום או גן-עדן .. אבל אני לעולם לא יעשה את זה ..כל אחד באמונתו יבושם ..!!(אם תרצה תכנס לאתר חופש ושמה תקבל הסבר מלא וגם עזרה ) ... קודם כל נצא מההנחה שיש אלוהים ..אבל גם הנוצרים וגם היהודים וגם המוסלמים מתכוונים לאותו אלוהים בעצם אז מי באמת "נציג" אלוהים בעולם הזה ...ולמה האמונה שלך באלוהים אומרת שספר התורה באמת משקף את הרצון האלוהי ..? כלומר אתה יכול להאמין באלוהים בדרך שלך כפי שאתה תופס ... הכי חשוב זו האמונה , כי מה שמאחד את כל הדתות זה האמונה בבורא עולם ... יותר מזה גם ביהדות עצמה יש פרושים שונים לכתוב לדוגמא החרדים מקימים את מצווה פרו ורבו בלי גבול ואילו לובשי כיפות סרוגות פירשו את המצווה להביא לפחות בן ובת ... כלומר יש לקחת בערבון את כוונת האל כפי שהאדם מפרש ...!! מדוע בעצם אלוהים אוסר על קשר בין גבר לגבר ... יש בזה הגיון ... בוא ונקצין מצב נתון ונגיד שכל העולם הזכרים הומאים והנקבות לסביות ...בעיקרון אם יהיה מצב זה זה יהיה הדור האחרון והאדם בעצם נידון לכליה ...כדי למנוע מצב תאורטי זה או אפילו מצב שבו מחצית העולם יהיה כזה ...אז נקבע בתנ"ך איסור חמור ביותר ועונש חמור למי שהוא הומו .. כלומר בעצם התורה לא מעודדת את הקשר גבר גבר ומאיימת עליהם שלא יווצר מצב של הפסקת הרבייה וכלייה על המין האנושי .. למה לא נראה את זה כאיום למען ההפחדה בלבד ..???? הרי אלוהים הוא רחמן ...והרי כל אדם דתי מאמין בזה ... האם הרחמנות האלוהית מסתדר על העונש החמור הצפוי להומו ..? האם ההומו פשעו כלכך גדול שהוא בקו אחד עם רוצח ואנס ..? האם העולם הבא מצפה לו להיות ביחד בחברותא עם רוצחים אנסים וחלאות אדם ... וכי למה בגלל אהבתו לבן אנוש אחר ..? האם באהבה זו הזיק למישהו אחר .. לבן אנוש אחר .. פגע במישהו .. בוודאי שאי אפשר לשים מבחינה מוסרית הומו ביחד עם רוצח ... מאחר ובמציאות אנחנו יודעים שאין מצב כזה שכל הגברים יהיו הומואים אין כל סכנה למין האנושי ואין צורך לפאניקה מקשר בין גבר לגבר ולכן לדעתי יש להתייחס לזה כאיום בלבד שהרי אלוהים רצה מראש למנוע מצב זה ...מאחר ואין ולא יהיה מצב כזה ..במיוחד שהיום אנו יודעים קצת יותר דברים על טבע האדם שלא ידענו לפני 5000 שנה אין משמעות של סכנה לאנושות ולכן כל עונש אין לו טעם וכן בהתחשב בחמלה האלוהית הרי אני לא הייתי חושש מגיהנום .. בל נשכח בתנ"ך יש הרשאה לזכר לשאת שתי נשים ולמה בגלל שבאותה תקופה היו מלחמות רבות ונשארו הרבה אלמנות ויתומים וכן מחלות רבות ..ולא היה ביטוח לאומי כמו היום ...והיו חסרים גברים אז לשאת כמה נשים היה פתרון אבל זה שונה ..וחכמים התאימו את זה לזמננו ... כמו עוד דברים כמו עבדות ולקיחת ריבית ... ככה שאין סיבה לפחד מגהנום זה בהחלט לא מסתדר עם חמלת אלוהית ועוד מסרים בתורת ישראל ..של אל חנון ורחום וכדומה ..!!

lucas69

New member
תודה רבה

איש/ יקר תודה רבה על ההשקעה במסרים שלך. אשמח לקבל את הכתובת של האתר שהמלצת לי עליוץ אני מבין את כל מה שאתה כותב. קראתי את הכל והפנמתיץ אלוואי וזה היה ביכולתי לשנות את עצמי. אני תמיד חלמתי על משפחה על ילדים. חבל רק כשאני מסתכל על בחורה היא לא עושה לי שום דבר. זה עצוב. גם בתור הומו אני עובר חוויות וייסורים לא נעימים ופגיעות ולא קל לי ואני בטוח שיש עוד הרבה כמוני בעולם הזה שלא קל להם עם זה .

webguy

New member
אתה טועה ..

