מבולבלת

• פותח הנושא nog5
  • פורסם בתאריך

nog5

New member
מבולבלת

הי, אני קצת מבולבלת, ואשמח לשמוע דעתכן/ם. אני בת 23. היו לי קשרים (לא ארוכים) עם די הרבה גברים. רב הפעמים, ברגע שהתחילו מגעים אינטימיים יותר, נגעלתי וברחתי באיזשהו תירוץ. זה לא שלא היו פעמים שלא נהניתי בהם- היו כאלה, אבל נראה לי שלרב הגברים ה"טיפוסיים" (וסליחה על ההכללות), אני לא מצליחה להימשך. הכוונה היא- שאני כן מוצאת את עצמי נמשכת להומואים, המון, אבל לרב ה-לא, אני לרב- לא. מצד שני, אני תמיד חושבת- טוב, אולי יש כאלה, שהם ממש עדינים, שאליהם אני כן אמשך, אבל מצד שלישי, אולי אני מחפשת משהו נדיר מידי, ואולי באמת עליי לנסות על המין השני. לא היו לי קשרים אינטימיים עם בחורות, אבל אני מוצאת את עצמי חושבת על זה, ואני סקרנית לגבי זה. אבל- אני לא יודעת איך להתחיל לנסות, וגם מרגיש לי קצת מאוחר (לא באמת מאוחר, אבל..) בשורה התחתונה- אני לא יודעת מה אני רוצה, וגם לא מה אני לא, ואני בעיקר מבולבלת. בעצם, אני לא שואלת פה איזושהי שאלה מאד קונקרטית, אבל אשמח לשמוע דעות:) לילה טוב:)

קצת מזדהה איתך

גם אני מוצאת את עצמי נמשכת לגברים עדינים גם מבחינה פיזית וגם מבחינת אופי ואישיות (אבל לא יצא לי ממש להמשך לגייז כי בדר"כ פשוט קלטתי את זה ישר והבנתי שחבל על זמניP:) בכל מקרה, אף פעם לא מאוחר מדי, ואם את פתוחה ורוצה לנסות- תעשי את זה... להתחרט שניסית לא נראלי שתתחרטי, אבל באופן ההפוך אני די בטוחה שזה יקרה. אני אישית לא ממש חלק מהקהילה, אלא מכירה גייז. חלקם חלק מארגונים שם מכירים אנשים שדומים להם מהבחינה של מגדר מיני ורובם הגדול פשוט יוצאים למועדנים ולברים שמיועדים לקהל ההומאים/ לסביות/ בי וכו'. העניין הוא להחליט להגיע למקומות האלה, למצוא אותם זה כבר פחות בעייתי לדעתי. שיהיה בהצלחה

פלקירה

New member
בגיל 23 לא להיות מבולבל נראה לי פספוס

אלה שיודעים/ות כל כך טוב, ההפסד הוא כולו שלהם/ן. חוץ מזה גם אני בעד גברים עדינים, שאלות לא קונקרטיות, וסקרנות.

מצד אחד אני שמח לקרוא

את התגובות שלכם שאתם נמשכות לגברים עדינים וכאלה מצד שני אני במציאות עוד לא נתקלתי בשום אישה שנמשכה אליי שאני רציתי אותה אלא היא ראתה בי ידיד. ושלא תבינו לא נכון אני ממש לא הכי נשי בעולם אבל אני בהחלט לא ערס מחוספס אני חושב שאני די באמצע עם נטייה לעדינות קלה כנראה שאני מתאהב בבנות (רובן פרחות :( שלא מחזירות לי אהבהה מתי אמצא אישה שתמשך אלייי חחח

nog5

New member
נכון.

זה לא נפוץ. לא הרבה א/נשים מסוגלות/ים לחצות נורמות חברתיות (להיות כאלה/להיות עם כאלה). וגבר עדין, למרות שבעיני זה הכי-הכי, הוא לא הסטנדרט. שוב, אני חושבת שכל הלא-סטנדרטים הם הכי, אבל זה באמת לא זה משנה את הבעיה שלך. אולי בנות שהן ביאיות? בדרך כלל יש יותר פתיחות בקהילה הזו.

אני חושבת ש

בחורה תראה בבחור ידיד ולא מעבר לזה, לא רק כי הוא לא מושך אותה, אלא כי הוא נותן לה את הלגיטמציה להבין שזה קשר ידידותי, ולי אישית קשה לראות בקשר כזה משהו אחר, אם הוא נמשך הרבה זמן ואין בו אווירה של "שלב ביניים" של שני אנשים שרוצים אבל מחכים קצת כדי להכיר אחד את השני, ורק אז לקחת את זה הלאה. אני לא מדברת על מקרה שאתה לא הטעם שלה בשום אופן והיא באמת לא תרצה אותך, אלא על מצב שזה רושם מסוים שאתה יוצר. אני לפחות יכולה להעיד על עצמי שידידים שרוצים, ואני לא "רוצה חזרה", זה כאלו שגרמו לי להבין שהם כמו חברה טובה בשבילי, כאלו שאין מספיק מסתורין בינינו ויש אווירה כזו, לא מעודדת משיכה אני מניחה... אבל לגביי המראה והחיצונית, אני לא חושבת שכאן טמונה הבעיה- לפחות לפי איך שאני רואה את זה, ואולי אני טועה. גם כמו שציינת, יכול להיות שאתה לא בוחר באנשים הנכונים

למעלה