מבולבלת (שוב)

מבולבלת (שוב)

היי כולם. טוב, אני פשוט אתחיל בסיפור - בסוף כיתה י´ הכרתי מישהי לשבועיים, במסגרת מחנה שהייתי בו. ממש התאהבתי בה... הייתי בוהה בה במשך שעות, עד שנגמר המחנה וחזרתי הביתה. כשחזרתי, לא הייתי בטוחה מה לחשוב. עד אז לא חשבתי על בחורות בצורה כזאת. הייתי מבולבלת קשות למשך הרבה זמן, עד שבסופו של דבר החלטתי לתת לזמן לעשות את שלו. אפילו סיפרתי לכמה אנשים שאני חושבת שאולי אני דו מינית. התגובות היו חמות, ובכל זאת היה לי קשה עם זה. וככה, כל כמה חודשים הנושא היה עולה אצלי מחדש. כל פעם מחדש הייתי מרגישה מבולבלת, וכל פעם אמרתי שהזמן יעשה את שלו ובסוף תהייה לי תשובה. ועכשיו... זה קורה שוב. אני כבר בת 18, לא שזה אומר משהו. אבל הפעם אני רוצה תשובות. הייתי בקשר רומנטי עם 2 בחורים. הם החזיקו מעמד בממוצע 5 ימים. לא נהניתי להתנשק איתם, לא נהניתי כשהם נגעו בי. לא הצלחתי ליצור איתם שום קשר. אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שאני לא נמשכתי אליהם ספציפית, או אל בחורים באופן כללי. בעיקרון, אני כן מפנטזת על יחסי מין עם גבר. חשבתי שאולי כדי לבדוק את העניין, אני אבדוק אם המחשבה על אישה איתי במיטה עושה לי משהו בכלל... זה היה לי מוזר לחשוב על זה... ושוב אני לא יודעת את הסיבה - זה כי נשים פשוט לא מושכות אותי, או כי הנורמות החברתיות שטפו לי את המוח? אני מתארת לעצמי שאף אחד לא יכול לענות על זה חוץ ממני... ובכל זאת... חייבת לשאול את זה ב"קול רם". ונמאס לי כבר שהשאלות האלה מתרוצצות לי בראש 3 שנים.

שעמומון

New member
מממ...

לדעתי, זה עניין של הנורמות החברתיות ששטפו לך את המוח...
כי הרי אם היית עם 2 בחורים, ולא נהנית לא ממגע ולא מנשיקה, זה אומר משהו. תנסי שוב עם עוד מישהו. אם שוב לא תהני - כנראה שאת לא נמשכת לגברים. אבל עם נשים לא התנסית...זה הקטע. אפילו אם אמרת שנשים לא מושכות אותך, אבל תהית אם זה קשור לשטיפת המוח של החברה הסטרייטית... תנסי ליצור קשר עם מישהי ולהכנס למצבים אינטימיים, ולראות אם את נהנית או לא... יכול להיות שאצלך כל העניין של גילוי הזהות המינית התחיל יחסית מאוחר, בגיל 16 במחנה שהיית בו (לצורך השוואה, אצלי זה כבר כמה שנים טובות ואני רק בן 15)...אבל כמו שאומרים, IT´S BETTER LATE THAN NEVER (אם זה המשפט בכלל)... בכל מקרה, נסיון קובע (לפחות לאלה שמתוסבכים ולא קבעו את עצמם סופית, כמוני). תאהבי - מעולה. לא תאהבי - תמשיכי לחקור. לילה טוב וגאה!

אז זהו..

הייתי במצבים עם בחורות, סמי-מיניים. למשל, מישהי שאפשר להגיד שנמשכתי אליה (ועדיין), כשהיינו מתנשקות על הפה (בלי לשון
) הייתי מרגישה משהו. האמת, שזה נכון לכמעט כל הבחורות שאני מכירה ושאני נמצאת איתם הרבה זמן. אולי זה באמת אומר שאני נמשכת לבנות. אולי דו מינית? אתה חושב שזה יהיה רעיון טוב ממש לנסות? כלומר, אני מכירה כמה בנות לסביות, חשבתי אולי לבקש לבוא איתן לאיזה מפגש או מסיבה, ואם תהייה שם מישהי שתמצא חן בעיניי, לראות אם אני יכולה להתקדם עם זה (אלא אם אני אבהל באמצע ואברח הביתה...).

שעמומון

New member
תנסי...

אני ממליץ לך לנסות. אם את לא בטוחה בזהות שלך, רק נסיון יעזור. אם יצא שאת נהנית מזה עם בנות, והרי לא נהנית עם 2 בנים, אולי זה אומר שאת לסבית... אבל כל הקטע הוא לנסות. לראות לאן את נמשכת. אני אומנם עוד לא ניסיתי (סה"כ בן 15
), אבל אני בטוח ב-100% שאני הומו.

