Kimbra - The Golden Echo
דלף!!!!!!!! חוות דעת על מה ששמעתי לבינתיים:
 
Teen Heat - שיר שנע בצורה בלתי מתפרשת בין מקצבים וצלילים שונים, חזק במיוחד לשיר פתיחה אבל לא התחברתי לחלוטין בשמיעה הראשונה, אני מניח שהוא עוד יגדל עלי כי הוא באמת מצוין. אין בשיר הזה שום ''רסן'', הוא חופשי וכיפי. קימברה אמרה בראיון אחרון שברגע שהיא מרגישה נינוחה עם שיר מסוים, נוח לה להשתולל ולהשתגע איתו בסטודיו. השיר הזה הוא דוגמה לזה מבחינתי.
 
90's Music - בכמה מילים: אחד הסינגלים הכי טובים שיצאו השנה. מופתי.
 
Carlonia - עדיין לא החלטתי לגביו, כיפי, מוזר ומשוגע, קצבי וקליט יחסית, אבל לא חושב שיסיים כאחד האהובים עלי באלבום.
 
Goldmine - הפקתית זה מופתי ונפלא לחלוטין. עוד פעם העושר ההפקתי ששמענו בשירים ששוחררו לבינתיים מהאלבום. אני מאוד אוהב שירים מושקעים. אני חושב שזה השיר הכי קליט ורפיטיטיבי שקימברה שחררה עד היום. הפזמון שלו מלודי (אולי הכי מלודי אצלה אי פעם) וחוזר על עצמו די הרבה, והוא נדבק בראש. שיר מוצלח שעושה לי מעין דז'ה-וו לא ברור לקטעים מוזיקלים ששמעתי בעבר.
 
Miracle - להיט דיסקו Fאנקי מגניב בטירוף ולהיטי. אני מאוד נהנה ממנו, הוא נפלא בעיני. זה הסינגל השני הרשמי מהאלבום והקליפ שלו צפוי להשתחרר בקרוב. אחד המעולים.