מאש''ע?

Drunk in Love

New member
היה הכי אהוב עלי באלבום בחודשים הראשונים ליציאתו.

עכשיו עדיין אוהב אבל פחות. בכלל, כל האלבום הזה מוזיקלית מעולה אבל לא צלח את מבחן הזמן לצערי.

Halcyon Days

New member
אני מאזין בעיקר לגרסאת האנפלאגד.

שהפכה את השיר למוצלח בהרבה.
אבל כזה אני, אוהב אנפלאגד
.

Drunk in Love

New member
אחד הטובים ב- Alive.

שיר שלא הייתי מתנגד אם כריסטינה הייתה מקליטה ל- Lotus.

Eric Pydrz - Liberate

איזה כיף שהירי חזר!!!
&nbsp
מי בא איתי לעשות מצדה 2014?
&nbsp
אני מיואש פשוט.
&nbsp

UnderControl1

New member
זה היה ברור שהם לא יתקפלו הפעם.

הם הורידו את הכפפות כאשר נחשפו המנהרות, לצערי, אנחנו עדיין לא.
מצב מייאש לחלוטין.

העיקר שכולם מסביב (הן פיזית והן וירטואלית) היו עסוקים

בלהתלהב שהמצבע נגמר ויש הפסקת אש בעוד שלי נראה כאילו עזבו רגע לפני השיא ושדי ברור שזה לא הולך להיגמר.
&nbsp

Eurovision Aces

New member
Becky G - Built For This

בדקתי כמה מהסינגלים הקודמים שלה, ציפיתי להרבה יותר גרוע, והשיר הזה ספציפית אחלה.

Drunk in Love

New member
Kimbra - The Golden Echo

דלף!!!!!!!! חוות דעת על מה ששמעתי לבינתיים:
&nbsp
Teen Heat - שיר שנע בצורה בלתי מתפרשת בין מקצבים וצלילים שונים, חזק במיוחד לשיר פתיחה אבל לא התחברתי לחלוטין בשמיעה הראשונה, אני מניח שהוא עוד יגדל עלי כי הוא באמת מצוין. אין בשיר הזה שום ''רסן'', הוא חופשי וכיפי. קימברה אמרה בראיון אחרון שברגע שהיא מרגישה נינוחה עם שיר מסוים, נוח לה להשתולל ולהשתגע איתו בסטודיו. השיר הזה הוא דוגמה לזה מבחינתי.
&nbsp
90's Music - בכמה מילים: אחד הסינגלים הכי טובים שיצאו השנה. מופתי.
&nbsp
Carlonia - עדיין לא החלטתי לגביו, כיפי, מוזר ומשוגע, קצבי וקליט יחסית, אבל לא חושב שיסיים כאחד האהובים עלי באלבום.
&nbsp
Goldmine - הפקתית זה מופתי ונפלא לחלוטין. עוד פעם העושר ההפקתי ששמענו בשירים ששוחררו לבינתיים מהאלבום. אני מאוד אוהב שירים מושקעים. אני חושב שזה השיר הכי קליט ורפיטיטיבי שקימברה שחררה עד היום. הפזמון שלו מלודי (אולי הכי מלודי אצלה אי פעם) וחוזר על עצמו די הרבה, והוא נדבק בראש. שיר מוצלח שעושה לי מעין דז'ה-וו לא ברור לקטעים מוזיקלים ששמעתי בעבר.
&nbsp
Miracle - להיט דיסקו Fאנקי מגניב בטירוף ולהיטי. אני מאוד נהנה ממנו, הוא נפלא בעיני. זה הסינגל השני הרשמי מהאלבום והקליפ שלו צפוי להשתחרר בקרוב. אחד המעולים.

Drunk in Love

New member
Rescue Him מעלף!

שיר לא מאוד ברור בשמיעה ראשונה אבל נותרתי די חסר מילים. ההפקה, הביצוע הקולי לקראת הסוף, הבנייה. לא מאוד הבנתי מה היא שרה (אולי האיכות, אולי זה בכלל בכוונה) וזה קצת הפריע לי אמנם, אבל עדיין בומבסטי לגמרי!
&nbsp
Madhouse חביב, גם דיסקואי כמו Miracle אבל פחות מוצלח ואפקטיבי בעיני.

Drunk in Love

New member
Everlovin' Ya מוזר ומטורף, מיד-טמפו בכלל לא שגרתי. אחלה קטע.

As You Are בלדה נפלאה! אחד השירים היותר ברורים בהאזנה ראשונה לאלבום הזה.
&nbsp
Love in High Places מושלם (!) כמו שכבר ציינתי בעבר.
&nbsp
Nobody but You הוא על אותו ''vein'' של Madhouse ו- Miracle אבל קצת חסר ייחוד ולא הכי קימברהאי בעולם. הוא נכתב יחד עם John Legend, ד''א. יש לה עוד כמה שיתופי פעולה מעניינים באלבום אבל בעיקר עם אמני אלטרנטיב בריטיים ואוסטרליים.

למעלה