מבוי סתום

agag801

New member
היי מריוס

מרגישה בדיוק את הצורך לעשות מה שאתה אומר. רק שקצת קשה לי לוותר כל כך מהר על זוגיות
לא נתתי הקדמה על עצמי מדובר בפרק ב׳ בחיי יש לי ילד מנישואים ראשונים.
ואני מרגישה שפרק ב׳ זה משהו שלא ניתן להצליח בו בגלל המורכבות שלו.
לגבי עצמאות אני בטוחה מאד בעצמי שאצליח גם בלעדיו רק הכישלון שוב הורג אותי ומפיל אותי לימים לא טובים.
חשבתי אולי לעשות איזשהו צעד שיגרום לי להבין בוודאות שהוא לא בשבילי ואני לא מצליחה לחשוב על משהו שייתן לי את התשובה הסופית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
פרק ב' זה בהחלט סיפור שונה

מאחר וסיפרת מעט, ואחר כך סיפרת עוד קצת, ברור שלא רואים את כל התמונה. וברור שהתמונה היא די מורכבת.

מה שבטוח, טיפול הוא בהחלט רעיון טוב, לאור החוויה הקשה שלך - כישלון, חוסר אונים וכולי. עד שלא יהיה סדר בראש שלך, יהיה קשה לעשות סדר ביחסים.

Aski7

New member
אתה לא חושב

שיכולה להיות האופציה שהיו דיבורים לגור ביחד והיא נכנסה להריון והחליטה ששומרת את הילד וזהו.
במצב הזה הוא מרגיש שכופים עליו להתמסד.. לא הגיוני שלא ייפול למניפולציות האלה? (אם אתה אוהב אותי ויש לנו ילדה, קרי הפלה לא בא בחשבון, אז איך אתה לא רוצה מה שאני רוצה וזה להפוך למשפחה קטנה..)
אולי הוא רוצה להיות בטוח שזה מה שהוא רוצה בלי לחץ שלה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
יכול להיות

הסיפור שאת סיפרת שונה מאוד מזה שהיא סיפרה.
אבל גם ברור שהיא לא סיפרה את כל הסיפור. חלק הגיע אחר כך (פרק ב' וכו').
בהחלט אפשרי מה שכתבת.

סטנגה Joe

New member
מבוי סתום? לא בהכרח

באופן כללי , לדעתי ,יותר בריא לו לאדם לדעת לעמוד ברשות עצמו.
גם בתוך זוגיות, ולא להיות שעון כלכלית ונפשית על אחרים.

הבעיה שלך היא שאת נושאת אליו עיניים כלות ממקום של חולשה.

הוא אבי הילדה. לכן חוקית הוא מחוייב במזונות.
מעבר לכך אם ירצה קשר עם הילדה, הסדרי ראיה וכו' עשוי להיות לך קל יותר בהתנהלות היומיומית.
את צריכה להתארגן על עצמך כאילו הוא אינו שם ואם יהיה שם - הרווחת.

בכלל נראה לי, אם תפתחי עצמאות
את עשויה להיות יותר אטרקטיבית בעיניו
ואז גם תקרבי אותו בזוגיות שלכם - במידה והיא קיימת - אם תרצי ולא כי את חייבת.

agag801

New member
היי סטנגה

חייבת לציין שמאד אהבתי את התגובה שלך היא מאד הגיונית ונכונה לי לאור העובדה שמדובר בגבר מאד חזק. שברגע שני מראה לו חולשה הוא פשוט לא רואה אותי. הנפילות שלי הם הפחד מהבדידות ולעבור שוב את הפרידה וטיפונת חוסר אמון בעצמי. חשבתי אולי ללכת לטיפול שיעזור לי לעבור את תהליך הפרידה אם כמה שפחות נזקים לי ולילדי.

אייבורי

New member
תשמעי

הוא לא רוצה לגור איתך
דברתנו על זה = אני לחצתי ולחצתי והוא בסוף הנהן תוך כדי שיעול
מצד שני
יש לך בחור שמשלם מזונות בזמן, אוהב את החופש שלו ואת המקום הפרטי שלו, בדיוק כמו שהיה לפני שנכנסת להריוןן

האם ההריון היה יזום או פנצר ?

