מבוי סתום

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא שכחתי את זה

פשוט קיצרתי בקטע הזה של ההסכם ממון. אין ספק שזו הייתה אבן נגף גדולה בקשר. אבל אני לא חושב שהיא הראשונה. הבעיות התחילו עוד כשהוא חיזר אחריה והיא בכלל לא רצתה, וגם כמו שכתבתי, בהמשך, כשנעתרה לו מסיבות שונות ומשונות.

קארניו

New member
צר לי , אבל הבחורה משחקת אותה תמימה

ולאט לאט מתבררים הפרטים עליה והחלקים מתחברים לפאזל .
היא לא רצתה אותו בהתחלה בגלל פער הגילאים ביניהם ,אבל החשבון הקר והמחושב
על מצבו הכלכלי ומעמדו כרופא גבר על כל החסרונות . רק שהיא לא תארה לעצמה שהדוקטור
המחזר הנלהב רחוק מלהיות אהבל כשהכניס לה הסכם ממון כתנאי למגורים משותפים.

וזאת הסיבה האמיתית שמציקה לה ובגינה היא באה לפורום.

agag801

New member
יש טעות קטנה

אני ידעתי והיה לי ברור שאני אחתום על הסכם ממון לרגע לא חשבתי לקבל משהו שלא שייך לי. מה שכתבתי בסך כל שההסכם הרגיש לי טיפונת לא פיירי כלפי ולכן לא רציתי לחתום עליו. לא משנה שלאחר מספר ימים החלטתי שלא שווה לי לקלקל את היחסים ולקבל את ההצעה כפי שהיא. לכן להגיד שחשבתי שלא יהיה פה הסכם ממון או שהדוקטור אהבל זה ממש לא לעניין.

קארניו

New member
שורה תחתונה וחשובה היא

שבסופו של דבר לא חתמת על ההסכם למרות הפגנת בירבורי החרטה ושגם הם לא עזרו
לך לשנות את גישתו כלפייך וזה רק מחזק את חוסר האמון שלו בך.
וכן, אני עדיין חושבת שהיו לך לגביו אינטרסים מובהקים ,הערכת אותו בצורה שגוייה וזלזלת
באינטיליגנציה שלו ולכן ,חביבתי, גם אכלת אותה כי הדברים מתנהלים אחרת ממה שתכננת.

ערסlight

New member
שום מבוי סתום.

לדעתי אין לך אופציות.
הבאת תינוקת. כנראה זה מה שבחרת.
והוא? או שיבוא או שלא. [עניין שלו] ואת? אין לך קלפים בשביל להעיף אולטימטומים.

agag801

New member
למה אין לי אופציות

ומה לדעתך אני אמורה לעשות במצב כזה?
להמשיך הלאה או לחכות שהוא יחליט אחרת
מעניין אותי לשמוע...

ערסlight

New member
זהו בדיוק

שאין לך אופציות.
את רק יכולה לוותר עליו קודם. וגם זה מותיר אותך רק היכן שאת ממילא.

תמבר

New member
לדעתי יש שתי אופציות

או שהוא בוחן אותך ושוב את נכשלת.

הבחור אמר אורך רוח... לאן את ממהרת? מה כל כך דחוף במגורים משותפים פרק ב'? תחיי, תהני, הוא בא פעמיים בשבוע - מעולה. הגיע הזמן להכיר בזה שאת קצת אמא חד הורית ולא "בדרך" לזוגיות משפחתית למרות כל התקוות.

או שהוא מורח אותך - ואחרי כמה חודשים, הגיע הזמן להמשיך הלאה. אחרי שתפרדי ותתחילי לצאת עם מישהו, לדעתי תגלי איזו אופציה היא הנכונה.

בכל אופן, אני לא הייתי מחכה יותר. למה יש לחכות? שיבוא לו לגור איתי?

אגאג יקרה, מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין.

ז'א הוא כבר עבר פרידה אחת, הוא גרוש, והוא יודע במה זה כרוך לכן לא הסכים לעשות אתך הסכם ממון.