יש אפשרות להביא ילדים ... בשיתוף עם אשה לשם הבאת הילד ... אשה רגילה שלא רוצה חתונה או לסבית ..לא יודע איך עושים את זה אבל אני יודע שזה קיים ..תברר בקהילות של גאים ... יש עוד המון כמוך ..אני גר בת"א ואני מכיר את הנושא .. !! אם אתה רוצה אפשרות לבדוק דעה אחרת על גהנום תכנס לאתר חופש ... לטעמי האתר קיצוני מדי ביחס לדת ... אבל בנושא גהנום אני רואה בזה הפחדה ולא יותר .. על גהנום וגן-עדן אתר חופש: http://www.hofesh.org.il/letters/god/heavenhell/heavenhell.html בהצלחה

ברכות

ל- webguy היקר! בראשית - ברוך אתה בבואך אלינו לפורום. כפי שתלוכל להיווכח בעתיד, למרות שהפורום מיועד להומואים דתיים, יש בו מקום לדעות שונות (רק לא פוליטיקה) וביניהן גם לדעותיך. אני רוצה לומר לך משהו כיהודי מאמין דווקא. תחילה - בוא נעזוב את הוויכוח על האמונה. אני יכול להסביר לך ולכל אדם אחר, מדוע אני מאמין, אולם אין בכוחי לשכנע אותךם בדבר, שאיננו מוחשי. לפיכך "צדיק באמונתו יחיה" והן אתה והן גולשים אחרים, שמצהירים על חילוניותם, יבורכו כאן ובכל מקום, שאליו ילכו. יש לנו משהו משותף בכל זאת. לא, שאינני מאמין בעולם הבא ובכל המשתמע מזה, אלא, שלצערי הרב יש אנשים, אשר חושבים כי הם נציגיו הבלעדיים של הקב"ה כאן בעולם הזה, ורק להם שמורה הזכות לאיים עליך בכל יני איומיטם מיסטיים על האש, שצפויה לך בגיהינום, בה בשעה, שאיני יודע, מי עלולן להישרף מהר יותר, אם בכלל... חז"ל למדו אותנו: "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו", ומשום כך אינני יכול לשפוט על מעשיו וכעל עברותיו, למרות ש"כל ישראל ערבים זה לזה". יש מצווה "הוכח תוכיח את עמיתך" אולם בהמשך ישיר נאמר: "ולא תשא עליו חטא". כל יהודי יש לו נשמה א-לוהית וגם אם תועה, יטש להוכיחו ולבדוק היטב, אם התעיה לא נעשית מחמת אונס או קרוב לאונס, כי אז חוובה לדונו לכף זכות. עם כל הצער שבדבר אני בטוח, שאתלה אינך אשם בהשקפותיך. ההקצנה הדתית וההפחדה, המתוארת בהודעתו של הגולש המבולבל, הם שגורמים לאנשים כמוך להתרחק מהדת, ומשום כך אני מיצר הרבה על דרכו של הרב, שאחריותלו כלפיך וכלפי הדומיטם לך רבה לאין שיעור מאחריותי ומאחריותם של רבים מאיתנו. בכל זאת אני מציע לך להסתלכל על הטוב, שבנו. גם כלפי הכרב אני חש רחמים, שמתוך כוונה טובה הוא מנסה למנוע דבר, שהוא כמעט בלתי אפשרי מבלי לבדוק את הרקע הנפשי של התלמיד. כל מה כתבתי כאן לא היה נגד רב זה או אחר באופן אישי אלא כלפי התיזה, שאין מצב "אפור" אלא רק "שחור ולבן". על פי אמונתי יש לקיים את התורה ואת מצוותיה אבל יש לנהוג בזהירות רבה בכל אדם ואדם, שאיננו נוהג כך, כי ע"י אהבת חוינם אפשר להשיג הרבה יו8תר מאשר בדרך של איומים והפחדות, שאין להם שחר. מצידי, אם הצלחתי להשפיע להשפיע עליך בדבגר אחד או במצווה אחת מתוך הכרה והבנה, הרי זה הישג גדול בהרבה מאשר להתחיל לקיים כביכול את כל מצוות התורה מתוך פחד. למה "כביכול"?" משום, שזה, שמקיים את התורה ב"שלמותה" רק מתוך פחד, עלול להגיע לחטא גדול, שאין לו כפרה אפילו ביום הכיפורים: חטא, שבין אדם לחברו. ביום שישי האחרון, ג' באלול, חל יום הזיכרון במלאות 76 שנה למותו של הרב קוק זצ"ל. הרב קוק היה קנאי במצוות מוהחמיר על עצמו מאוד. עם זאת מעולם לא דרש מאחרים לנהוג כמותו וחיבב כל אדם באשר הוא אדם למרות, שקמו8 לו מתנגדים רבים מקרב היהדות החרדית, שההתקרבות לציבור החילוני הייתה לצנינים בעיניהם (כיום מ"מותר" להתחבר לחילוניים, רק אם תורמים לאינטרסים הכלכליים שלך...). אני מאחל לך, שתמשיך צלןאהוב כל אחד ואחד - דתי כחילוני, ואל תשים לב לכל אלה, ששמים עצמם תחת א-לוהים כנציגיו הבלעדיים. התורה לא ניתנה ליחידים אלא לכלל והם דווקא יוצאים מהכלל.