אני חושב שאם את רוצה לעשות מהומות, את יכולה אבל לא תגיע למגורים משותפים עם הבחור.
הרבה יותר קל, להרפות מהנושא, להיות על הכיפאק ולתת לו גוד-טיים
איתך ועם התינוק שלו.

agag801

New member
נכון מאד

זה בדיוק מה שאני מרגישה שהוא אוהב את הלבד שלו ואותי ואת התינוקת הוא רוצה במינון של פעם פעמים בשבוע
קצת רקע על שנינו אני בחורה בת 32 אוטוטו והוא הינו גבר בן 47 וקצת יש בנינו פערים מנטליים שלא הורגשו בעבר הוא רופא במקצועו שבא ממשפחה אמידה פלוס ואילו אני בחורה עממית ופשוטה. אף פעם לא הרגשתי שהוא מחפש להעביר איתי את הזמן הוא רדף אחרי במשך שנה ואילו אני זאת שלא רציתי. במהלך התקופה של ההריון נכנס האלמנט הכלכלי של חתימה על הסכם ממון שהיה לדעתי לא ממש הוגן כלפי ופה התחילה הבעיה הגדולה שהוא התחיל להרגיש שאני איתו רק ממניעים כלכליים שבגדול יש בזה משהו כבל לרגע לא משנה את העובדה שאני אוהבת אותו ורציתי להקים איתו בית חם ואוהב. מהרגע שהבעתי את דעתי לגבי ההסכם ממון הכל נעצר מלכת הבנאדם החליט שהוא כרגע לא עושה שום מהלך איתו ואפילו ביטל השכרת דירה משותפת עם שוכרת שכבר היינו אמורים לסגור איתה הסכם
אס אני שואלת אתכם האם אני צריכה להיות במערכת כזאת שהגבר שלי חסר ביטחון מולי ולא מאמין בי ולא רוצה אותי כאן ועכשיו

קארניו

New member
מהפרטים הנוספים ששיחררת מסתבר שהגבר

שלך בהחלט נוהג בחוכמה ולך יש יד בהתנהגות שלו כלפייך.

agag801

New member
מודה לכם

הדבר הכי נכון לי הוא ללכת לטיפול בו אדע מה אני באמת רוצה והאם הוא הגבר הנכון לי
מקבלת את כל הנאמר פה. ויודעת שיש לי חלק נכבד בזה שהבחור לא ממהר לעשות איתי צעדים בחיו. מה שרק קשה לי להבין למה צעד מסוג כזה של מעבר למגורים משותפים לצורך בדיקה אם בכלל אנחנו מסוגלים לחיות יחד כל כך קשה עבורו.
הגעתי לפורום אחרי שאתמול בערב העלתי שוב את הסוגייה בפניו אחרי שחודשיים לא העזתי לדבר על הנושא ולראות אולי הוא יעלה אותו. הדבר היחיד שנאמר בחודשיים הללו זה שהוא אוהב אותי וחושב שאנחנו צריכים לחיות יחד.

קארניו

New member
אני שואלת את עצמי

האם את באמת תמימה
או שחקנית טובה
או שסתם לא חכמה במיוחד?

אני לא מבינה למה כ"כ קשה לך לקלוט שהבנאדם רוצה להבטיח את עצמו בהסכם ממון ומאחר
שאת סירבת והתנגדת הוא בוחר לתפוס ממך מרחק .
בכלל לא ברור לי הרעיון המטומטם שזוגות מביאים ילד לעולם ורק לאחר מכן בודקים אם יש
ביניהם התאמה לחיים משותפים .

agag801

New member
בעניין הבאת ילד משותף

בגדול זה באמת לא לעניין אך הצורך בילד נוסף בחיים שלי היתה חזקה יותר ומסתבר שגם לו היה את הצורך הזה. אגב אנחנו מאד אוהבים את הילדה זה ברור וגם הוא שבקושי מעורב בגידול שלה אוהב אותה מאד ואומר תמיד שהיא ילדת אהבה שלנו

A לוןA

New member
נורא פשוט

חצי שנה אחרי שעברתם לגור יחד את קמה ועוזבת ומגישה תביעה לחצי מרכושו כידועתו בציבור שיחסיכם עלו על שרטון. הזהירות שלו מובנת מאליה.

