מבוא לסוציולוגיה

primus solus

New member
מבוא לסוציולוגיה

מה קורה פה? כ- 30 נ"ז מאחורי, אני ניגש לקורס הזה כי הוא חובה... 6 ממ"נים? 2 ממ"חים?? ספר ענק ועוד חוברות לכל יחידה? ??? ???? וגם ???????

primus solus

New member
אין שום בעיה

פשוט הופתעתי מכמות החומר של קורס ה"פ" האחרון שיש לי שחלק נכבד מה"ר-ים" עשיתי ולא ראיתי כמות כזאת

בהחלט קורס עם הרבה חומר

יש באתר סיכום חומרים מצויין ובהצלחה - מקווה שיהיה לך מנחה נורמלי כי אנחנו למדנו לבד....

gypsy eye

New member
באיזה אזור למדת לבד?

(מקווב שלא באזור הדרום כי אין לי חשק להתמודד עם למידה לבד(הריי בשביל מה לוקחים מוגבר לא?!

cheburasha

New member
חחח

יודע מה הכי גרוע בקורס הזה? הדילוגים שתצטרך לעשות בין משוניס לחוברות. ורכז הקורס הסימפטי
אבל חוץ מזה, הקורס מעניין ומאשיר מאוד את הידע. במיוחד אם הבעיות הסוציאליות של ארה"ב מעניינות אותך.

BoopSoop

New member
אם כבר מבוא לסוציולוגיה...

נכשלתי בקורס ואין ל מושג איך אני לומדת למועד ב' ואיך בידוק עוברים את המבחן בהצלחה?

אני למדתי לפי הספרים

והצלחתי להוציא ציון גבוה. אז זה לסכם את החוברות+מה שצריך מהספר. לחזור על סיכומים אלו,ולסכמם בנקודות. ולראות מה את זוכרת ומה לא,ואז לפי זה ללמוד. וכן כמובן גם לנתח מקרים ולפתור מבחנים.

עשיתי את הקורס הזה כקורס ראשון באו"פ

והצלחתי להוציא בו ציון מעולה! מה שאני עשיתי, זה הגשתי את כל הממ"נים, למרות שהיה צריך רק 3 וממח אחד. ופשוט לקראת המבחן קראתי את כל החומר, ובימים האחרונים חזרתי על דברים ספציפיים. בהחלט קורס לא קל, אך אחרי שמצליחים לעבור את המבחן בציון מעולה, פתאום זה נראה קל מאוד!

למעלה