מבובל..

0 zero 0

New member
מבובל..

אמ... לא כל כך יודע מה לכתוב.. לפני כמה ימים חגגתי 15. ועוד אף פעם לא הייתי "מאוהב". אפילו אין לי מושג איך זה מרגיש. אני כן נמשך פיזית, ועוד לא ממש ברור למה. בנים כן "עושים לי את זה" אבל... כל המחשבה על זה נורא דוכה אותי. זה מרגיש לי "לא טיבאי" שבן יהיה אם בן. אבל בכל זאת... בנים "עושים לי את זה" וכניראה שלא ממש שואלים אותי אם בלי או לא :\. חוץ מזה, שכמו שאמרתי עדין לא הייתי ממש "מאוהב" ככה שמי יודע? אולי אני כן יתאהב בבת... אבל זה הגיוני להתאהב בבת אם אתה לא נמשך אליה פיזית? אוף. תגיבו, למרות שאני לא כל כך יודע על מה.

"חומר למחשבה"...

וואי, מזל טוב... קודם כל. עכשיו, בקשר להתלבטות - לגיטימי ביותר!!! האם ניסית משהו עם בנות? אולי כדאי (זו רק המלצה) ורק אז תדע מה יותר עדיף לך... אם לא בא לך על בנות, תנסה זאת עם בנים... לך תדע, אולי יצא מזה משהו... ואל תדאג, כשמתאהבים יודעים! זאת עובדה. רק אל תתעסק ביותר מדי מחשבות - מה? אם? ואיפה?... פשוט תירגע זה יבוא לבד... (דרך אגב, מותר ליזום פגישות, זו לא בושה... גם זו דרך...) יאללה ביי. בהצלחה...

0 zero 0

New member
כן...

למה אתה מתכוון אם "התנסתי אם בנות?" אם אתה מתכוון לסקס אז לא אבל היה לי קשר אבל זה כאילו "לא היה זה" ואני לא מאלה שילכו לחדרי צ'אטים ויחפסו פדופילים רק בישביל להתנסות :\ נו אני מהילדים התמימים האלה שאדין חשבו בכיתה ו שהם באו מהיונה (טוב הגזמתי...)

"חומר למחשבה 2"

אמרת שאתה לא בטוח... או משהו כזה... התכוונתי שתנסה לבדוק את שני המינים... לאורך זמן ואז תחליט... ויש לך זמן אל תמהר, אמרתי לך מותר להתלבט (או לפחות זכרתי שאמרתי...), בכל מקרה קח ת'זמן להתלבט! זה חשוב... וגם אל תמהר להסיק מסקנות, זו עוד אחת מהמגרעות שלנו... תנסה לזרום עם כל שינוי שעובר עליך, אתה עוד צעיר כל החיים לפניך תעשה חיים! "החיים אינם מסדרון ישר וקל שבו אנחנו נעים בחופשיות, בלא קושי, אלא מבוך של מעברים שאנו נאלצים לגשש ביניהם את הדרך, כשאנחנו תועים ומבולבלים ומדי פעם מגיעים למבוי סתום. אבל אם נאמין, אלוהים תמיד יפתח לנו דלת; אולי לא אותה הדלת שהיינו חושבים עליה בעצמנו, אבל דלת שבסופו של דבר תתגלה כמועילה לנו." א. קרונין

מ י צ ו ש

New member
ככה ממש גם אני הרגשתי בהתחלה

לגבי בן עם בן... אבל זה עובר מהר מאוד כשמתחילים לראות סירטונים באינטרנט ומתחילים להבין שזה עוד תחום בעולם... ואותי אישית ההכרה במי שאני עשתה מאוד מאושר, בחודשים שאחרי הסתובבתי תמיד עם חיוך על הפרצוף.

0 zero 0

New member
אבל...

לא באלי להיות הומו. אני יודע שזה נישמה קוטרי ומעצבן. לא שיש לי משהו נגדכם (או נגדנו?) זה פשוט מרגיש לי לא נכון.

:)

קודם כל מזל טוב על היומולדת.. ואל תמהר להתאהב, שזה יבוא זה יבוא.. ואז תדע להנות מזה. אמממ זה לא כ"כ הרבה בחירה אם להיות הומו או לא.. שמישו יתקן אותי אם אנהי טועה אבל להיות בעל נטייה מינית שונה זה לחלוטין מצב שאי אפשר לשלוט בו.. זה תורשתי או סמטינג לייק דיס . אממ וכן זה קשה להיות הומו, להלחם על על עצמך, להיות באיזשהו מקום נפרד מהחברה, וגם מההסתכלות שלך עכשיו על הסטיגמות, הביקורת והצרות. אז לוותר כי זה קשה זה לא ריאלי כי אתה לא יכול לברוח מעצמך.. וכן.. לוקחלך זמן לעכל את הבשורה ולהבין ולקלוט על עצמך ש'אני הומו וזה בסדר' . ובתאכלס. אם זה מה שאתה אז אין לך לאן לברוח מזה. פשוט תנסה קודם להבין .. תתנסה במערכות יחסים, בהכרות, בחברות וכן.. גם בסקס.. אבל כל דבר בעיתו ..! (ואני מקווה שאתה לא נתפס לסטיגמה שהומו זה בן נשי .. - ממש לא! ) בהצלחה :)

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

אתה חושב שלמישהו בא להיות הומו בהתחלה? שמישהו רוצה לעבור את כל מה שהומוסקסואל עובר? אף אחד. אז למה יש כל כך הרבה כאלה? הסיבה היא פשוטה - אתה לא יכול אחרת. ככל הנראה לי, אתה נמצא בהתלבטות או בתהליך קבלה עצמית. זה יעבור, אתה תראה את זה עובר ותראה דברים אחרים שבאים. בהצלחה.

moshe34

New member
תחשוב על כל מה שיכול להיגרם

כתוצאה מזה עם תהיה עם בנים או בנות ואז תוכל להחליט בעצמך

למעלה