מארק (שכתוב 2)

מארק (שכתוב 2)

מארק שומר בגינת העירייה, הוא ובן דוד שלי משחקים מבוכים ודרקונים. הוא לימד גם אותי לשחק אחרי שכנועיים. אמא אמרה לי שטיפוסים כמו מארק רק יזיקו לי. מארק הוא שליט מבוך, כל מה שהוא אומר נכון. מארק ישב בכלא, הוא תקף את חבר שלו עם סכין כשהיה שיכור. מארק הרג לי את הדמות הראשונה שלי, הוא היה פאלדין. מארק אוהב ברברים אורקים, הוא לא אוהב פאלדינים אֶלפים. מארק משחק גם בעולמות עתידניים, שם אני משחק הכלאה בין אדם לטיגריס, גם הוא מת. כשמארק לא שליט מבוך הוא משחק אביר טומאה. למארק היתה קוביה עם עשרים פאות, איתה שיחקנו. מארק לימד אותי למלא דף דמות. בניתי לי דמות טובה, אשף אוב דארק אֶלף. גם הוא מת. מארק נעלם לפתע פתאום, ונשארתי רק אני עם הקוביה ודפי הדמות. אנשים, תבינו, אני מפרסם יצירות כדי לקבל עליהן תגובות, בתודה מראש איתמר.

ליה נאיילו (רוח-ליליה) (הסבר בסוף)

ליה חיה כדי לכסח לעולם את הצורה, ליה היא אגואיסטית, ונדליסטית, ראליסטית, פמנסטית, חרשניסטית ובלבלניסטית מוח. ליה טרובדורית, היא מקסימה את העולם בנגינתה. ליה היא אכזרית, היא טובחת באורקים, בגובלינים, בטרולים ובנולים. ליה היא בת לילות, אלפית לתפארת. ליה מטורפת, מחללת גופות, מכינה כלי נגינה מאויביה, מרקידת סכינים ופגיונות. ליה יפיפיה וחכמה, אלפית לתפארת. ליה מפחידה, השיער החום שלה הוא שוט, ציפוניה טפרים. ליה למדה אצל המורים הטובים ביותר. ליה מחכה את הליכותו של ג'וזאן משורר המלחמה ושל לוסיאן אביר הטומאה. ליה היא הדמות שאני משחק במבוכים ודרקונים ואין שום קשר ל"ליה בת גלים".

כושף ריק

הכלום שבין חלקי החומר הוא כוחי. אני מפלס ריק בין הקיים. הלא כלום הוא ממלכתי. כשאהיתי ילד חשבו שאני עצמי לא כלום, אך זמנים אלו חלפו, הגיע קיצם! כל החושבים עלי רעה נתפרקו. מכלום הגעת ולכלום תשוב! אם משהו יכול להסביר לי את זה אז אשמח.

~!

כשהאיתי = כשהייתי. ממש ממש כדאי לוותר על סימני קריאה כאן, ובשירה בכלל. תן לזה לדעוך בשקט... מעניין. אני חושבת שבאמת השתפרת.

כושף ריק (שכתוב)

הכלום שבין חלקי החומר הוא כוחי. אני מפלס ריק בין הקיים. הלא כלום הוא ממלכתי. כשהייתי ילד חשבו שאני עצמי לא כלום, אך זמנים אלו חלפו, הגיע קיצם, כל החושבים עלי רעה נתפרקו. מכלום הגעת ולכלום תשוב...

למעלה