מבולבלת

מבולבלת

עד לפני כמה שבועות הייתי מתכתבת עם בחור (התכתבות של שנתיים בערך),הוא דיי מצא חן בעיני והתחלתי לפתח רגש.כמו שאמרתי כבר זה היה עד לפני כמה שבועות וההתכתבות הפסיקה מסיבה לא מובנת..אני בת 19 וכבבר היו לי הרבה הצעות אבל השבוע חברה שלי הציעה לי לצאת (בתור שידוך) עם בן דוד שלה שלדעתה הוא 'כליל המעלות'.אני מרגישה די מבולבלת כי עדיין יש לי מעט רגש לבחור מההתכתבות ומצד שני אני לא רוצה לפספס את ההצעה הזו. מה אתן/ם הייתם עושים במצב שלי?יוצאים לשידוך?לא יוצאים?מספרים לשידוך את המקרה שקרה?לא מספרים?-ולא חסרות שאלות. תודה מראש ויום טוב

לא מסכים.

את אומרת שיש איזשהו רגש. חזק? חלש? אם זה רק החסרון שלו- ז``א שהיית רגילה כל בוקר באוטובוס לשלוח לו בוקר טוב ועכשיו באותו זמן את מרגישה ריק אז זאת לא בעיה, תיפגשי. אם את חולמת עליו ביום ובליל זה לא יהיה הוגן מצידך כלפי השידוך, ואני גם לא חושב שזה מומלץ עבורך, סתם יכניס אותך לבלבלות. אם את במצב האחרון- תגידי שאתם בודקים בדיוק הצעה אחרת, ככה תרויחי עוד שבועיים שלוש שבמהלכם תנסי לברר את הנושא עם עצמך.

חרדינה

New member
זה תלוי

אם סיימתם שזה אומר לצמיתות,ואין לך יותר קשר,ז``א שאת לא מעונינת אז את יכולה להפגש, הענין שאת אומרת שההתכתבות פסקה ``מסיבה לא מובנת`` אם הבנתי נכון את מעונינת ויתכן שתמשיכי אם תהיה תגובה מצידו ואז כמובן שזה לא הוגן. ופה את צריכה להחליט כי את יודעת לענות לעצמך מה קורה מבחינתך כלפי הבחור ה``מתכתב`` ,בהצלחה : )

חרדינה

New member
זה תלוי

אם סיימתם שזה אומר לצמיתות,ואין לך יותר קשר,ז``א שאת לא מעונינת אז את יכולה להפגש, הענין שאת אומרת שההתכתבות פסקה ``מסיבה לא מובנת`` אם הבנתי נכון את מעונינת ויתכן שתמשיכי אם תהיה תגובה מצידו ואז כמובן שזה לא הוגן. ופה את צריכה להחליט כי את יודעת לענות לעצמך מה קורה מבחינתך כלפי הבחור ה``מתכתב`` ,ודרך אגב אריאלה עידכנה הודעה בה מסופר על זוג נשוי (היום כבר לא בעקבות קשר שהיה לבחורה עם בחור במסרים)כדאי לך לעיין בו ,תסימי את הקשר/התכתבות בהחלטיות ורק כתהיי פנויה מכל הבחינות תפגשי ככה יהיה הכי טוב לכל הצדדים,(כמובן שאם את/ם מחליטים לא לסיים זו זכותך אבל אל תערבבי באמצע עוד בחור) בהצלחה : )

רק את יכולה לענות לעצמך!!!

את צריכה לחשוב טוב עם עצמך, ולשאול את עצמך הרבה שאלות עד שתגיעי למסקנה אם בכלל יש מצב שתחזרו להיות שוב ביחד מתישהו... ואם עדיין יש לך רגש אליו, אם את עדיין חושבת עליו, מתגעגעת אליו, והוא עוד חסר לך.... אל תעשי את זה לעצמך!! אל תכניסי את עצמך לתוך מערבולת!!! ברגע שתהיי בטוחה שאת איכשהו שכחת ממנו, את יכולה לצאת..... בהצלחה!! מחזיקה לך אצבעות! =)

חוצ ניק

New member
יש כאלה דברים?

התכתבת עם מישהו ופיתחת רגש דרך הודעות בלי לפגוש אותו, בלי לצאת איתו? את מכירה אותו אישית? ראית אותו? (ולא חסרות שאלות...) אם זה היה קשר של התכתבויות נטו, אין שום בעיה לצאת לשידוך, תחליפי מספר ותתחתני. אין שום בעיה. אם הקשר היה גם פגישות וקצת יותר מזה, חוק הניידות חל עלייך ולא יעזור לך לקנות מכשיר חדש. המספר יישאר אותו מספר והרגש הזה, אותו רגש. תיפגשי איתו. תתחתני איתו. אחלה בחור, לא?

