מבולבלת (שוב)

missing

New member
לא!!!

אני עכשיו בן 13 הניסיונות היו: השניים הראשונים בגיל 12... האחרון לפני חצי שנה...

שעמומון

New member
וואו!

אתה לא יודע כמה אני מקנא בך עכשיו
אני פשוט לא מכיר פיזית עוד אנשים כמוני...

מעיין..

את סתם חושבת יותר מדי, למה שלא פשוט תנסי? את יכולה לעצור מתי שלא נוח לך, את יכולה לחשוב לעומק, ואת יכולה לא להחליט אף פעם!!! זה לא עניין של החלטה בכלל בעצם, אבל את יכולה פשוט לעשות מה שנוח לך מתי שנוח לך, בלי לתייג את זה לקטגוריות שונות. ובעצם, במשפט 1 מסכם- "להתאהב בנפש, לא במין" חוץ מזה, אם את מחפשת מישהי להתנסות איתה, אני כאן תמיד! סתם סתם סתם. ובכל זאת...

missing

New member
מסכים איתך לגמרי...

כמו שאמרת, רק את יכולה לענות על השאלות האלה, אף אחד גם לא הבנאדם החכם ביותר יכול לקבוע לך את הזהות המינית שלך, (דרך אגב אני לא סובל את הביטוי "נטיות" הוא מסמל נטיה, משהו עקום, לדעתי זה לא נטיה אלא זהות מינית. ראה שם הפורום). על תחשבי על זה כמשהו לא נורמלי וחריג, (אפילו שאם את מי שאני חושב שאת זה יהיה לך קצת קשה)... בסופו של דבר אנחנו יכולים לעזור לך למצוא את התשובה אבל בשום פנים ואופן לא לענות לך על השאלה, עצה אישית ממני, כל מי שחושב שהוא מכיר אותך טוב מספיק כדי להגיד לך מי את, כנראה לא מכיר אותך בכלל...

תודה גם לך...

אני חושבת שאני קצת יותר בטוחה עכשיו לגבי הזהות שלי. בכל אופן, בדוק את המסרים שלך

למעלה