לדעתי לא היה צריך הסכם ממון, ביחוד שאת באה עם החבילה שלך , גרושה עם ילד, היית צריכה לדרוש ממנו רק התחייבות לגבי הילדה המשותפת שלכם. אבל את כנראה רצית שיבטיח את עתידך. לאור נסיונו הוא החליט לוותר על הכל וכך אולי להביא אותך למצב שתתפשרי על הרבה פחות.

לו אני במקומו הייתי נוהגת בדיוק כמוהו.

יש משפט שאומר שמי שמתחתן פעם ראשונה הוא חסר נסיון ומי שמתחתן פעם שניה הוא טיפש ומי שמתחתן פעם שלישית הוא אידיוט. אז החבר שלך לא רוצה להיות טיפש.

looking 4the

New member
השאלה היא

האם את באמת שוקלת ברצינות להפרד ממנו ולמצוא פרטנר אחר לחיים ?
האם את חזקה מספיק להחליט החלטה ולעמוד בה ?
את יודעת עמוק בליבך את התשובות לשאלות.

אולטימטום לא מומלץ..זה פשוט לא עובד מניסיון.
הסבלנות כנראה מאד מוגבלת כאשר התחושה שלך היא בדידות ותיסכול.

תובנות ? ...
זה קשה.
שימי את החסרונות מול היתרונות של הקשר הזה...אם יותר רע מטוב אז פשוט קחי את עצמך משם ולכי....למקום טוב יותר.

בהצלחה.

שונאת את זה

כשבאים וטורפים את כל הקלפים ומקשים עלי בלקבוע מי פה המניאק.
עוד יותר מעצבן כשאין מניאק טהור, אלא ערבוביה של צרכים אנושיים, חרדות, חלומות, מניפולציות, מתובלים בחיים קצת בסרט.

עושה רושם שלא היה לך/אין לך פשוט מספיק כוח, עורמה, תושיה, קסם אישי ו... אורך רוח
'להביא את המכה' בסדר גודל מדובר. השמעת צלילים מחשידים של אינטרס מול מועמד שלא ממש נולד אתמול, ושבשכלול הגורמים, גם אם את כוסית על שמדברת ישירות למוח הקטן שלו, באופן רציונלי לגמרי מעדיף לנצל אותך מאשר שאת תנצלי אותו
.
ולכן, על ילדתו הוא לקח אחריות, אבל עד כאן. לחיות איתך באותו בית זה הרי להפוך לידוע בציבור שלך, קרי לתת לך לגיטימציה לחלוב ממנו כספים שהוא לא מעוניין לנדב לך, לכן זה כבר לא יקרה. לא בגלגול הזה בכל אופן. כך שכדאי שתעדכני אצלך ברשומות את דירוג האשראי הנוכחי שלך - יזיזה עד להודעה חדשה ומטופלת בילדה שלו <גנים משובחים גם זה משהו>.
ומאחר שאת מתקשה להכריז על תבוסה בנסיון הכיבוש הזה, ואולי מעוד כמה סיבות, יש לי הרגשה שאת לגמרי תמשיכי 'להמתין באורך רוח'. ובזמן הזה הוא לגמרי מסודר - הוא גם רווק שלא מחויב לשום דבר וגם ב'זוגיות' כשנוח. מה שנקרא על הסוס

agag801

New member
מפלצת

אני מאד מבינה את מה שאת כותבת אבל האמת שלך מאד רחוקה ממה שבאמת קורה אצלנו.
הבחור אוהב אותי מאד הדבר היחיד שאנחנו סובלים ממנו זאת בעיית אמון קטנה שאני רוצה להאמין שניתנת לגישור.
אני האחרונה שארצה גבר בגלל מעמדו או מצבו הכלכלי. היתה לי את אותה ההזדמנות איתו לפני שנתיים והחלטתי להפריד ממנו ולעשות הפלה. כך שמה שאת מתארת פה ממש לא המציאות שלנו.
המעידות שלי איתו נובעות מהצורך לחיות בזוג משהו שאני משתוקקת לו המון זמן

