מבולבלת

אוהדאדם

New member
נשמע כמו מיטה חולה

לא יודע אם הייתי מכניס אליה את הראש...

באופן כללי, כאשר אתה מבולבל לגבי עצמך ולגבי מערכות היחסים שלך, לגבי מי אתה רוצה להיות ועםמי אתה רוצה להיות, הדבר הנכון הוא לצאת עם אנשים שסגורים על עצמם. אחרת הבלבול שלך מגביר את שלהם, ולהיפך.

Kutaly

New member
את עד כדי כך נואשת?

לפחות זה הרושם שאת יוצרת כאן ולדעתי זה דיי קריפי!
את נקשרת פה למישהי שעוד לא פגשת אבל כבר התחלת לפתח רכושנות כלפיה שמפריע לך שהיא מצרפת חברות בפייסבוק.
פאקינג פייסבוק! זה מה שמכניס אותך לסרטים?
יותר מזה, היא נשואה (אולי לא באושר, זה כבר בעיה שלה שאני לא מתכוון להיכנס לשם כרגע) ובמקביל מנהלת רומן עם מישהי ועכשיו בדרך לארץ בשביל שאת תהיי הבאה בתור... ואת לא רואה פה את התבנית החוזרת?
נכון, יש סיכוי שהיא תתמסד ותחיו באושר בלה בלה בלה בוקר טוב סינדרלה!!!!!

Read the sign, girl; you'd better mind, girl
Yeah, danger: heartbreak dead ahead

Apikachu L

New member

היא נשואה ויש צרות?
המממ...זה די משנה את התמונה.
לדעתי עדיף לא להכנס למקומות כאלו, כאשר מדובר במשהו שיכול להגיע לבגידה...

revital141

New member
מבולבלת

היי ,
אני בת 33 האמת שרשמתי כמה פעמים בפורום הזה
ואני רושמת בהמשך להודעה הקודמת .
אין לי ניסיון קודם עם נשים אבל אני יודעת שאני מאד רוצה להתנסות וכנראה היום אני יכולה להגיד בוודאות שאני דו או אפילו שאני נוטה יותר לכיוון נשים.
הכרתי מישהי בפייסבוק והיא גרה בחו"ל אנחנו מתכתבות כבר יותר מחודש ובחיים לא קרה לי דבר כזה שנמשכתי מישהי משיכה מטורפת עוד לפני שהכרתי אותה.
אין ספק שהיא גורמת לי לתחושות שלא הכרתי לפני כן . היא בעקרון הייתה סטרייטית עד שהיא הכירה מישהי והתנסתה ואהבה את זה .
כל שיחה שלנו מלווה בתשוקה חזקה , דפיקות לב והרבה הבעת רגש הקטע שמפריע לי שהיא מחברת עוד נשים במקביל לחברים שלה .
היא טוענת שהיא גם מרגישה משהו חזק כלפיי אבל הקטע שאני לא יודעת אם זה באמת אמיתי או לא???
היא בעקרון אמורה לחזור לארץ חודש הבא ואני כל כך סקרנית מצד אחד לפגוש אותה ומצד שני גם יש לי חששות בקיצור מבולבלת :)

sobeit88

New member
הבגידה היא לא העסק שלה

זה בין הבחורה ומי שהיא נשואה לו, זה לא תפקידה לשמור על מערכות יחסים של אחרים.

יחד עם זאת, לפי איך שאת מתארת את ההתנהגות שלה ואת הרגשות שלך כלפיה לא נראה לי שזו התנסות שיכולה להיגמר בטוב.
עזבי אותך מזה, כנסי לאטרף/ צאי למסיבה וחפשי לך משהו ממשי. לא צריך לפתח רגשות לאנשים מעבר לים כשיש לך מספיק נשים מתחת לאף.

Apikachu L

New member
נכון, לא שלה

אבל זה כן משהו שיכול להכניס לכמה מערבולות רגשיות לא נעימות בסופו של דבר...
לדעתי ה*אישית*, שווה לנסות להמנע.

Apikachu L

New member
ובכן...

את מספרת על זה ששתיכן מרגישות משהו חזק. אולי כדאי שתדברו על זה - תראו ותחשבו ביחד אם אתן רוצות בתיאוריה (בלי ציפיות) לעשות עם זה משהו או פשוט קודם "לבדוק את המים".
כשהיא תגיע ותפגשו תראי אם באמת התחושות האלו שם. אם הן שם - ובכן, שיהיה בהצלחה.
אם לא? הכרת חברה חדשה ומגניבה, שזה גם מהמם.

אוהדאדם

New member
לא דו, בי

את אומרת שהיא מחברת עוד נשים במקביל לחברים שלה, ז"א שכאשר היא יצאה עם גברים היא גם באותו הזמן הייתה עם נשים?

למעלה