מאריה קארי - Charmbracelet

TheRemix

New member
מאריה קארי - Charmbracelet

לאחרונה יצא לי להסתכל קצת על ביקורות בנוגע לאלבום ובכלל באווירה שהייתה לאלבום. הרבה אומרים שהוא בינוני עד מיותר ובכלל זה נראה כאילו היא ניסתה להרים לעצמה את הקריירה אחרי הכישרון של Glitter.
את האלבום עדיין לא שמעתי פרט לThrough The Rain שהוא בין האהובים עליי אצל מאריה. לאחרונה יצא לי (במקרה לגמרי) לשמוע את Bringin' On The Heartbreak והופתעתי לגלות כמה ענק הוא

שמעתם את האלבום? מה דעתכם עליו? רצועות מומלצות לשמיעה?

Mידאס

New member
לא, לא שמענו.

זה אמנם פורום מאריה קארי, אבל אנשים פה סתם כותבים עליה, לא מקשיבים למוסיקה שלה.

TheRemix

New member
אני מניח

שאולי שיש פה עוד אחד כמוני שהתחיל לשמוע אותה רק לפני חודשיים-פחות (מקווה כן?) ככה שזה היה דיי מכוון

McBrownie

New member
לגליטר באמת צריך כישרון מיוחד.

סתם, האמת שגליטר הוא אחד האלבומים האהובים עליי.
צ'ארמברייסלט באמת די חלש.
BOTH הוא מהקאברים היותר מוצלחים שלה, הייתי ח-ו-ר-ש עליו בזמנו.
מבחינת רצועות מומלצות- תשמע את כל האלבום!
הרבה אנשים [גם נראה לי בפורום] ממש אוהבים את clown, אבל הוא לא כזה עושה לי את זה.
אני אוהב את subtle invitation ו-irresistible.. אה גם you had your chance נחמד! מאוד מאריה-י.

קוֹבּ

New member
באמת אמרת את זה עכשיו?

אתה אוהבת את Irresistible?

אמאלה. זה השיר השנוא עלי של מאריה, הוא באמת באמת בתחתית של התחתית של כל השירים שהיא אי פעם הוציאה, נגיד היא הוציאה 263 שירים? אז הוא מקום 263 בדירוג.

חחח אני בהלם!!!
כשהעברתי את כל האלבומים של מאריה לאייטונז, זה השיר היחיד שויתרתי עליו.
שתבין.

מדהים!!!

McBrownie

New member
oh no you di-n't!

סתם, אבל Irresistible מזכיר לי את just be good to me שהיא שרה בטור של דיידרים. היא נשמעת נינוחה וקלילה, היפהופי מהסוג שהיא שרה בבית בזמן שהיא עושה ספונג'ה :p [או בזמן שהיא פוקדת על ניק להגיד למשרתת לעשות ספונג'ה] . ההפקה הווקאלית טובה לדעתי- השכבות הווקאליות מהממות.
אני לא מאמין שאתה חושב ש-got a thing 4 you הדליל, הדבילי, הדלוח הזה, יותר טוב מ-Irresistible!

קוֹבּ

New member
פי אלף יותר טוב!

אני מעדיף את הקול הכפול - נמוך וגבוה בצורה מגוכחת, הדלות שמרגישה מכוונת והאווירה הבי-סיידית של got a thing for u.
כמובן שדה-בראט מחרבת אותו, אבל היא גם כתבה אותו אני חושב, אז נסלח לה. מסריחה.

McBrownie

New member
איכככ בעע לאאאאאא

לדעתי דווקא האווירה הגסה והמחוספסת מכוונת ב-Irresistible!

got a thing 4 u נשמע כאילו יש איזו מסיבה של מסוממים בבית ונותנים לילד קטן ומוזנח לשחק עם המכשיר הזה שנראה כמו מקלדת ומשמיע קולות שונים כמו פרה, ברווז, חצוצרה, מכונת גלידה אנאערף, והוא מתחרע עליו.
וטוב, דה בראט מקשקשת שם כל כך הרבה שאין ברירה אלא לתת לה קרדיט כתיבה :p

קוֹבּ

New member
איזה חספוס אתה שומע באירזיסטבל?

זה השיר הכי פרווה אוור.
הוא כמו O.O.C, רק בלי החליל העדין והעצוב שמתנגן ברקע שהופך את O.O.C לדבר הסביר שהוא.

חחח.
קיצר איכשהו אתה אוהב ואני פשוט לא אבין אף פעם, זה השיר הכי נחות שלה מכל בחינה לדעתי.

eranmc

New member
מה??? OOC מדהים ומושלם!!!

ו IRR המילה הארוכה, כייפי מאוד.

קוֹבּ

New member
מדהים ומושלם?

באמת?
גם את זה פספסתי.
לא אוהב כשמאריה סתמית.
כפי שציינתי יש בooc משהו מהמם בחליל הנוגה אבל חוץ מזה שיר פח.

True Colors

New member
חחח, לא הכרתי את זה עד עכשיו

(או שהכרתי, ומחקתי מהמוח כדי לפנות מקום?
)

למעלה