קודם כל-תודה רבה לכל המגיבים!

לכל השואלים אם אנחנו מתכתבים-אז לא,סיימנו את ההתכתבות סופית.לא נפגשנו רשמית ולא יצאנו. אני חושבת (רק חושבת) שהקושי שלי הוא ההרגל וההקשרות שלי אליו,אני מקווה שזה יעבור בע"ה. יש למישהו עוד הצעות? תודה מראש.

אני ההיתי מציעה

דווקא ללצאת אבל רק אם כאלה שבאמת נראה לך מהברורים שהם רצינים ומתאימים לך! כי כשרואים שכיף עם אחרים אז מבינים שהקשר הקודם אינו כ'כ יחודי ושאפשר למצוא עוד כאלו ולפעמים אפילו יותר טובים...

Corall

New member
מה השאלה בכלל?

אם הוא היה מעוניין להתחתן איתך ו/או זה היה רלונטי. האמיני לי, שהוא היה מוצא את הדרך לכך. הבחור כנראה לא חושב על אופציה כזאת בכלל. ברור שאת צריכה להמשיך הלאה בחייך. (סיימתם את הקשר לא?) נסי לשכוח ולהסתכל עם הפנים קדימה. /tapuzforum/images/emo50.gif ולספר לא הייתי ממליצה. לא בשלב הזה, אם בכלל.

מזרחית, כן לצאת לשידוך

צריך להמשיך בחיים במיוחד שאתם לא מתכתבים כבר. ואל תספרי לשידוך על ההתכתבות זה לא פרט חשוב או מועיל ובטח לא בתחילת הקשר. תשאירי את העבר בעבר, ותמשיכי הלאה. בהצלחה!

קשר בהתכתבות???????????

קשר שבנוי רק על התכתבות כמה שנים ללא פגישה וללא היכרות, ואת עוד שואלת האם לצאת לשידוך??? מה קורה לך? את בטוחה שהגבר ההוא לא נשוי??? למה הוא מתחבא כבר כמה שנים??? יש כלל!!! קשר וירוטאלי ממושך, שמפתח רגשות (אפילו קצת) מצריך ביקור דחוף אצל פסיכיאטר מומחה!!! לשכוח מהשטויות ולנסות להתחיל להכנס לעולם האמיתי! יפה שעה אחת קודם! בהצלחה

שבוע טוב,

אינך יודע מהו קשר וירטואלי אם אתה סובר שלא יכולים לפתח רגשות. ביקור אצל הפסיכיאטר?לא נראה לי

אני כן

דווקא בגלל שאני סבור שניתן לפתח רגשות מהתכתבויות וירטואליות, הדגשתי את הביקור אצל הפסיכיאטר. קשר וירטואלי עם גבר (נשוי) ממושך, לא יביא הרי לשום מקום.... אז מה הרגשות, מה מקומם? מה תועלתם? אובססיה זו אחת הסיבות לביקור המומלץ הנ"ל.

אם איני טועה,

הבחורה בת 19. אוליי היא פחדה להיפגש איתו,עם היצור הוירטואלי עמו התכתבה? או שאוליי רק בגיל הזה היא חושבת להתחתן. בכל אופן,התכתבות של שנתיים עם בחור ש`הבין` אותה, `הקשיב` לה,והיה ממש `בראש שלה` לא תימס כשהיא תכיר את השידוך שיציעו לה.. או שכן,לך תדע.. בכל אופן,אם הבחור איתו התכתבה הוא בחור ישיבה,לא יזיק להם להיפגש,ואפילו יעיל..

Corall

New member
אפילו יעיל?

ילדה בת 17 היא היתה כשהכירה אותו. עברו שנתיים והם ``נפרדו``. מה הוביל אותך לחשוב שזה יעיל? סתם מעניין.

יעיל.

התכתבות של שנתיים לא תתנדף לה בקלות. עדיף שתיפגש עם אותו יצור,וכך לא תתחרט כל חייה..

Corall

New member
גם אם זאת היתה התכתבות בלבד?

הם לא ממש יצאו. ומשתמע שזה גם לא כ``כ מעשי. אז, לשבת ולחכות לו? ולדחות הצעות בגלל הספק הזה? מסופקני אם זה כדאי לה.

לא לשבת ולחכות לו,

אלא לצאת להיפגש איתו,באם הוא אכן בחור ישיבה. אחרת היא עלולה להתחרט על כך כל חייה

Corall

New member
מה יש לה להתחרט?

הוא נפנף אותה בעדינות, אך ביעילות. חבל לה לבזבז זמן בכלל על המחשבות עליו. תקראי מה שהיא כותבת.

למעלה