תשובה

1. אולי לא היית מאוהבת בבנים הללו. אי-פעם התאהבת במישהו? 2. מה את חשה רגשית כלפי בנות? אם המשיכה היחידה שלך לבנים היא דרך פנטזיה על מין, וותרי על המחשבה שאת הטרו או בי (בדיוק העניין הזה [רק בגרסה שלי] הוא זה שהחזיק אותי כל-כך הרבה זמן באותה נקודה של התלבטות - פנטזיה). ישתבח שמה של איין ראנד?
אני אני ולא אחר

אתה גם כאן?

עכשיו הבנתי את ההקשר שעשית בין יציאה מארון המטאטאים לבין יציאה מהארון....
אגב, אני חושבת שאתה צודק, זה ממש אותו דבר. 1. ממש לא הייתי מאוהבת בבחורים ההם... ולא, אני לא חושבת שאי פעם הייתי מאוהבת. 2. לא הבנתי את השאלה. מה זאת אומרת מה אני מרגישה רגשית כלפי בנות? אם אני יכולה להתקרב אליהן? הרבה יותר קל לי להתקרב לבנות מאשר לבנים, אבל חשבתי שזה מטבע הדברים... באמת המשיכה היחידה שלי לבנים היא רק במחשבות, משום מה בנים שאני מכירה במציאות אף פעם לא מושכים אותי. אבל זה יותר מפחיד להיות לסבית... מה, ככה אני אוותר על בנים? כשאני חושבת על בנות, זה משהו אחר לגמרי. הרבה יותר רגשי, ופשוט שונה לחלוטין. ברור לי שאני אהנה יותר להתנשק עם בחורה מאשר עם בחור... נשים הן הרבה יותר רכות ונעימות
מצד שני... אני גם אוהבת בנים מחוספסים כאלה... לא יודעת. לפחות אני יודעת שאני כן נמשכת לבנות, זאת איזשהי תשובה, אפילו אם היא חלקית.

עכשיו את יודעת עלי משהו חדש ../images/Emo13.gif

1. השאלה היא האם את מרגישה משיכה כלשהי לבנות - מינית או רגשית? (האם יש מישהי שאת רוצה להתנפל עליה ו... או לחילופין חושבת יותר על סיטואציות של חיי יום יום עם רגש וכו´ ?) 2. את נמשכת מינית לבנים? כלומר - מעבר לפנטזיות? (מושכים אותך פיזית? יש משהו מושך בבנים, לדעתך
, פרט לעניין האקט המיני?) 3. אל תוותרי על בנים! לא כדאי לך!
מצד שני, אני לא בדיוק אובייקטיבי
.. 4. אני מבין את עניין הפחד, אבל זה דבר שבד"כ עובר עם הזמן... 5. באיזו צורה את אוהבת את הטיפוס הזה של בנים שהזכרת?

אתה תמיד כותב בנקודות?

אוקיי, אז ככה: 1. בהחלט כן יש מישהי שהייתי רוצה להתנפל עליה
2. לא יודעת. אולי בעניין יום יומי - אני מדמיינת את עצמי רואה טלוויזיה עם החבר, ודברים כאלה. אבל קשה לי לדמיין את עצמי מנהלת ממש קשר עם בן, עם המון רגש ושיחות נפש... 3.
איך אפשר לוותר על יהודה לוי??? 5. אמממ... צורה מינית. או בצורה כזאת שהם מצילים אותי מעצמי... אבל זה כבר לפורום פסיכולוגיה
אני מוסיפה: 6. זה נורא מוזר לענות על כאלה שאלות!

תשובה

1. אני כותב בסעיפים כשיש בזה צורך - סעיפים מאוד מקלים בהתכתבויות כאלה, בייחוד כשיש ריבוי נושאים או ריבוי שאלות. 2. אני יודע שמוזר לענות על שאלות כאלה, אך יש להן מטרה מסוימת. 3. לדעתי קחי את הזמן ותהני. לכי לפי הרצונות שלך בעניין הזה, ובטווח של כמה חודשים המצב אמור להתבהר.

איזה פדיחות וואווווהוו...

בדרך כלל אני מלשן, אבל הפעם בשבילכם. מעיינוש איך את יכולה לוותר

על דבר חמוד כמוני?? נב: יש לי אס!..

עליכם.. לא נורא!. מעייני ואתה ולא אחר: אני לא יכול לעזור לצערי..

ואני כלום?!

לא אכפת לך ממני? אני שום דבר בשבילך? לא משהו כמו "אני שמח שאתה לא וויתרת על דבר חמוד כמוני"? כלום? חוץ מזה - אס? ובמה תרצה לעזור לנו? (אני לא אשאל מה הביא אותך לפורום הזה.. אני בטוח שאתה תספר לנו מתישהו - קח ת´זמן
) )

על דבר חמוד כמוני!? נב: יש לי אס!!.

עליכם.. מעייני ואתה ולא אחר: מצטער שאני לא יכול לעזור לכם.בהצלחה

missing

New member
רק דבר אחד קטן...

זה שאתה בן חמש עשרה לא אומר כלום לגבי מידת הניסיון שלך... ("אני אמנם עוד לא ניסית אני בסך הכל בן 15) אני לדוגמא בן 13 וכבר ניסיתי 3 פעמים (פעמיים עם אותו בנאדם ופעם אחת עם מישהו אחר...)

למעלה