מבואס תחת.

Chernabog

New member
מבואס תחת.

ועצבני. נרשמתי ל-EvClub אחרי הרבה זמן ששוטטתי בEvthreads וראיתי שיש שם דברים מגניבים ושהם שמעו את הגרסה המלאה של Your Love ושאיימי נתנה ראיון בתקופה האלקטרונית ונתנה את השמות של השירים שעלו בטוויטר (ואולי גם את השירים) וכיו"ב. בפועל נרשמתי וחוץ מחולצה מכוערת עם תמנון מהונדס גראפית שהיה אמור להזכיר ציור של איימי וכמה קשקושים מהמחברות שלה מלפני שבע שנים אין שם כלום. באמת שהתעצבנתי. סתם 40 דולר שהלכו לפח. בשביל חולצה מסריחה. מרגיש מרומה אללה ולא בא לי ממש לשמוע אוונסנס. באסה. עשו לעצמכם טובה ותתרחקו מהאתר הזה.

מאור 448

New member
מבואס בשבילך..

אבל למה לא לשמוע אוונסנס , אתה תפגע בעצמך יותר...

Chernabog

New member
נה, אני לא באמת אפסיק לשמוע אוונסנס...

שמונה שנים של נאמנות לא באים ברגל. אבל סתם, אתמול היה יום די גרוע והמועדון הזה היה מעין פיצוי ואז נכנסתי ולא היה שם כלום. אז זה ממש ביאס אותי והייתי די עצבני. היום שמעתי The Change כשחזרתי מהתיכון אז זה לא תקף. החזקתי אולי שעתיים בלעדיהם.

GoodEnough

New member
אולי תנסה לשלוח אימייל למקימים של האתר?

לא יודעת, זה באמת לא בסדר שהם מרמים ככה.. 40 דולר בשביל מההה?! וכן, אוונסנס זה התמכרות, התחלת- אי אפשר להפסיק.

numb77

New member

לא נורא.. מטעויות לומדים.. ובאמת חבל להפסיק לשמוע אוונסנס.. אבל אני יכולה להבין אותך... ותחשוב, זאת לא איימי שקבעה את זה שתשלם 40 דולר על דבר מפגר.. זה האתר.. אז אל תכעס על איימי..

Chernabog

New member
לא, ברור שהכעס זה על המערכת המפגרת ההיא.

ההנהלה היא בכלל של ספארקארט שזו החברה שמנהלת את האתרי מעריצים למיניהם. קיצר, עדיין מבאס. אבל כן, עבר לי קצת. ולפחות החולצה הזאת... נקווה שאולי במהלך השנה הזאת יצוץ משהו שווה שיצדיק את ההרשמה. שיגיעו להופעה בארץ ואני אוכל לזכות בפגישה. אמן. P-: תודה על העידוד אבל!

adi11151

New member
חח תאמין לי

זרקתי יותר כסף על דברים פחות שימושיים.. קורה.. כסף בא והולך

מאור 448

New member
ובעיקר אצל האיש הזה...

לתרומות פנו אליי בפרטי , אני כבר אדאג להעביר לו...

Chernabog

New member
טוב- נקודת אור!

מישהו בפורומים הרשמיים אמר לי שהמערכת (ספארקארט) שמנהלת את המועדון הולכת להשיק מעין גרסה מחודשת (נקראת year 4) שתהיה מעודכנת ותואמת לאלבום החדש ושאז יחזרו כל הדברים האקסקלוסיביים שפעם היו. נקווה לטוב! מקווה לחזור עם חדשות מעניינות.

למעלה