מבולבלת

m a y S

New member
מבולבלת../images/Emo12.gif

אתמול הייתי לשפחה בפעם הראשונה שלי. הייתי מספרת על תוכן הסשן אבל זו לא הנקודה. אתמול גיליתי שזה מתאים לי. אני יודעת. התחברתי לכל עניין ההשפלות, הקשירות, המכות בטוסיק ולעוד הרבה דברים. כשהיינו בחדר.....הרגשתי כאילו מצאתי מכרה של זהב. סוף סוף מישהו מבין אותי, מבין מה הגוף שלי והנפש שלי צריכים ויותר מזה. הפתיחות(הפיזית והמנטלית) שקיימת בסיישנים כאלו...מה עוד אפשר לבקש??? אבל.... ברגע שיצאנו והיה לי זמן לחשוב אז חשבתי: "רגע, זה מחזיר אותך אחורה..." כאילו חוויתי סוג של כאב, שהצטבר לי בחיים בעקבות חוויות שליליות שהדחקתי, ועכשיו אני מוציאה אותו דרך הבדסמ ואז אני אומרת לעצמי שאולי בעצם אני לא צריכה את זה עכשיו כי הרי אני שלמה עם עצמי ולא חסר לי כלום ואני בעצם שמחה ומאושרת והבדסמ עושה אותי עצובה והעצב הזה עושה אותי שמחה. נכון שהיה לי מעבר לטוב ונכון שבכיתי מאושר מהול בכאב בזמן הסיישן אבל אני מאוד מתוסבכת כרגע כמו שלא ניתן להסתיר.......מאוד מבולבלת. וגם את האדון שלי אני מבלבלת ולא טוב לי עם זה שאני מזיינת לו ת'שכל אבל אני לא יודעת מה להחליט: אם להמשיך עם זה או לא. במהלך היום החלטתי לא להמשיך אבל אז דיברתי עם האדון שלי ונזכרתי כמה טובה ההשפלה והדאגה שהאדון מעניק. לא יודעת. אני אוהבת את זה אבל זה מבלבל אותי מידי... מתנצלת מראש אם לא יצאתי ברורה. אני בקושי מבינה את עצמי

Z o d i a c

New member
היי מותק, ../images/Emo142.gif

האמת שאין לי מה להגיד. מעצם השימוש במשפט "חויות שליליות שהדחקתי" אני לא יודע מה לומר. אני כן חושב שאם מצאת מקום שנוח לך בו, שאת חופשיה ומשוחררת, לכי איתו, תזרמי. מה שכן חשוב הוא לעדכן את המאסטר שלך באותן חויות, לכי תדעי אילו תיבות פנדורה עלולות להפתח וחשוב שהוא יהיה מודע להן.

m a y S

New member
הוא יודע הכל.

גם לא נעים לי לשגע אותו עם כל ההתלבטויות האלו אפילו שאני מרגישה הכי נוח שאפשר להרגיש איתו. טוב, אני מניחה שזה חלק מהעניין, לעבור איזשהו תהליך. זה די טבעי שאהיה מבולבלת אך נורא קשה לי להחליט. רק אני אדע את התשובה.....תודה על התמיכה זודיאק

מה שזוד אמר ועוד טיפה ../images/Emo182.gif

תראי, זה רק טבעי שתחווי בלבול. זהז היה הרבה יותר מוזר לי אילו לא היית מבולבלת. ראשית, הרשי לי לברך אותך עם הצטרפותך לעולם המופלא של הבדסמ. זה עולם נהדר. כל אחד משחק עם הפנטזיות שלו, מגשים חלק, ממשיך לפנטז על חלק אחר, חיים משוגעים. מהניסיון שלי, אנשים הפתוחים לבדסמ ומכירים את אורח החיים הזה, עוברים כל מיני תהליכים. המחשבות שלך הן טבעיות (אני נשמעת כמו תקליט שבור) ונורמליות. לכל אחד מאיתנו "חבילה" רגשית (גם לווניליים) ויכול להיות שההנאה מבדסמ נעוצה בחווית עבר. הקשר בין חוויות עבר לנטיות מיניות כמו בדסמ לא הוכח למרות שנערכו לא מעט מחקרים ונכתבו לא מעט עבודות בנושא. הנושא נלמד ונחקר, אבל איש איש והראציונל שלו מדוע להיכנס לעולם הזה. עצתי לך - לכי עם התחושות שלך. מצאת מאסטר המבין אותך ואת צרכייך, דברי איתו. תקשורת היא חלק מאד (אולי הכי)* חשוב בקשר בדסמי כמו גם בקשר ונילי. קיימי שיחה עם המאסטר שלך, ספרי לו על הבלבול שלך, ספרי לו (אל תחששי) על התחושה שלך שאת "מזיינת לו את השכל" עם הצרות שלך, ולהפתעתך תגלי שהוא מבין את התהליך שלך, שההתלבטויות שלך לא באמת מזיינות לו את השכל, ולאט לאט תלמדי מה כן להביא לפני המאסטר שלך ועם מה להתמודד לבדך. בשלב כה מוקדם, המאסטר שלך יבין שאת עוד מגששת אחר תחילת הדרך שלך. אל תהססי לשאול שאלות, כולנו כאן בשבילך, יום אחד גם את תלמדי אחרים מנסיונך, סבלנות ואל תהיי קשה מדי עם עצמך. רק עוד דבר אחד קטן. אל תפסלי על הסף טיפול. אם יש חוויות עבר שעדיין כואבות לך, טפלי בהן, ויחד עם זה, אל תמנעי מעצמך את ההנאה המינית שלך. אם בשלב מסוים תרגישי שאינך זקוקה יותר ליחסי בדסמ, תמיד תוכלי להפסיק. בינתיים, קחי את הטוב שהעולם המופלא הזה מציע לך. בהצלחה ילדה.

אייבורי

New member
../images/Emo24.gif

קחי את זה לאט. ומסכים עם פומלית, אפשר לשלב גם טיפול. חוצמזה אנחנו פה תמיד בשבילך

p a p o n

New member
מקורי../images/Emo39.gif

יכול להיות שזו דרך מקורית עבורך להתמודד עם משהו שהיה רק שהפעם הצורה מהנה שיש לך את זכות הבחירה עלייה, אם לקיים או לא.

למעלה