קצת הלכתי לאיבוד

עם המציאות שלך. הזדמנות? הפלה? לא אמרת שיש ילדה והוא עשה פניית פרסה חדה ברגע שצייצת על חוסר פריות של ההסכם ממון?
מאחר שאת לא מספרת סיפור כרונולוגי אלא גזירי פרטים, וגם הם באופן מוטה וטלגרפי. 'האמת' היחידה שיכולה להיות לי בהקשר לחיים שלך, אישה שלא מכירה אותך ולא פגשה בך בחיים, היא אותה 'אמת' שמשתמעת מהסיפור החלקי והפתלתל שאת מספרת. ומילא אם היית מספרת את זה לנו, הכי מטריד שזה מה שאת מספרת לעצמך על עצמך. ומאמינה בלב מלא שככה זה. ומאחר שאת לא ישרה ומתפתלת לא רק איתו, אלא בעיקר עם עצמך, ולא נותנת לעובדות החיים לבלבל אותך <ויש כאן וואחד עובדה מוצקה, שאת קוראת לה 'בעית אימון קטנה'
והיא שגם אחרי שנולדה לכם בת משותפת הוא לא מוכן לחיות איתך באותו משק בית, גם לא בשכירות, כאמור כדי לא ליצור עילה לסעיף שיתוף> - כפי שאמרתי, את תמשיכי לחיות בסטנד ביי ממוסמס, בתקווה ש'בעית אימון קטנה' תיעלם מעצמה כמו קסם, מכוח מחשבה בלבד, והוא בינתיים יהנה מהסטטוס המשודרג 'תגידי תודה שאני עדיין בכלל נוגע בך'
.

מריוס זכריה

Member
מנהל
את יצור חלקלק באופן נדיר

אחרי שכל פעם את מטפטפת עוד פרט, עכשיו פתאום יש את סיפור ההפלה לפני שנתיים.

מותק, את ברמת אמינות 0. לצערי, חבל שאין מתחת לאפס, כי אם היה, את היית שם. (אמינות 0 אכן = בעיית אמינות קטנה. קטנה מדי.)

agag801

New member
מצחיק אותי

כמה שאתם קיצוניים כאן. מה ציפיתם שאני אעלה על הכתב את כל המערכת שלנו הייתי צריכה קלסר שלם. מה שעשיתי כאן זה העלתי את הנקודות הקונקרטיות במערכת שלנו. ולזה רציתי לקבל מענה. אני מקבלת את כל מה שנאמר פה. ותמיד אומרת שיש לי חלק נכבד בזה שהמערכת שלנו קצת מקרטעת. להגיד עלי אמינות 0 רחוק שנות אור ממני אני בחורה אמינה וישרה ואתם צריכים להבין שההחלטה לחיות ביחד דווקא איתו היתה בראש ובראשונה כי ישנה אהבה. אני לא מזוכיסטית שהייתי מוכנה בשביל רכוש לישון עם גבר שאני לא אוהבת. גם האמת שלא חסר לי כלום

קארניו

New member
מצחיק אותי שאת ממשיכה לשחק אותה תמימה

כבר כתבתי לך אתמול שלאור התגובות שלך לא החלטתי אם את נאיבית, שחקנית או
סתם טפשה . הנטייה שלי היא כמובן להגדרת שחקנית גרועה

agag801

New member
מאכזב אותי

לדעת שככה אנשים רואים אותי...
לא חשבתי שכל ההיסטוריה רלוונטית וכנראה שטעיתי
מה שאני מרגישה פה בפורום שלאנשים בימינו אין מקום לטעויות משמע טעית שלמי על זה כל ימייך...
):

מריוס זכריה

Member
מנהל
ההיסטוריה תמיד רלוונטית

בעיקר כשמדובר ביחסים.
אבל פה לא "תשלמי כל חייך". למעשה לא תשלמי כלום. שאלת שאלה אנונימית ושיקפו לך דברים שיש להם ערך עצום, וכל זה מהר ובחינם.

לא אהבת את השיקוף? את יכולה לשבור את המראה. אף אחד פה לא באמת מכיר אותך, אז מה הבעיה?

רצית לצאת צודקת, וטרחת לצבוע את התמונה בצבעים כאלה. מצטער שלא הצליח לך.

קארניו

New member
מתגובה לתגובה אני מבינה למה הוא בחר

להתרחק ממך ומהמניפולציות שלך .
הצעתי, לכי לבכות בפורום אחר ואולי שם יוותרו לך על הקלסר ויתמכו בך .

למעלה