webguy

New member
כמה שאתה צודק ..!!

אני באמת באתי ממשפחה מסורתית ..כשרות ..פסח ... אבל הממסד הדתי פשוט הביא אותי למצב של יאוש מהדת .. אני דרך אגב בהחלט מבין אנשים מאמינים ולא מעודד אנשים לכפור בדת ... מאמין שמדינת -ישראל היא אכן מדינת העם היהודי ..אבל מצפה שלאנשים כמוני יהיו זכויות ולא יראו בי כמי שמביא אסונות על עם ישראל בזה שאני לא מקיים מצוות ..!! במידה מסוימת זו גם הפחדה כמו שמפחדים הומואים ... בגלל שאנשים כמוני שלא מאמינים באל ומחללים שבת באים אסונות על עם ישראל ... אפשר לחשוב שאני גנב או רוצח ... גם אם אני טועה וביום מין הימים אבוא לדין של מעלה כפי האמונה הדתית , אין לי בעיה ...אני מקיים את כל מצוותהתורה בין אדם לאדם ...מבלי להיות דתי ... שהרי גם חוקי מדינת ישראל מבוססים על חוקי התורה ..!! בהחלט אני יצור לא מזיק לסביבה ...
יום טוב ..

מוסר

כפי שכתבתי קודם, אני האחרון, שאטיף מוסר למישהו, עד כמה הוא חוטא ועד כמה הוא צפויט לגיהינום, כי תחילה אנ צריך לחשוש לגיהינום שלי, דווקא משום שאני מאמין בתורה ויודע את ערך קיום המצוות. דבריך אינם מפתיעים אותי כלל. אני מאחל לך, שתגיע לדרך האמת בכוחות עצמך והעיקר, שתישאר תמיד אוהב ישראל. ו... האמן לי, שיש לא מעט אנשים כמוך, שהדרך לגן-עדן קרובה אליהם הרבה יותר מאשר לכל "נביאי הזעם". אפשר לדבר באופן מיסטי על מה שאנו מאמינים בו ואפילו על "אש הגיהינום" אבל אסור בשום פנים ואופן לתלות זאת באחרים. זהו המסר שלי בקיצור נמרץ. רוצה אסמכתא? הגוי, שבא לפני הלל הזקן וביקש ממנו: גיירני, על מנת שאלמד כל הנתורה על רגל אחת. ענה לו הלל: "דעלך סאני, לחברך לא תעביד ( = מה, ששנוא עליך, אל תעשה לחברך) ואידך פירושא הוא. זיל גמור ( = וכל השאר הוא פירוש. לך ולמד בעצמך)".

webguy

New member
למבולבל (חלק 2)

