מבולבלת

• פותח הנושא mld
  • פורסם בתאריך

mld

New member
מבולבלת

חשבתי שאני אוהבת אותו כדי לא לאהוב אותה. אבל גיליתי שאני אוהבת אותו, בשלי שום קשר אליה. והיא כנראה סתם איזו פנטזיה שלא תתגשם. וכשחושבים על זה, גם הוא כזה. אז מה נשאר לי? כלום. איך הצלחתי לפתח רגשות כאלו אל שני אנשים, ועוד משני המינים. >< מתוסבכת אני. אבל איך אני יכולה להניח לה, היא זאת שגרמה לי להבין שאני נמשכת לנשים. ואיך אני יכולה להינח לו? הוא הבן היחיד שאי פעם באמת אהבתי. חח.. ממש טלנובלה זולה החיים שלי, הא?

sutul

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

Blackice

New member
../images/Emo201.gif

קשים החיים והבחירות במבוך של נפתולי הלב. אבל תסתכלי על הצד החיובי: הלב שלך חי, ופועם, ואוהב אנשים. אם הוא עשה את זה פעם אחת (פעמיים), הוא עוד יעשה את זה בעתיד. גם אני אחרי האהבה הראשונה שלי (שזרקה אותי אחרי שבוע) הרגשתי ממש רע.. ופחדתי שאיבדתי את הדבר היחיד. אבל מאז הלב שלי כל פעם הפתיע אותי מחדש ביכולת שלו להתאהב.. אני לא חושב שאנחנו אי פעם באמת מניחים לאנשים שפעם ממש אהבנו.. הם נשארים תמיד איתנו, תורמים משהו להוויה שלנו. אבל כן אפשר להתגבר, לעבור הלאה, ולהתאהב מחדש. אני חושב שזה אחד החלקים הכי יפים בחיים- שיש להם כמות יופי בלתי מוגבלת
ארז

mld

New member
:)

תודה. אתה צודק. פשוט.. אני אוהבת את שניהם באופן כלכל חזק, וכלכך שונה. וגם מעל לשנה. כל פעם אני חושבת שהתגברתי, ונכנסת לקשר. ואחרי חודש חודשיים חותכת את הקשר. ונמאס לי. וגם לא בא לי להתגבר עליהם, בא לי להיות איתם, עם אחד מהם. ואני נשמעת ממש ילדותית ואנוכית עכשיו, תתמודדו. :p

היי :)

אני אישית לא חושב ולא מאמין שאת מתוסבת. להיפך, את חיה באופן בועט וישיר את הסקרנות וחוסר הידיעה של גיל ההתבגרות. (נראה לי לפחות שאת בסביבות הגיל הזה, אבל אם אני טועה אז חבל... חחח ). בקיצור, מה שיש לי להגיד לך זה שאל תשבי ותרחמי על עצמך. את רוצה שמשהו ייקרה, עם אחד מהם, או אפילו עם שניהם- תיזמי! שום גורם שמיימי לא יביא לך אותם ויגרום לזה שתהיו ביחד. יהיה טוב, אם תעשי שיהיה טוב :). בהצלחה מתוקה.

למעלה