מבולבלת

Corall

New member
למה החלטת שהוא נשוי?

לא כל התכתבות וירטואלית מובילה לפגישה מציאותית בסופו של דבר. כך, שזה לא מחייב. ואתה קצת נסחף בקשר לפסיכאטר. לא כזה מהר.

Corall

New member
את הההפניה שלך לפסיכיאטר,

הבאת לה, לא בגלל השנתיים. כמו בגלל ההקשרות שלה לאדם וירטואלי. ולכן אמרתי שאתה נסחף. כי דברים כאלה קורים. ואדרבה, פרק הזמן של השנתיים, רק מחזק את זה, שזה נורמלי והגיוני שהיא תקשר לקשר הזה ולמה שהוא מגלם ונתן לה. אז, לאט לך. ``לא כזה מהר``!

הייתי מדייק אותך אחי

היא אמנם צריכה פסיכיאטר אבל לא על עצם ההתאהבות וההיקשרות כי כל הנקבות מתאהבות מהר אין מה לעשות (כמה שבהתחלה הן תשחקנה אותה קשוחות וקשות להשגה, אלא היא צריכה את זה על עצם ההתלבטות את להיפגש במסגרת השידוכים

אז ככה

אני אומר את זה בתור אחד עם נסיון עם בנות. יצאתי עם הרבה בנות בחיי וכולן רמזו לי שהן רוצות קשר מחייב, אהבה וזה... הן כתבו מכתבים, שלחו חברים לאמר את זה אבל אני לא הייתי בכוון של חברות אלא סתם בפנאן לצאת לדבר ולא יותר, כל פעם שהרגשתי שהבחורה מחכה להתחייבות חתכתי. עד שפגשתי את החברה שלי והתאהבתי בה (לא, זה לא היתה אהבה ממבט ראשון אלא רק אחרי שהכרתי אותה לעומק קלטתי שאני פשוט מאוהב בה) היא מצידה שחקה אותה קשוחה וקרה (היא היתה ``מתעצבנת`` אם הייתי קורא לה מותק חח) ואחרי זה שהקשר בינינו העמיק ונהיינו חברים היא הראתה לי יומן שלה שהיה כתוב שהיא חולה עלי ושאני חתיך ( ‎‏ (YAP!‎) ישר על ההתחלה, רק שהיא שיחקה אותה...... ולא רק אליי הן נקשרות אלא לכל בחור עם קצת חור הומור ומראה נחמד, כפי שאני שומע מחברים! כאלו הן הבנות...

נו נו...

אמור לי מי חבריך (או חברותיך) ואומר לך מי אתה. ... טוב, אל תיקח קשה, פשוט עלה לראש- לא יכלתי לעצור ת'אצבעות על המקלדת.

בחיי שאני מסכימה איתו!!

באמת זה לא לעניין להביא דוגמא אישית כי אתה דיברת ברמת הכלל ועל מה מבוסס הכלל שלך ?! על 10-20 בחורות מאותה האוכלוסיה הגיל והתרבות ?! באמת בחייך ?!

--המשך--

כל אלו ששאלו אם נפגשנו או לא (ולכל אלו שהפנו אותי לפסיכיאטר) אז ככה,יש לי ו'למתכתב' הרבה מכרים משותפים -ככה שהוא לא נשוי,וראינו אחד את השני פעם-שלא במתכוון לדעתי הוא בחור מקסים אבל הוא מראה חוסר רצון וזו זכותו (ייתכן שהוא לא מגלה רצון לקשר כי אני לא הראתי התלהבות כלפיו) אם הוא היה אומר לי שהוא רוצה ליזום עכשיו קשר יש הרבה סיכויים ש'הייתי הולכת על זה'-אבל לא נראה לי שיש סיכוי שהוא ירצה ולכן עליי להמשיך וכנראה שאלך על עניין השידוך.מה אומרים?

אנטואיציה

ניתקתי איתו את הקשר אבל אם אני אחכה ואחכה (לעניות דעתי) אני אשקע במחשבות עליו יותר ויותר..מה דעתך?אני באמת זקוקה לדעה שלכם!

אני אומרת...........

תתעלמי מכל אלו שמייעצים לך ללכת לייעוץ פסיכיאטרי- את בסדר גמור בתור התחלה! שנית, אל לך להיות בטוחה שהוא לא מעוניין בך... גם גברים יודעים ללכת סחור סחורולשחק אותה קשים להשגה, על בשרי למדתי את זה, וככה אגב פיספסתי בחור שמאד מאד מאד רציתי! ולבסוף, השורה התחתונה- בודאי שתצאי לשידוכים! שהבחור הזה לא יהיה בכלל שיקול עבורך! לאט לאט הוא יתנדף ממחשבתך ומהלך חייך! והכי חשוב- אל תספרי עליו למשודכים שלך. כפי שודאי שמת לב מהמגיבים שמעליי- גברים מוצאים אותנו הבנות פתטיות בהקשרים שכאלו... :) המון הצלחה מתוקה!! =]

טרילילי

קודם כל את מקסימה!!הרגעת אותי!באמת! אחרי שהבנתי שהקשר בנינו הולך להתנתק רמזתי לו בצורה מאוד ברורה שלא אכפת לי שנזיז את הקשר להילוך יותר גבוה אבל כנראה שזה לא הלך-והקשר נותק. לגלות לכםם סוד?התפללתי באותו שבוע שאם אני ו'המתכתב' לא מתאימים אז שהקשר ינותק ושה' יביא לי את האחד שלי וזה קרה באותו שבוע!!-זה אחד הדברים שמנחם אותי.

Corall

New member
אויש.

חמודה. אני מקווה בשבילך, שזאת לא צורת ה``עבודה`` שלך בכל מהלך חייך. (איזוהי עבודה שבלב?) כי, אנחנו בתקופה של הסתר-פנים. ומה אם זה לא היה מתנתק? היית אומרת, `הנה! משמיים! זה הזיווג שלי! באש ובמים``??? הדברים לא עובדים כך. אנחנו לא בדרגה של אליעזר עבד אברהם לעשות לעצמנו סימנים מסימנים שונים. בהצלחה לך. איך שלא יהיה.

יכול להיות שהצדק איתך

אבל יש לי אמונה (ולו קטנה) בזה -כי זה דבר שקרה באותו שבוע שהתפללתי אחרי שנתיים..כמובן שהכל נלקח בפרופורציה הנכונה,וכי יש לי עוד בררה?

למעלה