עכשיו, אם חשוב לך החיים איתו- נסי לתקן את הנזק שגרמת בהתנהלות שלך, לכי לחתום על הסכם ממון ונסי להתקרב אליו שוב.
אם את הולכת בשיטת הכל-או-לא-כלום... נראה שתישארי במצב בו את נמצאת.

agag801

New member
לא דרשתי כלום

ונכון להיום כבר ויתרתי על הקשר איתו. החלטתי להמשיך בלעדיו מלא מעט סיבות.

אייבורי

New member
פוזת הנעלבת

בתכלס, הסכם ממון הוא סביר לגמרי במצבו
הוא מגיע עם הממון ואת צריכה לבוא עם יושרה
ברגע שסרבת לעניין הפכת להיות חשודה בחמדנות ולכן הכל נעצר

אז למה שלא תחתמי באמת על הסכם ממון ותוכלו להקים בית חם
הרי הסכם ממון נועד להגן עליו במקרה והיחסים יעלו על שרטון.

וערסלייט צודק, אין לך באמת קלפים ביד, רק פוזת נעלבת
ומחשבה שזה אכפת למישהו

Aski7

New member
ולי ענית

שהוא קיבל סיבוב בגלל שטותיים!!!!

כמובן שלא ענית ופירטת מה זה היה..
ועכשיו ברור לי שאת תלושה מהמציאות..
״שאני איתו רק ממניעים כלכליים שבגדול יש בזה משהו..״ בקיצור ועם הדרך הסלקטיבית שלך לתת מידע (העיקר שהבחור יצא מנייאק ומשענת קנה רצוץ) אני גם בטוחה שזה יותר מזה והבחור עלה עליך ועל טיבך..
והבין שתהיה לו אישה תלותית ולא עצמאית שחיה על חשבון הצלחתו שאיתו לא ממניעים טהורים.. אלא עממית כפי שציינת שחיפשה רופא.
סורי לא מתחברת למצוקה שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הסיכום שלי

הקשר הזה לא הלך ישר מהתחלה.

קודם כל יש את הפערים שאת ציינת, שמן הסתם, אם ציינת אותם, כנראה שהם משמעותיים.

שנית הוא חיזר אחרייך שנה שלמה ואת לא רצית. כלומר: משהו שם לא בא לך הכי טוב.

למה נעתרת? את אומרת שהשיקול הכלכלי היה חלק מן התמונה. וזה מאוד מובן ואנושי, אבל זו לא התחלה טובה לזוגיות (שמלכתחילה צלעה).

הוא בא לנטרל את זה באמצעות הסכם ממון. אני לא אכנס שוב לסוגיה שכבר נטחנה פה הרבה, אם זה טוב, רע, הכרחי או מגעיל. בכל מקרה, אם זה לא מתאים לשני הצדדים במידה שווה, יש בעיה. ולך זה לא התאים.

בקיצור, הכל פה עקום על עקום. אני לא רואה קשר נורמלי, טוב, יציב, אוהב, יוצא מזה. לא משנה מה הסיבות שבגללן נכנסת לקשר, השורה התחתונה היא שנכנסת לקשר רע, מתסכל, לא מספק. זה המצב וזה לא ישתנה, מה שלא תעשי.

פרגני לעצמך טיפול כדי לעשות סדר בראש. זה לא יכול להיעשות בפורום. זה מורכב מדי.

קארניו

New member
שכחת רק את העיקר

הסכם הממון הוא זה ששיבש את התוכניות שלה כי עד להסכם הכל היה בסדר אצלם.

למעלה