מבולבלת...

*jenny

New member
מבולבלת...

בזמן האחרון, אני מרגישה שהשארתי את מה שקרה קצת מאחורי. אני כבר כמעט לא חושבת על זה, וכשאני כן, זה נראה לי טיפה לא מציאותי. כאילו דמיינתי את זה ולפעמים, אני אפילו רוצה להזכר איך הוא נראה, למרות שזה מפחיד אותי,אבל אני לא מצליחה וההרגשה הזאת של בלבול... כשידעתי מה קרה, איך קרה ואיך הוא נראה אומנם פחדתי, אומנם הרגשתי רע, אבל לפחות ידעתי ועכשיו... עכשיו אני עדיין מפחדת ועדיין מרגישה רע רק שאני כבר לא בטוחה שאני יודעת בדיוק מה קרה. מה לעשות???

צוש

New member
(כמעט) פשוט מאד

לסמוך על עצמך, זה טבעי שאת ממשיכה הלאה, טבעי שאת מרגישה יותר טוב (הלוואי על כולם), וזה לא אומר שלא קרה משהו קודם לכן. תהיי שלמה עם עצמך, לכי עם הדברים שטובים לך, שימי לב לקצב, אל תמהרי מדי. יכול להיות עוד יותר טוב, אם תרצי - יהיה !

עופריקו

New member
תראי...

אם עכשיו טוב ,תני לדברים ללכת בקצב שלך ,לאט ,את לא צריכה להלחיץ את עצמך. תהני מהטוב וגם בהמשך יהיה לך טוב מאחל לך הרבה הרבה טוב שלך עופר

פו-הדוב

New member
היי jenny*

jenny אני חושב שהבלבול שלך נובע מזה שאת מתחילה לחזור לעצמך ולהשלים אם כך שעברת טראומה שאת חייבת להתגבר עלייה,ככה שאת יודעת מה קרה לך אך אם זאת נראה לי שאת מנסה לחיות את חייך ,ולכן האירוע נדחק קצת אך לא נשכח. ביי אסף שלא מבין הרבה בנושא אך מנסה להבין

פו-הדוב

New member
jenny תגובה לך

jenny אני לא מבין הרבה בעניין אבל לטעמי את פשוט בשלב של ההשלמה הסופית אם כך שהותקפת ואת מנסה להתחיל חיים חדשים ככה שהזיכרון של האירוע נדחק הצידה אך לא נשכח. ביי אסף שלא מבין הרבה אבל מנסה להבין

למעלה