מה דעתך לפנות גם לרב רפורמי ...? הרפומים הם יהודים אשר מאמינים באל אבל הקלות עם דרישות הדת מהמאמין ברוח הזמן ... בארה"ב פורסם המדריך "כולנו - התוכנית ליישום קבלתם של הומוסקסואלים ולסביות". מטעם התנועה הרפורמית ..!! המדריך, שאורכו כ-500 עמודים, הוא אוסף הנחיות ועצות להומוסקסואלים, לסביות ולדו-מיניים, הכולל נוסחאות כתובה לנישואים חד מיניים, הדרכה לחיים משותפים, ועצות שנועדו לסייע בהשתלבותם בקהילה. המהדורה הראשונה של "כולנו", שהופיעה לפני עשר שנים, נחשבה בשעתו לצעד חדשני ונועז מצדה של התנועה, שכבר לפני שלושה עשורים הצהירה על הכרתה בהומוסקסואלים ולסביות כציבור לגיטימי ושווה זכויות בקהילה. העבודה על המהדורה החדשה נמשכה כשלוש שנים, והשתתפו בה אנשי דת והומוסקסואלים. בכל מקרה אני מייעץ לך ליצור קשר עם אחד מהאנשים ששם מופיע בתחילת השרשור כפי שייעץ אחד החברים פה ...כי אתה חייב לקבל חיזוקים והסברים ולא לשאר לבד עם הדילמות .. בכל מקרה קראתי כי יש רבנים שמגלים פתיחות לפחות בשילוב של גאים וגאות בקהילה היהודית .. מה שמעיד שזה חטא לא כלכך קריטי לטעמם ... שהרי כאמור ניתן לפעמים לכפף את האות בתורה במקוםם שתכופף אותנו כלומר לנסות ולמצוא בתורה פסוקים אשר מקלים עם הגאים .. והנה מה שדתי וגאה נשאל ועונה : אין פה התנגשות בין הערכים הדתיים לחיים ההומוסקסואלים? "בוא נהיה כנים עם עצמנו. התורה אוסרת על משכב זכר, אבל זה רק אחד האיסורים מיני רבים. כולנו בני אדם. אני ומשפחתי מאמינים באלוהים ושומרי מצוות, אבל כולם חוטאים פה ושם. אני הבנתי, עוד מימי כבחור ישיבה שיש בי משהו שונה, שאני נמשך לבחורים כמוני. אין לכם מושג שם בתל אביב כמה דתיים כמוני יש פה , שרוצים קשר עם בחור. המשפחה לוחצת לחתונה (עם בחורה –י.ג.), אבל גם לדברים האלה יש פתרון". בנתיים ..בהצלחה ... |סלינק|

מנסון1

New member
שלום רב לך

אני אמנם לא מאלה שלא מאמינים בעולם הבא וכד'. ואני גם לא מאלה שחושבים שהקב"ה הוא איזה סבא נחמד שתמיד רוצה שיהיה לנו נוח ונחמד ונעשה מה שבא לנו. אבל מעט מה שאוכל להגיד הוא כדלקמן. אני מבין ממך שלא פנית לרב עקב ייסורי מצפון, או עקב חיפוש האמת או משמעות לחיים וכד'. אתה באת ממקום של מצוקה שהחיים ההומואים קשים עליך, ואתה גם רוצה נורא בית ומשפחה. והרב נתן לך הרצאה דתית מפחידה שתוביל אותך לדרך מסויימת. אבל כיון שלא הדת חסרה לך, ואתה בא ממצב של קושי נפשי, הרי ללכת בעקבות איומים ולנסות להקים משפחה ולהימנע מגברים שזה קשה אפילו לאדם מאמין וחזק בנפשו, בשבילך זוהי נפילה בטוחה. ואיומים של גיהנם לא נועדו לאנשים קשי יום שעל סף נפילה. גם ללכת מיד לאפשרות של הבאת ילדים לעולם בצורות אלטרנטיביות כפי שמצוי אצל הומואים, היא תהליך לא פשוט סבוך ומייגע שדורש הרבה שלמות נפשית ושלווה, ואתה לא נראה לי כרגע במצב זה. אתה מתאר סבל גדול מהעולם ההומואי האכזרי. לכן נראה לי שאתה צריך תמיכה נפשית מקצועית. ולדעת למצוא שלווה בעולם שלך הנתון. ורק אחרי זה לשקול אופציות שונות. אולי גם תוכל לתאר לנו למה כל כך קשה לך בעולם ההומואי, ואולי החבר'ה פה יוכלו לתת לך עצות איך להתמודד עם הקשיים. אני מקווה שעזרתי למרות שהלכתי בין הטיפות כמתבקש מאחד שיושב על הגדר.

webguy

New member
הנה עוד אחד שניסו להפחיד אותו עם גהנום ..

בגיל 17 החליט דב אלבוים לעזוב את העולם החרדי ולהיות דתי אחר...... והנה מה שלו קרה ..!!! הביאו לי רבנים שיוכיחו לי, יסבירו לי וינסו לשכנע אותי. אפילו את אורי זוהר שלחו למשימה. אני זוכר ש הוא ניסה להפחיד אותי באיומי גיהינום במלוא יכולותיו הדרמטיות והרטוריות. ישבתי אצלו בדירה בירושלים, הוא עמעם את התאורה והחל להתנדנד מולי ולעשות משחק של הפחדות ואיומים על העונשים הצפויים לי בעולם הבא. אפילו אז חשבתי שזה מגוחך". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3402603,00.html שיטה ידועה ומוכרת ...ונלוזה ...

למעלה